Menu
Your Cart

Pure Nutrition Vitamin D3 5000 IU

Pure Nutrition Vitamin D3 5000 IU
Pure Nutrition Vitamin D3 5000 IU
Разграбен
Pure Nutrition Vitamin D3 5000 IU
Pure Nutrition Vitamin D3 5000 IU
Pure Nutrition Vitamin D3 5000 IU
 • Наличност: Разграбен
 • Модел: Pure Nutrition Vitamin D3 5000 IU 100 capsules
Видян от: 1821
25.00 лв.
Без данък: 25.00 лв.

Възможни варианти

В организма на съвременните хора се наблюдава дефицит на витамин D. Постъпващият с храната Д2 не е достатъчен, а образуването на Д3 изисква продължителен прием на слънчеви вани в определено време на слънчева активност. Всеки човек трябва да знае кога и как трябва да употребява витамин Д.

Витамините са много важни за човешкото здраве. Ако менюто ни не е балансирано, се нарушават много процеси в организма и работата на някои органи. А когато витамините са в нормални количества, настроението и самочувствието са на висота. Затова ние Ви предлагаме една хранителна натурална добавка на компания Pure NutritionVitamin D3 5000 IU 100 капсули на невероятна цена.

Защо да изберем Pure Nutrition Vitamin D3 5000 IU 100 capsules?

 • Pure Nutrition Vitamin D3 5000 IU предпазва от дефицит на витамин Д и укрепва имунитетаЗа по-добро усвояване на калция и фосфора
 • За по-добро здраве на зъбите и костната система
 • За регулиране на кръвосъсирването
 • За поддържане на сърдечно-съдовата дейност
 • Понижава риска от заразяване с инфекции и възникване на диабет и остеопороза
 • За по-добро самочувствие и здраве
 • 1 доза – по капсула на ден
 • Усилва силите на имунитета
 • Подпомага работата на панкреаса
 • Особено полезна добавка за възрастни хора с невъзможност за провеждане на разходки под слънцето
 • Prоtein.bg Ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представлява Vitamin D3 от Pure Nutrition на капсули?

Vitamin D3 от Pure Nutrition укрепва зъбите, костите, ставите и възпрепятства развитието на ракVitamin D3 е витаминна хранителна добавка на марката Pure Nutrition, която съдържа натурален витамин Д3 – много полезно вещество за здравето на човека. Нека разгледаме въздействието на този продукт върху организма на човека.

Витамин Д3 на капсули укрепва костната структура, ноктите и зъбите. При регулярният прием на този продукт организмът много по-добре абсорбира магнезия, фосфора и калция. Това е важно за всички хора, най-вече за възрастните.

Освен това, като хранителна добавка Vitamin D3 подпомага растежа и развитието на клетките, а също така ги и защитава. Научно доказано е, че витаминът Д възпрепятства възникването на злокачествени образувания, забавя растежа на онкологичните клетки в организма, нормализира сърдечната дейност и подобрява кръвосъсирването.

Полезна добавка е Витамин Д3 5000 IU и за онези, които страдат от диабет. Този витамин въздейства благоприятно върху работата на задстомашната жлеза, в резултат на което се нормализира синтезирането на инсулин в кръвта и нивото на глюкозата не се повишава.

Витамин Д3 на страхотна цена от Pure Nutrition подобрява настроението и предпазва от депресияИ, разбира се, Vitamin D3 5000 IU на Pure Nutrition подпомага имунитета. Приемът на тази хранителна добавка допринася за укрепването на костния мозък и стимулира изработването на имунните клетки моноцити, които именно отговарят за защитните механизми на организма. Работата на нервната система също се нормализира, което влияе върху настроението и доброто самочувствие изключително положително.

За голямо съжаление, по нашите ширини често се наблюдава дефицит на този витамин в организма ни. Причината е че той не се съдържа в големи количества в хранителните продукти, а слънцето съвсем не грее през цялата година.

Хубаво е да нормализирате хранителния си режим, да провеждате по-продължително време на свеж въздух и да приемате допълнителни витаминни добавки, каквато е и Vitamin D3. Тогава няма да се наблюдава витаминен дефицит Д в тялото Ви.

Кога е подходящо да използваме продукта Vitamin D3?

Как да разберем кога страдаме от недостиг на Д3? Дефицитът на това витаминно вещество като цяло не остава незабелязан. Може да забележите неприятните симптоми по всяко едно време. Това са: нарушения на съня, раздразнителност, агресивност, прекалено изпотяване, отслабен мускулен тонус, омекване на костите.

Pure Nutrition Vitamin D3 на топ цена предпазва от остеопороза, главоболие и дабетДефицитът на витамин D влияе сериозно върху здравето – косата може да започне да пада, кожата да се лющи и да се появят такива състояния, като:

 • Остеопороза
 • Диабет втори тип
 • Хипертония и нарушения в дейността на сърдечно-съдовите органи и на цялата система
 • Множествена склероза и болест на Паркинсон
 • Депресия и често главоболие
 • Рак на млечните жлези и/или яйчниците при жените.

Освен всички изброени предимства Protein.bg Ви дава супер цена за Vitamin D3 витамин Д на марката Pure Nutrition.

За кого е най-подходящ Vitamin D3 (Витамин Д3) от Pure Nutrition?

Витамин Д3 от Pure Nutrition е подходяща хранителна добавка за хора, които не могат често да пребивават на слънце, хора с ограничения в движението, хора, на които им се налага да работят нощем и да почиват денем вкъщи. Подходящ е приемът на този продукт от всеки, но по-специално от по-възрастните хора, чиято костна система страда заради периода, в който се намират – старостта.

Употреба и дозировка на Pure Nutrition Vitamin D3:

Приемайте по 1 капсула дневно с прием на храна.

Състав в 1 доза (1 капсула) Стойност %ПДД
Витамин D3 5000 IU 1250%

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: оризово брашно, желатин.

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки