Menu
Your Cart

Doctor's Best MK-7 Featuring MenaQ7 Natural Vitamin K2

Doctor's Best MK-7 Featuring MenaQ7 Natural Vitamin K2
Doctor's Best MK-7 Featuring MenaQ7 Natural Vitamin K2
Doctor's Best MK-7 Featuring MenaQ7 Natural Vitamin K2
Doctor's Best MK-7 Featuring MenaQ7 Natural Vitamin K2
Doctor's Best MK-7 Featuring MenaQ7 Natural Vitamin K2
 • Наличност: Да
 • Модел: Doctor's Best MK-7 Featuring MenaQ7 Natural Vitamin K2
 • КОД: DRB-00334
Видян от: 2585
49.90 лв.
Без данък: 49.90 лв.

Възможни варианти

Когато става дума за важните витамини за нашия организъм, много често пренебрегваме витамин К2. Това не е справедливо, тъй като той е необходим за жизненоважни процеси.

Витаминният елемент К2 е едно от най-важните питателни вещества, но не е много оценен от предците ни. Учените са се заели с по-подробното изучаване на този витамин. Той е известен с немаловажната си роля в процеса на кръвосъсирването.

Благодарение на уникалната си способност да предотвратява остеопороза, диабет и рак, MK-7 Featuring MenaQ7 – натурален витамин К2 от Doctor's Best заслужава почетно място в хранителния ни режим.

Защо да изберем Doctor's Best MK-7 Featuring MenaQ7 Natural Vitamin K2?

 • Doctor's Best MK-7 Featuring MenaQ7 Natural Vitamin K2 помага срещу рак и диабетПодпомага здравословното състояние на костите и меките тъкани
 • Предотвратява склерозиране на съдовете
 • Разпределя калция в точните места в тялото
 • Натурална хранителна добавка, подходяща за употреба от вегетарианци
 • Грижи се за нормалното състояние на кръвта и за правилното и съсирване
 • Регулатор на кръвната захар
 • 1 доза – по 1 капсула всеки ден
 • Има противоракова активност
 • Prоtein.bg Ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представлява MK-7 Featuring MenaQ7 Natural Vitamin K2 от Doctor's Best?

MK-7 Featuring MenaQ7 на добра цена заздравява коститеMK-7 с MenaQ7 на компанията Doctor's Best е натурален витамин K2. Тази хранителна добавка осигурява подобрена формула на витамин К за оптимална биодостъпност и усвояване от организма. Витамин К не е един единствен витамин. Това е семейство мастно-разтворими витамини със сходна химична структура, но с различни метаболитни свойства. К2 се отнася към подгрупа на витамин K, наречена менахонини. Тя е с голяма биологична активност, отколкото К1 в обикновена форма на хранителна добавка. К2 витаминът се усвоява по-ефективно, запазва се в организма по-дълго време и носи по-голяма полза на костите, съдовете и другите меки тъкани.

Хранителната добавка MK-7 Featuring MenaQ7, която е на страхотна цена, може да се използва за понижаване риска от кръвоизливи, при болести на черния дроб или при продължително приемане на антибиотици. Продуктът повишава здравината на съдовите стени, помага за заздравяването на раните, нормализира стомашно-чревната система, предпазва от възникване на болестта остеопороза, подобрява бъбречната дейност и подпомага процесите на формиране на костите. Приемът на добавката подобрява кръвосъсирването, осигурява нормален обмен на калция и може да се използва от вегетарианци.

Кои са водещите направления, в които е подходящо да се използва хранителната добавка MK-7 Featuring MenaQ7 Natural Vitamin K2?

 • За здрава сърдечно-съдова система

Ежедневният прием на добавката подобрява сърдечното и съдовото здраве. Намалява рисковете от развитие на артериални и сърдечно-съдови патологии с цели 50%. Само натуралният витамин К2 предотвратява калцификацията на артериите. Доказано е, че приемът на този витамин, под формата на МК-7, води до подобряване състоянието на сърдечния мускул и съдовата система.

 • За минимизиране риска от развиване на остеопороза

Doctor's Best MK-7 - Vitamin K2 предпазва от възникване на остеопорозаНатуралният витамин K2 има важно значение за здравето на костната тъкан. Остеокалцинът е белтък, който отговаря за наличието на калций в костите, а него го активира именно този витамин. К2 витаминният дефицит деактивира остеокалцина и по този начин доставянето на калций в костната тъкан спира да се осъществява.

 • За здравето на зъбите

MK-7 с MenaQ7 Натурален Витамин K2 от 60 капсули е отличен регулатор на калция, като го преразпределя в зъбите и костната тъкан. По този начин съдейства и за укрепването на зъбите.

 • За подобряване резистентността към инсулина

Това е отлична новина за хората, които се борят с диабета. Добавката на Doctor's Best Натурален Витамин K повишава чувствителността към инсулина при здравите млади хора, така че нивото на захарта може да се контролира.

 • За борба с възпаленията

MK-7 предотвратява възпаленията. Този продукт инхибира противовъзпалителните маркери, произведени от белите кръвни клетки, моноцитите.

 • За забавяне на стареенето

MK-7 - Natural Vitamin K2 от Doctor's Best на топ цена спира стареенетоДобавката преустановява процеса на остаряването. Дефицитът на К2 води до появата на дълбоки бръчки. Ролята на активното вещество в този продукт е важна за регулирането на калция. Като транспортира калция в точното място в организма, витаминът предпазва от калцифициране на еластичните тъкани и помага на кожата да бъде еластична.  Точно така добавката предотвратява стареенето на кожата.

Все още продължават изследванията върху това витаминно вещество, но вече е доказано, че витамин К е ефективен при рак. Недостатъчното му количество в човешкия организъм не се проявява с явни симптоми. Но все пак, неговият дефицит, в крайна сметка, води до сърдечно-съдови проблеми, стоматологични заболявания и загуба на костна маса. Затова Ви препоръчваме да използвате биологично активната добавка на Doctor's Best MK-7 Featuring MenaQ7 всеки ден, като дневната доза от 1 капсула ще Ви осигури достатъчно постъпване на веществото във Вашия организъм.

Освен всички изброени предимства Protein.bg Ви дава супер цена за MK-7 Featuring MenaQ7витамин К2 на марката Doctor's Best.

За кого е най-подходящ Natural Vitamin K2 (витамин К2) от Doctor's Best?

Продуктът МК-7 – витамин К2 в натурална форма се препоръчва за профилактика на остеопороза и болести на съдовете и/или сърцето, както и за помощ при диабет и за подобряване съсирването на кръвта.

Употреба и дозировка на Doctor's Best MK-7 Featuring MenaQ7 Natural Vitamin K2:

Приемайте по 1 капсула на ден.

Състав в 1 доза (1 капсула) Стойност %ПДД
Витамин К100 мкг125%

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: целулоза, модифицирана целулоза, магнезиев стеарат, глицеринов моностеарат, аскорбинпалминат, екстракт от розмарин.

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки