Защо от Protein.bg?

Доставка до 24 часа

7 Дни срок за връщане

Качествен продукт

Отстъпки за количесвта

text block

21st Century Coral Calcium

Прегледан: 4811
21st Century Coral Calcium Наличен

52.00 лв.
* Брой Капсули:

Бр: ПОРЪЧАЙ

Гаранция за качество от вносителя

Този продукт ви се предоставя директно от вносителя.

21st Century Coral Calcium

Капсулите Coral Calcium 1000 mg 120 caplets от 21st Century доставят на организма екологично чист Коралов Калций  и се предлагат на невероятно добра цена. Те са с идеално съотношение на Калций и Магнезий - 2: 1, за правилната подкрепа на костите, за подобряване здравето на сърцето, нервите и мускулната функция. Нито един жив корал не е наранен при производството на екологично чистия коралов калций от 21st Century.

Капсулите Coral Calcium 1000 mg са подходящи за хора извършващи тежка физическа и умствена работа, при напрегнати спортни тренировки, в период на пременопауза и менопаузаИсторията на откриването на лечебните свойства на кораловата вода е свързана с изучаването на феномена на дълголетието на жители от японските острови Окинава и Tокуношима. Учените-геронтолози забелязали, че средната продължителност на живота на тези острови е по-голяма с 10-15 години, отколкото в Япония. Вероятно, причината за дълголетието на жителите им се свързва с факта, че тези острови се намират на кораловите атоли, които филтрират водата и я насищат с калциеви йони. Калцият - един от най-важните елементи за човешкия организъм. Калциевите йони участват в процесите на съсирване на кръвта, в мускулните и невронни отговори, а също и осигуряват осмотичното налягане на кръвта. Калцият (заедно с фосфора) е основа на костната тъкан, стимулира активността на редица ключови ензими, участва в поддържането на йонния баланс в организма, влияе на процесите, протичащи в нервно-мускулната и сърдечно-съдовата система, влияе върху съсирването на кръвта.

Кораловият Калций е уникален природен продукт, който съдържа около 70 жизнено важни елементи (включително калций - 34,6%, Mg - 2.16% Si - 1.37%, и натрий, сяра, желязо, калий, фосфор, йод, флуор, бром, манган, хром, бор, цинк, селен, мед и т.н.). Коралите са важни като източник на естествен калций, тъй като техният варовиков скелет е изграден от калциев карбонат (CaCO3), който остава след смъртта им и способства за образуването на рифове, атоли и острови. Най-известните и важни от гледна точка на околната среда, са така наречените бели корали Санго, заради тяхната структура на варовиковия скелет. Химичният състав на коралите Санго показва, че те се състоят от калций, магнезий, калий, натрий, и големи количества основни микроелементи. Но най-важният им компонент - е калций. Структурата на коралите Санго и химичният им състав, е много подобен на структура и химичния състав на човешките кости, което дава широки възможности за използване на този вид корал в протезирането и имплантацията. Продуктът Coral Calcium 1000 mg 120 caplets съдържа в състава си компонента Коралов Калций и е на една страхотна цена от 21st Century.

Защо да изберем Coral Calcium 1000 mg от 21st Century?

  • Балансиран източник е на калций и магнезий, плюс витамин D за здравето на костите - 21st Century Coral Calcium (Коралов Калций)Съдържа автентичен коралов калций от Окинава
  • Екологично чист продукт
  • Съдържа повече от 72 микроелемента
  • Балансиран източник е на калций и магнезий, плюс витамин D за здравето на костите
  • За здравето на вашето семейство
  • 21st Century ви дава идеална цена и бърза доставка

Какво представлява 21st Century Coral Calcium (Коралов Калций)?

Хранителната добавка Coral Calcium доставя на организма лесно усвоимият, естествен Коралов Калций от Окинава и повече от 72 микроелемента. Доказано е, че човешкото тяло лесно абсорбира минерали, които са продукт на жизнената дейност на растения или микроорганизми. Капсулите Коралов Калций са особено полезни за организма, защото съдържат леснодостъпната, биологично усвоима форма на Калций, който изпълнява много важни функции в човешкия организъм. Те могат да помогнат ефективно при артрит. Основното предимство на Кораловият Калций е способността му да възстанови киселинно-алкалното равновесие на организма и да го предпазва от вредните ефекти на неполезните вещества. С ежедневната му употреба може да се избегне увеличаване размера на мастните киселини, които водят всички химични реагенти на тялото в състояние на "повишена готовност", което причинява възпаление и болка. Кораловият Калций е идеалният начин да се насища организма с необходимото му количество калций, благодарение на което костите стават по-силни. Той дава бързо облекчение при артрит, защото тялото получава точно това, от което се нуждае, за да се възстанови костната и ставната тъкан.

Coral Calcium 1000 mg 120 caplets от 21st Century може да е полезен при заболявания на стомашно-чревния тракт. Повечето от проблемите, свързани с нарушения на храносмилателните функции на организма, произтича от нарушаване на киселинно-алкалният баланс в посока на прекомерната киселинност. Калцият притежава алкални свойства, неутрализира киселинността на вътрешната среда на организма.  Продукта може да е добър начин за справяне с проблемите на храносмилането и за предотвратяване последващо увреждане, когато те се появят. Употребата на хранителната добавка Coral Calcium 120 caplets, която се предлага на страхотна цена може да предотврати увеличаването на кръвното налягане и да предпази от увреждане на черния дроб. За това помага Кораловият Калций в нейният състав, който регулира киселинно-алкалния баланс на организма.

Продължителното увеличаване на киселинността може впоследствие да доведе до инсулт. Много подходяща може да е продуктът при жените в менопауза. С възрастта, женското тяло произвежда по-малко естроген, хормонът, който е отговорен за транспортирането на Калция в костната тъкан. Липсата на този хормон води до хронична недостатъчност на Калций в организма и по този начин до заболявания, като остеопороза (костна дегенерация или повишена чупливост), чувствителност към сърдечно-съдови заболявания, вагинална сухота. Защита от тези ужасни състояния може да даде Coral Calcium 1000 mg. Кораловият Калций намалява киселинността на организма, която е една от причините за псориазис, екзема и други кожни заболявания. Той е най-добрият от всички известни антиоксиданти. Неутрализира свободните форми на кислорода и предпазва клетките от увреждане. Калцият се явява химически буфер в тялото и постоянно поддържа рН на необходимото ниво за всяка система и среда в организма. Продуктът включва също и Магнезий, който контролира енергийните процеси в организма. Той има имуностимулиращо и антидепресантно действие, забавя процеса на стареене (влияе върху синтеза на ДНК). Всички тези полезни действия на Кораловият Калций може да си осигурите чрез Coral Calcium от 21st Century на достъпна цена.

За кого е най-подходящ Coral Calcium на капсули от 21st Century?

Хранителната добавка Coral Calcium доставя на организма лесно усвоимият, естествен Коралов Калций от Окинава и повече от 72 микроелемента за здравето на вашето семейство.Капсулите Coral Calcium 1000 mg са подходящи за хора извършващи тежка физическа и умствена работа, при напрегнати спортни тренировки, в период на пременопауза и менопауза. При риск от дефицит на Калций, до който може да доведе пристрастеност към тютюнопушене и алкохол, неправилни диети, водещи до метаболитни нарушения. 

Ползи от приема на Coral Calcium 1000 mg капсули от 21st Century:

  • Продуктът съдържа 1000 mg Calcium (from 3200 mg of Coral Calcium) - намалява киселинноста на организма и дава здравина на костите.
  • Съдържа 400 IU Vitamin D3 като Cholecalciferol – е една от формите на витамин D, известна като витамин D3, помага за правилното усвояване на Калция, за запазване на здрава костна система и зъби.
  • Съдържа 500 mg Magnesium (from Coral Calcium & Magnesium Oxide) - помага за здравето на костите и контролира енергийните процеси в организма.

Употреба и дозировка на Кораловият Калций капсули от 21st Century:

Приемайте по четири (4) капсули дневно.

Дозировка: 4 капсули
Дози в опаковка: 30

Състав:Стойност:%ПДД
Vitamin D3 (as Cholecalciferol)400 IU 100%
Calcium (from 3200 mg of Coral Calcium)1000 mg100%
Magnesium (from Coral Calcium & Magnesium Oxide)500 mg 125%

Percent Daily Value (DV).

†Дневните дози са базирани на 2000 калории. 
**Daily Value не е установено. 

Други съставки: Желатин, целулоза, малтодекстрин, магнезиев стеарат, силициев диоксид, титанов диоксид, магнезиев силикат. Съдържа черупчести и ракообразни съставки от корали. Без захар, сол, мая, консерванти, изкуствени аромати или оцветители.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Да се съхранява при стайна температура.

 

Няма мнения за този продукт.

Оценете

Вашето име:


Вашето мнение:Важно: HTML is not translated!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода от картинката: