Menu
Your Cart

Лутеин 20 мг 60 Гел Капсули

Лутеин 20 мг 60 Гел Капсули
Лутеин 20 мг 60 Гел Капсули
Разграбен
Лутеин 20 мг 60 Гел Капсули
Лутеин 20 мг 60 Гел Капсули
Лутеин 20 мг 60 Гел Капсули
  • Наличност: Разграбен
  • Модел: Lutein 20 mg 60 Softgels
Видян от: 6652
38.50 лв.
Без данък: 38.50 лв.

Възможни варианти

Препоръчваме ви Lutein 20 mg, 60 гел капсули на 21st Century на супер изгодна цена за защита на вашето зрение от вредното въздействие на околната среда и наследствената предразположеност към заболявания.През последните години се забелязва рязко увеличаване на очните заболявания, свързани с продължителната работа пред компютъра, постоянното пребиваване онлайн с мобилния телефон и лаптопа, които станаха изискване на съвременният живот и ние не можем да си го представим в тяхно отсъствие. Нашите очи привикват с дискомфорта и всеки обикновено игнорира такива тревожни симптоми като зачервяване, сухота, сълзене, парене в очите и главоболие. За съжаление това води до влошаване на зрението. За да избегнете това ние ви предлагаме да приемате веществото Лутеин с продукта Lutein 20 mg от 21st Century, което ще запази здравето на вашите очи. Това е високо ефективен фитонутриент, със силно антиоксидантно действие в тялото. Направените изследвания са показали, че Лутеин е каротеноид, който може да се бори с предизвикващите вреда екологични и наследствени влияния върху очното здраве и е на отлична цена.

Това са каратеноиди, които са естествени мастноразтворими незаменими пигменти на макулата.

Лутеин – жълт до оранжев специален пигмент (каротеноиди), който се съдържа в листата, цветовете, плодовете, водорасли и някои микроорганизми. Известен е със своите антиоксидантни свойства. Неговата основна функция е да абсорбира светлината и осъществява защита срещу увреждащите ултра виолетови лъчи и кислородните радикали. Лутеин е от съществено значение за човешкото тяло. Той е необходим за доброто зрение, подобрява работата на целия зрителен апарат. Само че има малък минус – това вещество не се произвежда в човешкото тяло, а попада там само с хранителни и витаминни добавки, и се натрупват в тъканите. В най-висока концентрация веществото се съдържа в органите на зрението: в ретината е 10 хиляди пъти по-висока, отколкото в кръвната плазма. Този пигмент е изключително важен за да се запази остротата на зрението и здравето на очите.

Зеаксантин допълва действието на Лутеин и на антиоксидантите от класа на каротеноидите, които добре влияят на зрението. Заедно с Лутеин действат антиоксидантно и неутрализират свободните форми на кислорода в ретината, предотвратявайки наранявяния на лещата. В човешкото тяло, се натрупва в кръвта, ретината, макулата на окото и е важен за зрението. Макулата е образувана от неврони, които са отговорни за образуването на изображенията в окото и за зрителната острота. Той има много добър ефект върху качеството на зрението, защото поглъща UV-лъчите и предпазва от фотохимично увреждане.

Защо да изберем Lutein от 21st Century?

  • Lutein 20 mg, 60 гел капсули съдържа най-важните антиоксиданти намиращи се в окото – Лутеин и Зеаксантин.Осезателно подобрява зрението
  • Противодейства на кислородните радикали
  • Защитава макулата на окото
  • Предпазва от наранявания лещата на окото
  • Предпазва от прогресивна загуба на централното зрение
  • Защитава сърдечно-съдовата система
  • Lutein 20 mg от 21st Century е на най-добра цена и бърза доставка

Какво представлява хранителната добавка Lutein капсули на 21st Century?

Lutein 20 mg, 60 гел капсули съдържа най-важните антиоксиданти намиращи се в окото – Лутеин и Зеаксантин. Те са от жизнено значение за поддържане здравето на очите и предпазват от образуването на вредните крайно реактивни и нестабилни атоми на кислорода.

Лутеин гел капсули от 21st Century предпазва от оксидативен стрес лещата на окото, а това означава, че съхранява остротата на вашето зрение. Окисляването е всъщност една от основните причини за катаракта. Веществата от състава на продукта филтрират вредните високо-енергийни сини дължини на вълните на светлината (ултравиолетова светлина), като по този начин защитава очите и поддържат здравето на клетките.

Каротеноидните активни съставки на Lutein 20 mg присъстват в централната част на ретината, наречена макула, а също и в другите тъкани на окото, включително хороидеята и цилиарното тяло. Наскоро е открит и трети каротеноид пигмент в макулата на окото, наречен мезо-зеаксантин, който не се намира в хранителни източници и учените предполагат, че се формира в ретината на окото от Лутеин.

Лутеин гел капсули от 21st Century предпазва от оксидативен стрес лещата на окото, а това означава, че съхранява остротата на вашето зрениеСъдържащите се фитонутриенти в гел капсулите Лутеин като антиоксиданти могат да неутрализират нестабилните молекули, които окисляват и увреждат ретината, което означава, че предотвратяват развитието на катаракта. Това прави продукта Lutein 20 mg от 21st Century отлично средство за профилактика на свързаната с възрастта дегенерация на макулата. Според последните изследвания високите количества на Лутеин не само предотвратяват макулна дегенерация, но и могат да възстановят вече започналия процес. Също така Лутеин и Зеаксантин забавят хода на стареенето и помагат в борбата с рака. Те защитават тялото от свободните форми на кислорода, причиняващи щети на клетките, тъй като са силни антиоксиданти. Недостатъчният прием на тези съединения може да е причина с течение на времето за увеличен риск от хронични заболявания, включително сърдечни проблеми и злокачествени образувания. Приемът на Lutein, също така е профилактика на атеросклерозата.

Препоръчваме ви Lutein 20 mg, 60 гел капсули на 21st Century на супер изгодна цена за защита на вашето зрение от вредното въздействие на околната среда и наследствената предразположеност към заболявания. С него вие ще сте сигурни, че организмът ви получава нужните му антиоксидантни вещества за предпазване на очите и клетките от увреждания.

За кого е най-подходящ Lutein 20 mg от 21st Century?

Гел капсулите Lutein 20 mg, 60 гел капсули от 21st Century са подходящи за всеки, който желае да се погрижи и подобри защитните сили на очите си. За хора с хранителен режим не включващ достатъчна консумация на плодове и зеленчуци, поради което организмът им не получава достатъчно количество Лутеин и Зеаксантин. Подходящо е да приемате добавката, ако работата ви е свързана с ежедневно натоварване на очите, или сте генетично предразположени към очни заболявания, за да се предпазите от влошаване на зрението. Много е нужен Lutein 20 mg за очите на възрастните хора, тези употребяващи алкохол, пушачите, хората със сини очи и жените след менопауза, при които натрупването на Лутеин е много слабо.

Употреба и дозировка на Lutein (Лутеин) от 21st Century:

Препоръчителен прием: Приемайте по една (1) гел капсула дневно с храна за максимални резултати, или както е указано от лекар.

Дозировка: 1 гел капсула

Дози в опаковка: 60

Състав:Стойност:%ПДД
Lutein (Contains 0.8% Zeaxanthin, 800 mcg) 20 мг**

†Дневните дози са базирани на 2000 калории.

**Daily Value не е установено. 

Други съставки: Царевично масло, желатин, глицерин, пречистена вода, жълт пчелен восък, соев лецитин. Съдържа соева съставка.

Не съдържа: захар, сол, мая, консерванти, изкуствени аромати.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Да се съхранява при стайна температура.

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки