Menu
Your Cart

21st Century Lutein

21st Century Lutein
21st Century Lutein
21st Century Lutein
21st Century Lutein
text
21st Century Lutein
  • Наличност: В наличност
  • Модел: 21st Century Lutein
Видян от: 5432
38.50 лв.
Без данък: 38.50 лв.

Възможни варианти

Препоръчваме ви Lutein 20 mg, 60 гел капсули на 21st Century на супер изгодна цена за защита на вашето зрение от вредното въздействие на околната среда и наследствената предразположеност към заболявания.През последните години се забелязва рязко увеличаване на очните заболявания, свързани с продължителната работа пред компютъра, постоянното пребиваване онлайн с мобилния телефон и лаптопа, които станаха изискване на съвременният живот и ние не можем да си го представим в тяхно отсъствие. Нашите очи привикват с дискомфорта и всеки обикновено игнорира такива тревожни симптоми като зачервяване, сухота, сълзене, парене в очите и главоболие. За съжаление това води до влошаване на зрението. За да избегнете това ние ви предлагаме да приемате веществото Лутеин с продукта Lutein 20 mg от 21st Century, което ще запази здравето на вашите очи. Това е високо ефективен фитонутриент, със силно антиоксидантно действие в тялото. Направените изследвания са показали, че Лутеин е каротеноид, който може да се бори с предизвикващите вреда екологични и наследствени влияния върху очното здраве и е на отлична цена.

Това са каратеноиди, които са естествени мастноразтворими незаменими пигменти на макулата.

Лутеин – жълт до оранжев специален пигмент (каротеноиди), който се съдържа в листата, цветовете, плодовете, водорасли и някои микроорганизми. Известен е със своите антиоксидантни свойства. Неговата основна функция е да абсорбира светлината и осъществява защита срещу увреждащите ултра виолетови лъчи и кислородните радикали. Лутеин е от съществено значение за човешкото тяло. Той е необходим за доброто зрение, подобрява работата на целия зрителен апарат. Само че има малък минус – това вещество не се произвежда в човешкото тяло, а попада там само с хранителни и витаминни добавки, и се натрупват в тъканите. В най-висока концентрация веществото се съдържа в органите на зрението: в ретината е 10 хиляди пъти по-висока, отколкото в кръвната плазма. Този пигмент е изключително важен за да се запази остротата на зрението и здравето на очите.

Зеаксантин допълва действието на Лутеин и на антиоксидантите от класа на каротеноидите, които добре влияят на зрението. Заедно с Лутеин действат антиоксидантно и неутрализират свободните форми на кислорода в ретината, предотвратявайки наранявяния на лещата. В човешкото тяло, се натрупва в кръвта, ретината, макулата на окото и е важен за зрението. Макулата е образувана от неврони, които са отговорни за образуването на изображенията в окото и за зрителната острота. Той има много добър ефект върху качеството на зрението, защото поглъща UV-лъчите и предпазва от фотохимично увреждане.

Защо да изберем Lutein от 21st Century?

  • Lutein 20 mg, 60 гел капсули съдържа най-важните антиоксиданти намиращи се в окото – Лутеин и Зеаксантин.Осезателно подобрява зрението
  • Противодейства на кислородните радикали
  • Защитава макулата на окото
  • Предпазва от наранявания лещата на окото
  • Предпазва от прогресивна загуба на централното зрение
  • Защитава сърдечно-съдовата система
  • Lutein 20 mg от 21st Century е на най-добра цена и бърза доставка

Какво представлява хранителната добавка Lutein капсули на 21st Century?

Lutein 20 mg, 60 гел капсули съдържа най-важните антиоксиданти намиращи се в окото – Лутеин и Зеаксантин. Те са от жизнено значение за поддържане здравето на очите и предпазват от образуването на вредните крайно реактивни и нестабилни атоми на кислорода.

Лутеин гел капсули от 21st Century предпазва от оксидативен стрес лещата на окото, а това означава, че съхранява остротата на вашето зрение. Окисляването е всъщност една от основните причини за катаракта. Веществата от състава на продукта филтрират вредните високо-енергийни сини дължини на вълните на светлината (ултравиолетова светлина), като по този начин защитава очите и поддържат здравето на клетките.

Каротеноидните активни съставки на Lutein 20 mg присъстват в централната част на ретината, наречена макула, а също и в другите тъкани на окото, включително хороидеята и цилиарното тяло. Наскоро е открит и трети каротеноид пигмент в макулата на окото, наречен мезо-зеаксантин, който не се намира в хранителни източници и учените предполагат, че се формира в ретината на окото от Лутеин.

Лутеин гел капсули от 21st Century предпазва от оксидативен стрес лещата на окото, а това означава, че съхранява остротата на вашето зрениеСъдържащите се фитонутриенти в гел капсулите Лутеин като антиоксиданти могат да неутрализират нестабилните молекули, които окисляват и увреждат ретината, което означава, че предотвратяват развитието на катаракта. Това прави продукта Lutein 20 mg от 21st Century отлично средство за профилактика на свързаната с възрастта дегенерация на макулата. Според последните изследвания високите количества на Лутеин не само предотвратяват макулна дегенерация, но и могат да възстановят вече започналия процес. Също така Лутеин и Зеаксантин забавят хода на стареенето и помагат в борбата с рака. Те защитават тялото от свободните форми на кислорода, причиняващи щети на клетките, тъй като са силни антиоксиданти. Недостатъчният прием на тези съединения може да е причина с течение на времето за увеличен риск от хронични заболявания, включително сърдечни проблеми и злокачествени образувания. Приемът на Lutein, също така е профилактика на атеросклерозата.

Препоръчваме ви Lutein 20 mg, 60 гел капсули на 21st Century на супер изгодна цена за защита на вашето зрение от вредното въздействие на околната среда и наследствената предразположеност към заболявания. С него вие ще сте сигурни, че организмът ви получава нужните му антиоксидантни вещества за предпазване на очите и клетките от увреждания.

За кого е най-подходящ Lutein 20 mg от 21st Century?

Гел капсулите Lutein 20 mg, 60 гел капсули от 21st Century са подходящи за всеки, който желае да се погрижи и подобри защитните сили на очите си. За хора с хранителен режим не включващ достатъчна консумация на плодове и зеленчуци, поради което организмът им не получава достатъчно количество Лутеин и Зеаксантин. Подходящо е да приемате добавката, ако работата ви е свързана с ежедневно натоварване на очите, или сте генетично предразположени към очни заболявания, за да се предпазите от влошаване на зрението. Много е нужен Lutein 20 mg за очите на възрастните хора, тези употребяващи алкохол, пушачите, хората със сини очи и жените след менопауза, при които натрупването на Лутеин е много слабо.

Употреба и дозировка на Lutein (Лутеин) от 21st Century:

Препоръчителен прием: Приемайте по една (1) гел капсула дневно с храна за максимални резултати, или както е указано от лекар.

Дозировка: 1 гел капсула

Дози в опаковка: 60

Състав:Стойност:%ПДД
Lutein (Contains 0.8% Zeaxanthin, 800 mcg) 20 мг**

†Дневните дози са базирани на 2000 калории.

**Daily Value не е установено. 

Други съставки: Царевично масло, желатин, глицерин, пречистена вода, жълт пчелен восък, соев лецитин. Съдържа соева съставка.

Не съдържа: захар, сол, мая, консерванти, изкуствени аромати.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Да се съхранява при стайна температура.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
code