Menu
Your Cart

Pure Nutrition Amino 2000 + Leucine

Pure Nutrition Amino 2000 + Leucine
Hot
Pure Nutrition Amino 2000 + Leucine
 • Наличност: Да
 • Модел: Pure Nutrition Amino 2000 + Leucine
Видян от: 4139
20.00 лв.
Без данък: 20.00 лв.

Възможни варианти

ИзгражданетоAmino 2000 + Leucine е продукт на топ цена в Protein.bg на мускулите зависи от протеините, които се произвеждат в тялото, а за да се синтезират протеини е необходимо да се осигури достатъчно количество аминокиселини - съставните части на протеините. В човешкият организъм аминокиселините са 20, като се делят на заменими и незаменими. Amino 2000 + Leucine е продукт, който съдържа всички тези аминокиселини, а една от тях - левцинът, е с по-високо количество. Amino 2000 + Leucine е произведен от американската компания Pure Nutrition под формата на лесноусвоими таблетки, които ви позволяват много по-точно дозиране и по-бързо усвояване на аминокиселините, тъй като те се намират в свободна форма. Това означава, че не е необходима допълнителна преработка, например храносмилане (каквото се извършва с протеините на прах). Amino 2000 + Leucine е произведен от суроватъчен протеин, който е известен като най-бързо усвоимият протеин, и съдържащ всичките 20 аминокиселини.

Разликата между двата вида аминокиселини, съдържащи се в Amino 2000 + Leucine е, че незаменимите аминокиселини не могат да се произвеждат в тялото. Те трябва да се осигурят с приетата храна или чрез добавки. За увеличаването на мускулната маса обаче е необходимо тялото да разполага с достатъчно количество от двата вида аминокиселини за да може да осъществява оптимален биосинтез на протеини. Липсата или ниското количество от някоя аминокиселина затруднява значително този процес и дори може да доведе до по-сериозни последствия за организма. Поради тази причина Pure Nutrition влагат всичко необходимо за увеличаване на мускулната маса само в един продукт - Amino 2000 + Leucine.

Допълнителното количество левцин в състава на Amino 2000 + Leucine се обяснява от това, че левцинът е считан за най-ефективната аминокиселина. Левцинът спада към аминокиселините с разклонени вериги (ВСАА) и проявява най-голяма активност в сравнение с останалите. Високата активност на аминокиселина се дължи на фактът, че левцина, както и другите ВСАА се усвояват и метаболизират директно в мускулната тъкан (мускулните клетки) и значително увеличават биосинтеза на протеини. Левцинът притежава и други пложителни черти - чрез анти-катаболитното си действие (заедно с другите ВСАА) предпазва мускулните влакна от разпад, намалява разграждането на гликоген, поддържа по-високи нива на азот, което е ключово за изграждането на мускули, съкращава времето за възстановяване от тренировка и спомага за намаляване на умората.

Като цяло всички аминокиселини притежават и допълнителни благоприятни функции за организма освен основната - да изграждат протеиновите молекули. Тяхното наличие е от съществена важност за нормалното функциониране на организма, ниското количество или липсата на някоя аминокиселина може да доведе до затруднения в извършването на много поцеси и дори да доведе до определени заболявания. Повишеното количество на аминокиселините означава само едно - повишено производство на протеини. Amino 2000 + Leucine ще ви помогне да постигнете поставените резултати и да увеличите дневният си прием на есенциални и неесенциални аминокиселини, които от своя страна ще ви помогнат в изграждането на мускулната маса и постигането на желаното тяло. Amino 2000 + Leucine съдържа 6 грама аминокиселини за доза и се усвоява много бързо в организма след приемане. 

Защо да изберем Pure Nutrition Amino 2000 + Leucine?Amino 2000 + Leucine ще ви помогне да поддържате изграденото тяло

 • Прецизно произведен продукт с отлично качество
 • Съдържа всички 20 аминокиселини (ЕАА, ВСАА)
 • Високо съдържание на левцин
 • Помага за увеличаване на мускулната маса
 • Осезаемо намалява времето за възстановяване
 • Участва в намаляване на умората
 • Участва в регулиране на азотния баланс
 • Лесни за прием таблетки с бързо усвояване
 • Protein.bg ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представляват аминокиселините Amino 2000 + Leucine на Pure Nutrition?

Amino 2000 + Leucine представлява аминокиселинен комплекс, произведен от компанията Pure Nutrition под формата на таблетки, които са лесни за прием, лесни за дозиране и се усвояват бързо в организма. Amino 2000 + Leucine съдържа всички 20 аминокиселини, които съставят протеините в човешкото тяло (заменими и незаменими), като към състава е добавено допълнително количество левцин - аминокиселина с разклонена верига, която е от голяма важност, що се отнася до биосинтеза на протеини. Левцинът е аминокиселината с най-голяма активност в организма и се метаболизира директно в мускулите, което обяснява по високото колиество в състава. Amino 2000 + Leucine ще ви осигури по-бързо възстановяване и по-бързо изграждане на мускули. Amino 2000 + Leucine (Левцин) съдържа 6 грама аминокиселини във всяка доза от 3 таблетки.

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава супер цена за Amino 2000 + Leucine - аминокиселини на марката Pure Nutrition

За кого е най-подходящ Amino 2000 + Leucine (аминокиселини + Левцин) на Pure Nutrition?

Amino 2000 + Leucine (аминокиселини + Левцин) е продукт, подходящ за всеки, професионален спортист или любител, който желае да повиши мускулната си маса или просто да поддържа своите мускули. Amino 2000 + Leucine е под формата на лесноусвоими таблетки, които са лесни за прием и са подходящи за прием от всеки потребител.

Употреба и дозировка на Pure Nutrition AMino 2000 + Leucine (Левцин): 

Приемайте по 1-2 дози Amino 2000 + Lucine дневно, по време или след тренировка и сутрин след сън. Може да приемате при дълги периоди без хранене или като допълнение към нископротеинова храна. При необходимост може да увеличите дневният прием на Amino 2000 + Leucine

Amino 2000 + Lucine се предлага в опаковки от 75/150/300 таблетки, което се равнява на 25/50/100 дози по 3 таблетки.

Съдържание във всяка доза (3 таблетки)

Състав: Съдържание в 1 доза (3 таблетки)
Калории 30,9 kcal
Аминокиселини 6,0 гр

Състав на Amino 2000 + Leucine: Аминокиселинен комплекс (от суроватъчен протеин концентрат и суроватъчен протеин хидролизат), дикалциев фосфат, силициев диоксид, магнезиеви соли на мастни киселини

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки