Menu
Your Cart

Pure Nutrition Liquid EggWhites

Pure Nutrition Liquid EggWhites
Pure Nutrition Liquid EggWhites
  • Наличност: Да
  • Модел: Pure Nutrition Liquid EggWhites
Видян от: 3491
11.00 лв.
Без данък: 11.00 лв.

Възможни варианти

Продуктът Liquid Egg Whites от Pure Nutrition е добър избор за хора, които искат да смъкнат килограмиДоброто здравословно състояние на човека, зависи от качеството и състава на храната, която консумира. Преработвайки храната организмът си набавя нужната му енергия за поддържане на жизнените си процеси, както и материали за изграждане и възобновяване на тъканите си. Спортистите имат постоянна нужда от хранителни вещества, които да стимулират тяхната физическа и умствена работоспособност. За възстановяването на частично разрушената структура на мускула след тренировките е необходимо попълването на хранителните запаси, особено основния градивен елемент на човешкото тяло – протеините. Те създават условия за синтезиране на аминокиселини от организма, необходими при изграждането на мускулите. Ако вие имате нужда от белтъчини Pure Nutrition ви предлага Liquid EggWhites, който ще ви зареди с протеин, съдържащ цялата гама есенциални аминокиселини в най-добра пропорционалност, на страхотна цена.

Използвайки Liquid Egg Whites по лесен начин ще си набавите един висококачествен протеин яйчният белтък. Може да го използвате като продукт от познатите рецепти за приготвяне на яйца, или пък за десерти. Консумира се в сурово състояние, или прибавен към вашия шейк с цел увеличаване съдържанието на белтъчини. Основната му стойност е високото усвояване – близо 100%. Използва се често като диетична храна, защото се понася добре от почти всички хора без изключение, за разлика от млечните продукти. В Пастьоризиран Течен Яйчен Белтък присъстват минимален процент мазнини и въглехидрати, което го прави много използван продукт в диетичните режими за редуциране на теглото. Съставът му е богат на полезни елементи за човешкото тяло: витамините В, РР и Н; магнезий, сяра, калий, калций, натрий, желязо, молибден, йод и цинк. В съдържанието му се намират и цялата гама незаменими аминокиселини, което е особено ценено от активно занимаващите се със спорт хора. Тези вещества са важни за синтеза на протеини, за изграждането на мускулите. Благодарение на това Яйчният белтък от Pure Nutrition е удобен за вас вариант, да увеличите приема си на белтъчини по лесен начин. Това е хомогенна смес без холестерол, с по-дълъг срок на годност и ще ви спести времето, нужно ви отделите само белтъците от яйцата. Може да го смесите с вашия шейк, или пък да го използвате като съставка към храната, която си приготвяте. Това е протеин с високо качество и е идеално решение за всеки спортист, желаещ да повиши дневния си прием на белтъчини, предложен на отлична цена.

Защо да изберем Liquid Egg Whites от Pure Nutrition?

  • В Пастьоризиран Течен Яйчен Белтък присъстват минимален процент мазнини и въглехидрати, което го прави много използван продукт в диетичните режими за редуциране на теглото. Хомогенна смес без холестерол
  • Идеален доставчик на чист и качествен протеин
  • Подпомага азотния баланс
  • За продължителни и интензивни тренировки
  • За отлично възстановяване след тренировка
  • Protein.bg ви предлага Liquid Egg Whites Pure Nutrition на много добра цена е с бърза доставка

Какви ползи предоставя Pure Nutrition Liquid Egg Whites (Яйчен белтък течен)?

Течният яйчен белтък Liquid Egg Whites от Pure Nutrition доставя белтъчини с високо качество. Неговият аминокиселинен състав е богат на ВСАА. Представлява 100% течен яйчен белтък, без никакви добавки. Яйчният протеин стимулира растежа на мускулите, като ускорява синтеза на мускулния протеиновия, което се потвърждава от университетските изследвания. Това се дължи на високата концентрация на аминокиселината левцин (около 9%). Левцин - това е една от основните аминокиселини, които са отговорни за стимулиране синтеза на мускулния протеин след хранене. Единственият протеинов доставчик, съдържащ повече левцин, отколкото в яйцата – е този на суроватката. Той повишава чистата мускулна маса повече от соята и суроватката. Друг компонент на яйчния белтък е аминокиселината аргинин, стимулираща производството на азотен оксид. Една от най-важните й характеристики е вазодилатативния ефект. Просто казано, вазодилатацията е процес, чрез който съдовете трябва да се разширят. Той става причина потока на кръвта в цялото тяло да се засили и да се осигури качествено транспортиране на хранителни елементи, и кислород към мускулната тъкан, при което се получава бързо нарастване на мускулите. Имайки предвид написаното до тук можем да обобщим, че Liquid Egg Whites (Пастьоризиран Течен Яйчен Белтък) е един пълноценен протеин. Той е добър вариант между бързо и бавно усвояващите се протеини. Усвояването му не е така бързо както суроватъчния протеин и не толкова бавно като казеин. Абсорбира се с умерена скорост, много добре от организма. Процесът отнема 3-4 часа и е придружен от значителни ефекти. След консумация незабавно се повишава аминокиселинното ниво в плазмата. Мускулните клетки са чувствителни към промени в тяхното ниво, затова бързото му повишаване предизвиква мощна анаболна реакция. Можете да го приемате самостоятелно, или в комбинация със суроватъчен протеин и казеин, за да имате полза от всичките 3 вида протеин. Liquid Egg Whites е много ценен с това, че мазнини и въглехидрати почти не се съдържат в него, което е от особено значение, ако искате да смъкнете килограми, или сте на диета и имате нужда от протеини. Яйчните белтъци са мощен имуностимулант, имат качеството да неутрализират негативното влияние на заобикалящата среда. Съдържащият се в яйчния белтък Ниацин има положителен ефект върху мозъчната функция, чрез стимулиране активността на главния мозък. По този начин редовната консумация на белтъци ще подобри паметта и вниманието, ще помогне за повишаване на работоспособността и производителността. Витамин Н, съдържащ се в протеина регулира степента на съсирването на кръвта, привеждайки я в норма. Освен това, някои вещества открити в яйчния белтък, помагат за премахване на токсините от тялото, попаднали чрез външната среда.

Liquid Egg Whites (Пастьоризиран Течен Яйчен Белтък) е един пълноценен протеин за по-дълги тренировки.Когато подлагате вашият организъм на интензивни физически натоварвания, е важно да имате оптимален прием на протеини, за да може той да функционира правилно. За всички хора занимаващи се с фитнес, яйчният белтък е изключително ценен. Яйцата винаги са заемали основно място в хранителния режим на бодибилдърите и атлетите, като важен белтъчен доставчик. Liquid Egg Whites, 1000 мл от Pure Nutrition ви осигурява лесен начин за набавяне на тази важна храна, без да губите времето си да отделите само белтъците от суровите яйца. При желание да повишите протеиновия си прием, може да използвате продукта Пастьоризиран Течен Яйчен Белтък, като го прибавите към вашия шейк, а освен това е на отлична цена.

За кого е най-подходящ Liquid Egg Whites от Pure Nutrition (Пастьоризиран Течен Яйчен Белтък)?

Продуктът Liquid Egg Whites от Pure Nutrition е добър избор за хора, които искат да смъкнат килограми. Той съдържа минимален процент мазнини и ще им осигури нужния протеин. Яйчният белтък в течно състояние е много подходяща и за тези, които имат непоносимост към млечни продукти и лактоза. 

Употреба и дозировка на Liquid Egg Whites (яйчен белтък) от Pure Nutrition:

Продуктът може да се консумира суров или след топлинна обработка. Продуктът трябва да се съхранява при температура между 0 и 25 градуса в продължение на целия срок на годност. Температура над 25 градуса не е подходяща. След като отворите бутилката, веднага я сложете в хладилник (като сте сигурни, че капачката е здраво затегната) и консумирайте в рамките на следващите 48 часа. Неотворени бутилки могат да се държат замразени за период до 12 месеца. За да размразите продукта, сложете го в хладилник за около 10 - 12 часа и не консумирайте, докато не е напълно размразен.

Дозировка: 100 g

Дози в опаковка: 10

Състав: Стойност за 1 доза: (100гр) 
Енергия 210 kJ/50 kcal

Мазнини

от които наситени

0,5 гр

0 гр

Въглехидрати
от които захари

1,1 гр
1,1 гр
Белтъчини 10,2 гр
Сол 0,4 гр

Други съставки: 100% пастьоризиран течен яйчен белтък. Не съдържа нищо друго.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Продуктът трябва да се съхранява при температура между 0 и 25 градуса в продължение на целия срок на годност. Температура над 25 градуса не е подходяща.

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки