Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки

Л-Карнитин > Pure Nutrition Acetyl L-Carnitine Powder

Л-Карнитин > Pure Nutrition Acetyl L-Carnitine Powder
Л-Карнитин > Pure Nutrition Acetyl L-Carnitine Powder
 • Наличност: Да
 • Марка: Pure Nutrition
 • Модел: Pure Nutrition Acetyl L-Carnitine Powder
 • UPC: PN5710
Видян от: 3283
52.00 лв.
Без данък: 52.00 лв.

Възможни варианти

Л-Карнитин > Pure Nutrition Acetyl L-Carnitine Powder

За Acetyl L-Carnitine Powder е аминокиселина, повишаваща енергиятапостигането на желаната фигура, към която всеки се стреми, основна пречка са натрупаните ненужни мазнини и наднорменото тегло. Това е проблем, за чието решение са разработени и се предлагат на пазара голям брой продукти, които съдържат различни вещества (екстракти от растения, синтетични вещества, аминокиселини и др.), подпомагащи изгарянето на мазнини. Някои от тези вещества са не толкова ефективни, докато други показват значителен ефект при понижаването на вредните мазнини. Доказан ефект например има L-карнитинът - една от най-използваните съставки за изгаряне на мазнини. Това е и съставката, която се съдържа в продукта на Pure Nutrition - Acetyl L-Carnitine Powder. Той е произведен под формата на прах, който се разтваря бързо и лесно, усвоява се добре в организма и доставя необходимото количество L-карнитин на тялото.

По своят строеж L-карнитинът е всъщност аминокиселина (тъй като съдържа аминогрупа). Той обаче не участва в изграждането на протеиновите молекули. Вместо това L-карнитинът се използва от тялото за свързване и транспорт на молекули мастни киселини в митохондриите, където чрез процеси на окисляване те се разграждат и се получава енергия под формата на АТФ (аденозин трифосфат) за нуждите на клетките (изграждане на нови съединения, съкращаване на мускули и др.). Нашето тяло е способно само да произвежда L-карнитин, но не за да намали натрупаните мазнини, а за да си осигури допълнителна енергия при нужда. С оглед на това, че като основен източник за получаване на енергия (АТФ), нашият организъм използва глюкоза, производството на L-карнитин е недостатъчно за забележим ефект от изгарянето на мазнини. Поради тази причина се произвеждат хранителни добавки като Acetyl L-Carnitine Powder, които оказват ефект върху намаляването на излишните мазнини.

Митохондриите са местата в клетките, където се образува енергия от разграждането на други вещества. Ролята на L-карнитинът е транспортна - той се свързва с молекула мастна киселина, образува комплекс с нея, който благодарение на L-карнитинът преминава през мембраните на митохондрия и навлиза във вътрешността му (митохондриален матрикс). Там комплексът се разделя, L-карнитинът напуска митохондриите, а мастната киселина се подлага на разграждане, при което се получава енергия. Именно от тук идва голямото предимство на L-карнитинът - използвайки се за повишаване на енергията, той стимулира изгарянето на мазнините.

Освен основната си роля (увеличаване на енергията, намалявайки мазнините), L-карнитинът оказва и положителен ефект върху мозъка и нервната система, предпазва невроните и кръвоносните съдове и оказва инхибиращ ефект върху производството на млечна киселина (лактат). Всичко това показва защо L-карнитинът е една от най-предпочитаните съставки за изгаряне на мазнини, а марката Pure Nutrition е гаранция за високо качество.

Защо да изберем Pure Nutrition Acetyl L-Carnitine Powder?

 • Acetyl L-Carnitine Powder е продукт с отлично качество и топ цена в Protein.bgГаранция за високо качество на продукта
 • Активно участва в изгарянето на мазнини
 • Увеличава производството на енергия
 • Подобрява работата на мозъка и сърцето
 • Участва в понижаване на холестерола
 • Подобрява репродуктивната функция при мъжете
 • Разтваря се бързо и лесно във вода или друга течност
 • Protein.bg ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представлява L-карнитинът Acetyl L-Carnitine Powder на Pure Nutrition?

Acetyl L-Carnitine Powder е продукт, предназначен за изгаряне на мазнини. Произведен е от компанията Pure Nutrition под формата на прах, който се разтваря бързо и лесно, доставяйки оптимално количество L-карнитин на организма. L-карнитинът представлява органична аминокиселина, която участва в разграждането на мастни киселини посредством техният транспорт в митохондриите. Така, тялото използва L-карнитинът за получаване на енергия от окислението на мазнините. L-карнитинът има благоприятен ефект върху работата на мозъка и сърцето, както и върху репродукцията при мъжете. Acetyl L-Carnitine Powder съдържа 1 грам L-карнитин във всяка доза от ~1.08 грама.

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава супер цена за Acetyl L-Carnitine Powder - L-карнитин на марката Pure Nutrition

За кого е най-подходящ Acetyl L-Carnitine Powder (L-карнитин) на Pure Nutrition?

Acetyl L-Carnitine Powder е подходящ за употреба при намаляване на вредните мазнини, натрупани в тялото и понижаване на излишните килограми. L-карнитин се използва често и за подобряване на репродуктивната функция при мъжете, тъй като осигурява енергия и повишава подвижността на сперматозоидите. Acetyl L-Carnitine Powder ще ви помогне да постигнете по-бързо и лесно поставените цели.

Употреба и дозировка на Pure Nutrition Acetyl L-Carnitine Powder:

Като хранителна добавка приемайте по една доза (1.08 грама или една мерителна лъжичка) Acetyl L-Carnitine Powder от един до три пъти дневно (при нужда) за постигане на оптимални резултати. Съхранявайте на сухо и хладно място след отваряне.

СъставСъдържание в една доза (1.08гр)
N-Acetyl L-Carnitine HCL1 g

Други съставки в Acetyl L-Carnitine Powder : Силициев диоксид

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър