Защо от Protein.bg?

Доставка до 24 часа

7 Дни срок за връщане

Качествен продукт

Отстъпки за количесвта

text block

21st Century Calcium 600 + D3

Прегледан: 4627
21st Century Calcium 600 + D3 Наличен

16.00 лв.
* Брой Капсули:

Бр: ПОРЪЧАЙ

Гаранция за качество от вносителя

Този продукт ви се предоставя директно от вносителя.

21st Century Calcium 600 + D3

Таблетките Calcium 600 + D3 от 21st Century доставят на организма нужното му количество Калций  и се предлагат на страхотно добра цена. Той е необходим на всички, включително за подрастващите и младите жени, защото осигурява добро здраве на костите и намалява възможността от остеопороза на по-късен етап от живота.

Калцият участва в процесите на възбудимост на нервната тъкан, свиването на мускулите, процеса на съсирване на кръвта, влиза в състава на ядрото и мембраните на клетките, в клетъчната и тъканната течност, притежава противоалергично и противовъзпалително действиеКалцият е била открита през 1808 г. от Хъмфри Дейви, който чрез електролиза на гасена вар и живачен окис е получил калциева амалгама, в резултат от процеса на дестилация на живак, от който остава метал, наречен Калций. На Латински това звучи като calx - Калкс, именно това име е било избрано от английският химик за открития метал. Основното количество от минерала, съдържащо се в човешкото тяло (от 1 до 1,5 кг) е в костите и зъбите. Другите две основни места, където се съдържа са - в клетките и в кръвта. Именно чрез кръвта той се доставя до органите, тъканите и до тези места, където това е необходимо. Калцият участва в процесите на възбудимост на нервната тъкан, свиването на мускулите, процеса на съсирване на кръвта, влиза в състава на ядрото и мембраните на клетките, в клетъчната и тъканната течност, притежава противоалергично и противовъзпалително действие, предотвратяват ацидоза, активира редица ензими и хормони. Всичко това го прави един от най-основните минерали в човешкия организъм от ранно детство до дълбока старост и може да бъде осигурен в оптималното количество, чрез продукта Calcium 600 + D3 на една страхотна цена от 21st Century.

Защо да изберем Calcium 600 + D3 от 21st Century?

  • Ако организмът изпитва недостиг от Калций, костите може да намалят здравината сиЗа здравните нужди на вашето семейство
  • За здрави кости и зъби
  • За правилен обмен на веществата
  • За намаляване риска от остеопороза
  • Protein.bg ви дава страхотно достъпна цена и бърза доставка

Какво представлява хранителната добавка Calcium 600 + D3 на 21st Century?

Хранителната добавка Calcium 600 + D3 е произведена от 21st Century Health Care, фирма, която използва най-новите научни изследвания и най-съвременните технологии, за да създаде иновативни и достъпни решения за всички здравни нужди на семейството ви. Calcium 600 + D3 ще осигури здравословното протичане на процесите в организма. Нужното количество Калций, което доставя продуктът ще увеличи здравината на костите, ще поддържа правилния обмен на веществата и ще намали риска от ужасните заболявания като диабет и рак на дебелото черво. Calcium 600 + D3 от 21st Century е на отлична цена и участва в обновяването на костната тъкан на възрастният човек.

Ако организмът изпитва недостиг от Калций, костите може да намалят здравината си. Той е неотменен компонент на системите, гарантиращи здравето на сърдечно-съдовата система. Действа за снижаване на кръвното налягане, а също извежда от човешкото тяло натрия, които може да доведе до хипертония. Calcium участва пряко в процесите на мускулната еластичност и възбудимост на нервната тъкан. Ако се случи да изпитате мускулни спазми, ако чувствате изтръпване в китките и стъпалата - вие не разполагате с достатъчно Калций. Влияе върху съсирването на кръвта – той е един от елементите, които участват в образуването на кръвни съсиреци, запушва пространството между тъканните прекъсвания.

 Calcium 600 + D3 от 21st Century е на отлична цена и участва в обновяването на костната тъкан на възрастният човек.Елемент е от ядрото и мембраната на  клетките и се отразява и на мембранната пропускливост. Един от помощниците за справяне с холестерола е Calcium, който блокира усвояването на наситени мазнини в храносмилателния тракт. Играе също ключова роля в хипофизната активност на надбъбречните жлези, половите жлези, задстомашната жлеза и щитовидната жлеза. Неговият недостик или излишък водят до дисфункция на тези системи. Както се вижда таблетките калций са полезни за организма като цяло, а не само за отделни негови органи. Обаче всеки ден тялото изхвърля големи количества от минерала, а за това допринася и употребата на кофеин, протеини и сол. Това може да предизвика дефицит на Калций и като следствие от това, чупливост на костите и болки в тях, чупливи нокти, коса, заболявания на зъбите (рушене, пукнатини в емайла). Особено опасна е липсата на минерала при деца. Средният прием на този елемент осигурява не само нормалния растеж и развитие на костите, но и на целия организъм. Недостигът на калций в ранна възраст може да доведе до болести, като множествена склероза в по-късните години. Таблетките Calcium 600 + D3 от 21st Century могат да помогнат за преодоляване на упоритото безсъние и да заздравят имунната защита. В Calcium 600 + D3 е добавен витамин D, който ще помогне на организма правилно да усвои Калция. И за всичко това 21st Century ви дава страхотно достъпна цена и бърза доставка.

За кого е най-подходящ Calcium 600 + D3 на таблетки от 21st Century?

Таблетките Calcium 600 +D3 са подходящи за всички, изложени на сериозен риск от дефицит на Калций. А именно – постоянна слаба консумация на храни, богати на калций (мляко, сирене и т.н.), при пристрастеност към тютюнопушене и алкохол, неправилните диети, водещи до метаболитни нарушения, при прекаляване с умствена и физическа умора.

Ползи от приема на Калций + Д3 таблетки от 21st Century:

  • Продуктът съдържа 600 mg Calcium като Calcium Carbomate, принадлежащ към алкалните соли, който приет през устата неутрализира излишъка от киселина в стомашния сок и премахват неприятните усещания.
  • Съдържа 800 IU Vitamin D3 като Cholecalciferol – е една от формите на витамин D, известна като витамин D3, помага за правилното усвояване на Калция, за запазване на здрава костна система и зъби

Употреба и дозировка на Calcium 600 +D3 (Калций и Витамин Д3) от 21st Century:

Приемайте по една (1) таблетка два пъти дневно с всяко хранене:

Дозировка: 1 таблетка

Дози в опаковка: 75

Състав:Стойност:%ПДД
Vitamin D3 ( as Cholecalciferol)800 IU200%
Calcium ( as Calcium Carbomate)600 мг60%

†Дневните дози са базирани на 2000 калории.

**Daily Value не е установено. 

Други съставки: Кроскармелоза натрий, поливинилов алкохол, стеаринова киселина, титанов диоксид, PEG, талк, магнезиев стеарат, изкуствени оцветители. Без добавена захар, мая, консерванти или изкуствени аромати.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Да се съхранява при стайна температура.

Таблетките Calcium 600 + D3 от 21st Century могат да помогнат за преодоляване на упоритото безсъние и да заздравят имунната защита

Няма мнения за този продукт.

Оценете

Вашето име:


Вашето мнение:Важно: HTML is not translated!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода от картинката: