Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки

Аминокиселини в свободна форма > Musclemeds Amino Decanate

Аминокиселини в свободна форма > Musclemeds Amino Decanate
Аминокиселини в свободна форма > Musclemeds Amino Decanate
Аминокиселини в свободна форма > Musclemeds Amino Decanate
2 - 3 Дни
Аминокиселини в свободна форма > Musclemeds Amino Decanate
Аминокиселини в свободна форма > Musclemeds Amino Decanate
Аминокиселини в свободна форма > Musclemeds Amino Decanate
Аминокиселини в свободна форма > Musclemeds Amino Decanate
 • Наличност: 2 - 3 Дни
 • Марка: Musclemeds
 • Модел: Musclemeds Amino Decanate
Видян от: 5037
85.00 лв.
Без данък: 85.00 лв.

Възможни варианти

Безплатна доставка над 70 лв.

Аминокиселини в свободна форма > Musclemeds Amino Decanate

Amino Decanate е нов иновативен комплекс от съставки на производителя MuscleMeds, който включва ускорено транспортиране на полезни вещества с помощта на технологията DecaDrive. Продуктът съдържа набор от аминокиселини BСAA в съотношение 10:1:1. Разработен е да стимулира максимално протеиновия синтез в мускулните тъкани и да спре разрушаването на мускулите (катаболизма) поради аминокиселинен недостиг при интензивно трениране.

Защо да изберем MuscleMeds Amino Decanate?

 • Стимулира нарастването на суха мускулна маса
 • Съкращава възстановителния период
 • В една доза има 15 грама ВСАА в пропорция 10:1:1
 • В доза се съдържат 5 грама глутамин
 • Комплекс от 15 есенциални аминокиселинни съединения (500 mg)
 • Технология за транспортиране на нутриенти DecaDrive
 • Добавка с приятен вкус
 • Protein.bg ви дава страхотно добра цена и бърза доставка

Какво представлява аминокиселинният комплекс Amino Decanate на MuscleMeds?

Musclemeds Amino Decanate увеличава обема на мускулитеAmino Decanate е аминокиселинен комплекс на марката MuscleMeds със съдържание от 5 грама ВСАА в пропорция 10:1:1. С една доза от продукта, тежкоатлетът получава 19 аминокиселинни молекули, за максимално стимулиране растежа на мускулната маса, увеличаване продуктивността и качеството на възстановяване на увредените мускулни влакна след тежка тренировка. За да се подобри бионаличността и да се увеличи ефекта на действие, в тази високо анаболна формула на Amino Decanate от MuscleMeds е използвана изключителната транспортна система DecaDrive! Тя е разработена технология за доставяне на нутриенти, увеличаваща бионаличността и усилваща въздействието на продуктовите компоненти върху тялото. Уникалната технология DekaDrive включва използване на биохимичните съединения полиетиленгликол (PEG) и деканоат (капринова киселина), които активират доставката на аминокиселини към мускулите. PEG увеличава усвояването на полезни вещества в стомашно-чревния тракт, което подобрява транспорта на хранителни вещества през клетъчния слой (трансцелуларен транспорт) и чрез междуклетъчните пространства (парацелуларен транспорт). Деканат стимулира усвояването на вещества в чревния тракт. Това биохимично съединение действа в биодинамичен режим, активирайки пропускливостта на междуклетъчната течност чрез увеличаване междуклетъчните пространства, през които аминокиселините по-бързо се абсорбират и транспортират с кръвта към мускулите.

Аминокиселинните молекули в Amino Decanate са микронизирани за максимално усвояване в червата и безпрепятствено транспортиране през клетъчния слой и междуклетъчната течност. В резултат на това се увеличава разтворимостта, разпадането и ускореното усвояване на аминокиселините.

Аминокиселинният продукт съдържа BCAA (5 g) в съотношение 10: 1: 1. L-левцин заема голяма част от тази пропорция, тъй като стимулира протеиновия синтез и ускорява растежа на мускулите.

Една доза съдържа 5 грама глутамин, който неутрализира действието на кортизола - хормон, предизвикващ разрушаване на мускулните влакна. Глутаминът укрепва защитните функции на тялото.

Комплексният продукт Amino Decanate съдържа 500 мг анаболна формула, която се състои от 15 аминокиселинни съединения: аланин, аргинин, хистидин, пролин, метионин, треонин, фенилаланин, тирозин, аспарагин, аспартат, цистеин, глицин, серин, триптофан и лизин. Наборът аминокиселини, които не се произвеждат самостоятелно в тялото, стимулират издръжливостта по време на тренировка, увеличават анаболния ефект и инхибират катаболизма.

Amino Decanate от Musclemeds на топ цена повишава силите и издръжливостта.Amino Decanate подхранва цикъла на лимонената киселина за максимален растеж на мускулите и максимална производителност.

Цикълът на лимонената киселина в тялото е един от най-важните биохимични енергийни цикли, протичащ вътре в клетъчните митохондрии. По време на тренировка необходимостта от тази енергия се увеличава, тъй като е необходима за мускулните съкращения и поддържането на различни метаболитни процеси. По време на физическата активност веществата, които захранват цикъла на лимонената киселина, осигуряват допълнителна енергия за вашите мускули - за поддържане на тяхната сила и издръжливост. На свой ред нараства потребността от 19-те важни аминокиселини, участващи в този цикъл. Затова дефицитът на някоя от тези критични аминокиселини по време на тренировка може да има директен отрицателен ефект върху производителността, издръжливостта и дори мускулния растеж. Amino Decanate е внимателно балансиран и калибриран, за да съдържа всичките 19 основни аминокиселини, необходими за осигуряване на енергия и оптимална производителност, както и максимално увеличаване на мускулната маса.

Използването на Amino Decanate ще ускори възстановяването на увредените мускулни влакна след силова тренировка, което ще увеличи ръста на чистата мускулна маса и активизира работоспособността, производителността и физическите показатели по време на физическото натоварване.

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава отлична цена за Amino Decanate - аминокиселинен комплекс на марката MuscleMeds.

За кого е най-подходящ Amino Decanate - аминокиселинен комплекс на MuscleMeds?

Подходяща добавка е за всеки, който има нужда от пълноценна подкрепа за своето тяло. MuscleMeds Amino Decanate ще ви помогне да се предпазите от дефицит на 19 критични аминокиселини по време на напрегнати тренировки. С неговият прием ще избегнете нарушаване на работоспособността и мускулния растеж. MuscleMeds Amino Decanate със своето пълноценно и завършено аминокиселинно съдържание ще даде на организма ви много сила и енергия.

Употреба и дозировка на MuscleMeds Amino Decanate:

Cмeceтe eднa дoзa (1 мepитeлнa лъжицa) Amino Decanate c 250-300 мл вoдa и paзбъpĸaйтe. Πpиeмaйтe 1-2 дoзи днeвнo – пpeди, пo вpeмe и cлeд тpeниpoвĸa, или пo вcяĸo вpeмe, ĸoгaтo имaтe нyждa oт aминoĸиceлини за възстановяване.

Дозировка: 1 мерителна лъжичка (12 гр)

Дози в опаковка: 30

Състав:Стойностза 1 доза:%ПДД

Анаболно съотношение 10:1:1 ВCAA:

(L-левцин, L-изолевцин и L-валин)

5 гр
L-глутамин5 гр
Основни аминокиселини: (L-аланин, L-аргинин, L-хистидин, L-пролин, L-метионин, L-треонин, L-фенилаланин, L-тирозин, L-аспарагин, L-аспартат, L-цистеин, глицин, L-серин, L-триптофан и L-лизин)500 мг

*Дневните дози са базирани на 2000 калории.

†Daily Value не е установено.

Други съставки: естествен аромат, ацесулфам калий, сукралоза, деканова киселина, PEG 8000, PEG 3350 и червено #40

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Да се съхранява при стайна температура.

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър