Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки

Минерали > Musclepharm Z-Core PM

Минерали > Musclepharm Z-Core PM
Минерали > Musclepharm Z-Core PM
Разграбен
Минерали > Musclepharm Z-Core PM
Минерали > Musclepharm Z-Core PM
Минерали > Musclepharm Z-Core PM
 • Наличност: Разграбен
 • Марка: Musclepharm
 • Модел: Musclepharm Z-Core PM
Видян от: 4128
41.00 лв.
Без данък: 41.00 лв.

Възможни варианти

Минерали > Musclepharm Z-Core PM

Професионалните спортисти и хората, които имат активно ежедневие се нуждаят от пълноценен нощен сън. Некачествения и с недостатъчна продължителност сън оказва негативно влияние върху процесите на възстановяване и намалява издръжливостта. Z-Core PM е иновативен продукт за нощно възстановяване. Има модерна анаболна формула, която поддържа минералния баланс и съдържа мелатонин, екстракт от сминдух и минерали, за да имате здрав и зареждащ нощен сън. Освен положителното влияние върху възстановяването през нощта, Z-Core PM осигурява редица други положителни ефекти, като повишаване нивото на тестостерон, по-добро възстановяване и мускулен растеж.

Защо да изберем Muscle Pharm Z-Core PM?

 • Z-Core PM е хранителна добавка на марката Muscle Pharm включваща добре известни микроелементи, които често липсват в диетата на съвременните хора.За да имате пълноценен и здрав сън
 • За по-добър минерален баланс
 • Повишава нивото на тестостерон
 • За добро възстановяване
 • Стимулира растежа на мускулите
 • Protein.bg ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представляват капсулите Z-Core PM на Muscle Pharm?

Z-Core PM е хранителна добавка на марката Muscle Pharm включваща добре известни микроелементи, които често липсват в диетата на съвременните хора. Зад всеки нейн компонент стоят резултатите от научни експерименти, а някои от тях като например сминдух имат дълбоки корени в източната медицина и екзотичната гастрономия на азиатската кухня.

Z-Core PM осигурява редица други положителни ефекти, като повишаване нивото на тестостерон, по-добро възстановяване и мускулен растеж.Z-Core PM произведен от Muscle Pharm открива пред вас много допълнителни възможности. Продуктът ще ви помогне да се справите с хроничния дефицит както на нощния сън, така и на незаменимите нутриенти, от който страдат много спортисти.

Списъкът от компоненти е предназначен да покрие вашите нужди от минерални елементи, да намали нивата на кръвната захар, триглицеридите и да подобри качеството на съня. Z-Core PM е идеалния помощник, истински експерт за вашето здраве, укрепва тялото и подобрява качеството на живот!

Сминдухът има много полезни свойства, свързани със способността на растението да влияе на метаболитните процеси. Основната задача на този компонент на Muscle Pharm Z-Core PM е да увеличи използването на глюкозата от тъканите и да повиши чувствителността на рецепторите към инсулин. Сминдухът има положителен ефект върху либидото и значително подобрява сексуалната функция. Помага да се увеличи силата на мускулите, енергията, цялостното самочувстви и тестостероновото производството.

В комбинация с другите компоненти на продукта Z-Core PM, сминдухът гарантира максимална продължителност на съня и оптимално ниво на въглехидратния метаболизъм. Той има и други полезни свойства, разкрити в хода на научните експерименти. Сред тях са:

 • Предотвратяване на рак на червата
 • Намаляване на липидите, циркулиращи в кръвта
 • Хепатопротектор срещу прекомерна консумация на алкохол
 • Повишава имунитета

Включените допълнително други компоненти в продукта му дават още преимущества.

Мелатонинът в Z-Core PM действа като естествен антиоксидант, а употребата му преди лягане подпомага по-бързото заспиване и по-добра релаксация.Магнезият и цинкът са отговорни за дейността на метаболитните процеси и имат голямо влияние върху здравето, при това обаче повече от 45% от жителите на големите градове изпитват умерен дефицит на магнезий. Той води до нежелани последствия, които ще може да избегнете с подходящ прием на минерала.

Магнезият в състава на продукта Z-Core PM участва в много физиологични процеси, включително:

 • Абсорбцията на калций и последващият ефект върху здравината на костите, ефективността на мускулните контракции и клетъчния метаболизъм.
 • Правилен сърдечен ритъм и стабилно кръвно налягане.
 • Повишена инсулиновата чувствителност и облекчаване на възпалението, свързано с повишени нива на глюкозата в кръвта.

Магнезият е необходим и за поддържане на нормални количества от свободен и общ тестостерон, което е особено важно за хората на възраст и сериозните спортисти. Магнезият също подобрява мускулната релаксация.

Цинкът в състава на Z-CORE участва в редица физиологични процеси. Неговият дефицит води до намаляване нивото на IGF-1 и на растежния хормон. Като силен антиоксидант, цинкът насърчава нормалното производство на тестостерон в организма.

Другите негови полезни свойства включват:

 • Намалява продължителността на острата фаза на простудните заболявания
 • Повлиява лечение на акне и възпалителни процеси, свързани с повишено производство на себум
 • Повишава костната плътност при пациенти с остеопороза
 • Помага при профилактика на рак на стомаха

Към формулата на продукта е добавен компонента мед, който действа синергично с цинка. Оптимизира нивата на собственото тестостероново производство.

Мелатонинът в състава на Muscle Pharm Z-Core PM подобрява качеството на почивка по време на нощния сън като има и други полезни свойства, свързани с предотвратяване развитието на онкологични и невродегенеративни заболявания.

Мелатонинът в Z-Core PM действа като естествен антиоксидант, а употребата му преди лягане подпомага по-бързото заспиване и по-добра релаксация. В спортната практика се използва за елиминиране ефектите от окисдативния стрес, за подобряване метаболизма на мазнините и качеството на живот.

И накрая витамин B6, който също ще откриете в Z-Core PM увеличава ефективността на въглехидратния метаболизъм и синтеза на протеини. При дефицит на В6, се изчерпват вътреклетъчните енергийни резерви и се проявява силна резистентност към инсулина. Без адекватен прием на витамин В6 вашето тяло няма да може напълно да използва въглехидратите като източник на гориво и ефективността на протеиновия метаболизъм ще намалее. Z-Core PM съдържа достатъчно количество витамин В6 и това гарантира, че тялото на спортиста ще може да синтезира протеинови молекули и да разгражда полизахаридите на прости захари.

Синергичното действие на активните компоненти на Muscle Pharm Z-Core PM позволява да се постигне ефективен контрол на секрецията на инсулин, повишава чувствителността към инсулин и положителен ефект върху метаболизма на въглехидрати.

Влиянието на Z-Core PM върху обменните процеси е неразривно свързано с подобряване на съня и резултатите от нощната почивка, тъй като продължителността и качеството на съня имат значително влияние върху секрецията на инсулин и инсулиновата чувствителност на периферните тъкани.

Мелатонинът обединява всички активни компоненти на Muscle Pharm Z-Core PM, като намалява периода на заспиване, увеличава ефективността на съня и предпазва мозъчните клетки от оксидативен стрес. В резултат Z-Core PM има положителен ефект върху метаболитните процеси и качеството на съня.

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава чудесна цена за Z-Core PM – добавка подобряваща съня, минералния баланс и производството на тестостерон на марката Muscle Pharm.

За кого е най-подходящ Z-Core PM хранителна добавка на Muscle Pharm?

Z-Core PM е подходящ продукт както за сериозни спортисти така и за тези, чието ежедневие е доста активно. С Z-Core PM ще си осигурите здрав и пълноценен нощен сън. Z-Core PM е подходящ за хора, които искат да поддържат добър минерален баланс в своя организъм.

Употреба и дозировка на Muscle Pharm Z-Core PM:

Приемайте по 1-2 капсули дневно за мъже, 1 капсула дневно за жени, за предпочитане на празен стомах 30-60 минути преди лягане.

Дозировка: 1 капсула

Дози в опаковка: 60

Състав:Стойност за 1 доза:%ПДД
Vitamin B6 (as Pyridoxine Hydrochloride)3 mg150%
Magnesium (as Magnesium Aspertate)113 mg28%
Zinc (as Zinc Aspertate)7.5 mg50%
Copper (as Copper Glycinate)10 mcg<1%
Fenugreek (Trigonella foenum graceum)
Seed Extract (Standardized to 50% Saponins)
50 mg
Melatonin3 mg

*Дневните дози са базирани на 2000 калории.

†Daily Value не е установено.

Други съставки: Желатин, Микрокристална целулоза, Магнезиев стеарат, Силициев диоксид.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Да се съхранява при стайна температура.

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър