Menu
Your Cart

Pure Nutrition BCAA Blast Drink

Pure Nutrition BCAA Blast Drink
Hot
Pure Nutrition BCAA Blast Drink
 • Наличност: Да
 • Модел: Pure Nutrition BCAA Blast Drink 750 ml
Видян от: 2237
3.00 лв.
Без данък: 3.00 лв.

Възможни варианти

Аминокиселините с разклонени веригиBCAA Blast Drink 750 ml е продукт с отлично качество и страхотна цена в Protein.bg (ВСАА) са едни от най-ефективните спортни добавки за повишаване на мускулната маса. Не напразно те са сред най-търсените продукти на пазара и са предпочитан избор за голям брой професионални спортисти и хора, които искат да увеличат своята мускулна маса. На пазара се предлагат разнообразни продукти, съставени или съдържащи ВСАА, но Pure Nutrition предлага една изключително удобнаи приятна за прием форма на аминокиселините с разклонени вериги. Те са в течна, неконцентрирана форма, произведени под формата на напитка от 750 ml, в която се съдържа една доза ВСАА. Предимството на този продукт пред останалите е, че е изключително лесен за прием (не се налага разтваряне, разбъркване и т.н.) и съдържа не по-малко количество аминокиселини с разклонени вериги от останалите продукти. Освен това BCAA Blas Drink 750 ml се предлага с невероятни вкусове, подходящи за всеки потребител.

Аминокиселините с разклонени вериги представляват аминокиселини, съдържащи към молекулата си странична верига с разклонение. Те спадат към групата на есенциалните аминокиселини и не се образуват в човешкото тяло. Тези три аминокиселини (левцин, изолевцин и валин) участват в съставянето на протеините, които изграждат и мускулните влакна. Освен това обаче, аминокиселините с разклонени вериги изпълняват и други функции, които са от съществено значение за натрупването на мускулната маса. ВСАА стимулират повишено производство на протеини в мускулите, тъй като се метаболизират (усвояват и преработват) директно в мускулните клетки, вместо в черния дроб както останалите аминокиселини. Техният силен анти-катаболитен ефект предпазва мускулните влакна от увреждане и разпад в следствие на усилените тренировки, а това позволява значително по-бързото възстановяване. ВСАА също така редуцират разграждането на гликогена, участват в премахване на мазнините и поддържат високи нива на азот - ключов елемент за пълноценното изграждане на мускули.

Освен всичко това, все повече изследвания показват и влиянието на аминокиселини с разклонени вериги върху чувството на умора. Това се дължи на сходства между тези аминокиселини и триптофана (предшественик на серотонина). Когато са в по-голяма концентрация могат да се свържат с мозъчните рецептори на серотонина и да блокират неговото действие, като предотвратят появата на умора. ВСАА са най-разпространените аминокиселини в мускулите, а това потвърждава тяхната важност за мускулната тъкан. Тези аминокиселини съставят и близо 1/3 от цялото количество незаменими аминокиселини в тялото. Левцинът е аминокиселината с най-голяма активност от трите, като освен това и неговото количествено съотношение е най-голямо. То е 2:1:1 (левцин:изолевцин;валин). Това съотношение е запазено в BCAA Blast Drink 750 ml

В състава на аминокиселините с разклонени вериги на Pure Nutrition е добавен и глутамин - най-зиобилната аминокиселина в кръвта. Глутаминът участва в изграждането на протеиновите молекули и следователно спомага за увеличаване на мускулната маса, участва във възстановителните процеси и регулира глутаминовите нива в организма. Освен това, тази широко разпространена аминокиселина може да послужи като източник на енергия за метаболизма на клетките. Глутаминът освен това може да се използва и като донор на въглерод и азот за нуждите на клетъчните процеси.

Витамин В6 също попада в състава на BCAA Blast Drink. Той е известен с наименованието си Пиридоксин, а активната му форма е пиридоксал фосфат (PLP). Пиридоксинът е от съществена важност за много голям брой процеси в организма, свързани с метаболизма, които са ключови за оргнизма. PLP служи като кофактор за голям брой ензими, които катализират тези метаболитни процеси, а освен това участва и в синтеза на някои важни невротрансмитери - допаним, епинефрин, норепинефрин и други. Витамин В6 участва и в синтеза и функцията на хемоглобина, необходим е и за продукцията на витамин В3 (ниацин).

BCAA Blast Drink 750 ml съдържа и калий - важен микроелемент за поддържане на доста системи в организма. Калият участва в поддържането на електричният потенциал на клетките; взема участие в действието и производството на някои хормони; участва в контрола на кръвното налягане; в метаболизма на глюкозата и инсулина и е важен за нормалният съдов тонус.

Тези положителни характеристики на съставките на BCAA Blast Drink потвърждават големият ефект, който има този продукт и показват защо се нарежда сред първите места за спортни добавки на пазара. ВСАА ще ви помогнат да увеличите своята мускулна маса и да подобрите резултатите от тренировките си. Невероятният вкус и лесният прием на BCAA Blast Drink 750 ml със сигурност ще улеснят избора ви на аминокиселини. Те се усвояват много бързо в организма и водят до бързи резултати.

Защо да изберем Pure Nutrition BCAA Blast Drink?Pure Nutrition BCAA Blast Drink 750 ml предпазва мускулите от разграждане

 • Висококачествен продукт в течна форма
 • 6 грама ВСАА 
 • 1 грам глутамин
 • Съдържа витамин В6
 • Спомага за натрупване на мускулна маса
 • Ускорява възстановяването
 • Предпазва мускулите 
 • Намалява умората
 • Отличен вкус
 • Protein.bg ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представляват аминокиселините с разклонени вериги BCAA Blast Drink 750 ml на Pure Nutrition?

BCAA Blast Drink представлява продукт съставен от аминокиселини с разклонени вериги и глутамин, който съдържа калий и витамин В6. Произведен е от компанията Pure Nutrition под формата на напитка от 750 ml с отличен вкус и бърза абсорбция в организма. BCAA Blast Drink ще ви помогне да увеличите своята мускулна маса и да изградите желаното тяло чрез постигане на сигурни резултати. Течните аминокиселини на Pure Nutrition са лесни за прием и ви осигуряват необходимата доза аминокиселини от които се нуждаете. BCAA Blast Drink 750 ml съдържа 7,5 грама аминокиселини във всяка доза от 750 ml.

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава супер цена за BCAA Blast Drink 750 ml  - аминокиселини с разклонени вериги на марката Pure Nutrition

За кого е най-подходящ BCAA Blast Drink (аминокиселини с разклонени вериги) на Pure Nutrition?

BCAA Blast Drink 750 ml е течен продукт под формата на вкусна плодова напитка, подходяща за прием от всеки, който спортува активно и желае да изгради чиста мускулна маса. Аминокиселините на Pure Nutrition са отличен избор и за тези, които поддържат мускулната си маса. В продукта не се съдържа добавена захар или мазнини и това прави BCAA Blast Drink подходящ за всеки хранителен режим.

Употреба и дозировка на Pure Nutrition BCAA Blast Drink:

Примайте по една доза (750 ml) BCAA Blast Drink сутрин след сън или между основните хранения.

Съдържание в една доза (750 ml)

Състав: Съдържание в 1 доза (750 ml)
L-левцин 3000 мг
L-изолевцин 1500 мг
L-валин 1500 мг
L-глутамин 1500 мг
Витамин В6 2,5 мг
Калий 40 мг

Състав на BCAA Blast Drink: Левцин, Изолевцин, Валин, Глутамин, Лимонена киселина, Малтодекстрин, Сукралоза, Натурални и изкуствени аромати, Силиций, Ацесулфам.

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки