Menu
Your Cart

Doctor's Best Best Lutein 20 mg

Doctor's Best Best Lutein 20 mg
Doctor's Best Best Lutein 20 mg
Doctor's Best Best Lutein 20 mg
Doctor's Best Best Lutein 20 mg
Doctor's Best Best Lutein 20 mg
 • Наличност: Да
 • Модел: Doctor's Best Best Lutein 20 mg
 • КОД: DRB-00369
Видян от: 2154
36.69 лв.
Без данък: 36.69 лв.

Възможни варианти

Doctor's Best Best Lutein 20 mg съдаржа лутеин и зеаксантин за здрави очиЧесто, подлагани на окислителното действие на слънчевите лъчи, нашите очи имат нужда от цялата антиоксидантна сила за защита, която могат да получат. Витамин С и някои биофлавоноиди са мощни пазачи на нежните клетки на ретината.

Каротиноидите в плодовете и зеленчуците, са изключително ефикасни антиоксиданти.

Към многочислената група на каротиноидите се отнасят общоизвестният бета-каротин, след което лутеин, ликопен, алфакаротин и зеаксантин.

Лутеинът, като „ловец“ на различни радикали, играе ключова роля в анти-окислителната защита. Чрез проведени изследвания е установено, че лутеинът се отличава със специфична активност към очите. В значителна степен той е концентриран в „жълтото петно“ – малка област от ретината, която отговаря за централното зрение и яснотата му. В резултат на реакциите на свободните радикални молекули в жълтото петно на ретината протичат изменения в капилярите, които водят до разрушение. Жълтите пигменти на макулата, в чийто състав влизат лутеин и зеаксантин, защитават ретината от ужасното въздействие на ултравиолетовите части на спектъра на слънцето.

Резултатите от изследванията върху старческото дегенеративно заболяване на жълтото петно еднозначно доказват, че лутеин играе важна роля в неговата защита. Зеаксантинът и лутеинът понижават с повече от 50% опасността от дегенерация на ретината, която е отговорна за 1/3 от всички случаи на старческа слепота.

Защо да изберем Doctor's Best Best Lutein?

 • Best Lutein 20 mg на топ цена защитава очите от уврежданеЗа по-ясно зрение и добро състояние на очите
 • При катаракта и дистрофия на ретината
 • Срещи дегенеративни промени в ретината и другите тъкани на окото
 • Има антиоксидантен ефект
 • При голямо излагане на УВ-лъчи
 • 1 дози – по 1 капсула дневно
 • Възстановява зрението
 • Prоtein.bg Ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представлява Doctor's Best Best Lutein 20 mg на капсули?

Best Lutein на Doctor's Best подобрява зрението и помага при катарактаBest Lutein 20 mg 30 капсули на марката Doctor's Best е хранителна добавка, която съдържа двата пигмента лутеин и зеаксантинкаротиноиди, растителни пигменти, които придават на растенията ярка окраска, от жълто до оранжево-червен цвят. Добавката с успех помага в поддържане на очното здраве на всички хора и може да се използва без риск от странични ефекти. Всяка капсула съдържа 20 мг лутеин и 4 мг зеаксантин, което гарантира успешното предпазване на проблеми със зрението и помощ при вече възникнали очни заболявания.

Best Lutein защитава обектива на окото от оксидативен стрес, което значи, че помага да се съхрани остротата на зрението. Окисляването е една от основните причини за възникването на катаракта. Пигментите в добавката, попаднали в окото, филтритат вредните високо енергийни сини дълги вълни на светлината (УВ-лъчите) и така защитават очите и поддържат здравето на клетките в тези органи.

Лутеин 20 мг от Doctor's Best подпомагат както централната област на очите (макула), така и другите тъкани на окото, включително и хороидеята (вътрешната обвивка на окото) и цилиарното тяло.

Тази хранителна добавка съдържа и още един особен пигмент, който е открит наскоро в макулата на окото, наречен мезо-зеаксантин. Като антиоксиданти, пигментите от Best Лутеин на капсули неутрализират свободните форми на кислород, които окисляват и увреждат ретината. По този начин продуктът предотвратява развитието на катаракта и е отлично профилактично средство за старческа макулна дегенерация.

Бест Лутеин понижава холестерола и поддържа здравето на сърцетоПроведени са безброй научни изследвания на пигментите, съдържащи се в Бест Лутеин 20 мг, върху хора, като при едни се е подобрявала яснотата на зрението, при други се е забавяло прогресирането на заболявания, свързани с органите на зрението.

Има някои неоспорими факти, които сочат кога е подходящо да се приема хранителната добавка с лутеин.

 • Очите на старите хора, пушачите, синеоките и жените след менопаузата трупат лутеин много малко и особено много се нуждаят от него.
 • Изследванията сочат, че лутеин 10-40 мг на ден поддържа остротата на зрението на възрастните хора.
 • В 2 годишно изследване, при прием на лутеин, изследваните хора са запазили зрителните си функции без промени
 • Употребата на добавката помага и за профилактика на атеросклероза.

Doctor's Best Best Lutein от 20 mg 60 капсули подобрява способността да виждаме, помага да запазим доброто си зрение дълги години, а освен това предпазва от дистрофия на ретината, катаракта и други. Има обаче и други положителни страни от приема на хранителната добавка:

 1. Учените са направили сензационно откритие, че лутеинът предотвратява сърдечен пристъп и инсулт! Това е така, тъй като той не позволява да се натрупва холестерол, предотвратява образуването на тромбове и плака, а освен това възпрепятства удебеляването на сънната артерия.
 2. Като антиоксидант, Лутеин на Doctor's Best на перфектна цена свежда до нула негативното влияние върху организма на свободните молекули на кислород
 3. Доказано е че лутеин помага и срещу диабет. Под влиянието на пигмента се стабилизира съдържанието на захарта в кръвта и се подобрява ефектът от въвеждането на инсулина
 4. Влияние може да окаже добавката и върху раковите клетки, като може да помогне срещу рак на матката, простатата и дебелото черво.

Освен всички изброени предимства Protein.bg Ви дава супер цена за Best Lutein Лутеин на марката Doctor's Best.

За кого е най-подходящ Best Lutein (лутеин) от Doctor's Best?

Препоръчва се употребата на добавката Best Lutein от хора с влошено зрение и очи болести, от такива, които чрез ежедневните си дейности застрашават здравето на своите очи, както и за хора, които искат да запазят яснотата на доброто си зрение дълги години.

Употреба и дозировка на Doctor's Best Best Lutein:

Приемайте по 1 капсула дневно.

Състав в 1 доза (1 капсула) Стойност %ПДД
Лутеин20 мг**
Зеаксантин (с минимум 1 мг мезо-зеаксантин)40 мг**

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: слънчогледово олио, желатин, глицерин, пречистена вода.

Важно: Консултирайте се с лекар преди да започнете приема на този продукт, ако страдате от някое заболяване!

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки