Menu
Your Cart

AMIX CreAge

AMIX CreAge
AMIX CreAge
AMIX CreAge
AMIX CreAge
AMIX CreAge
 • Наличност: Да
 • Модел: AMIX CreAge
Видян от: 8835
39.00 лв.
Без данък: 39.00 лв.

Възможни варианти

CreAgeCreAge е под формата на лесноусвоими капсули с топ цена в Protein.bg е креатинова добавка от ново поколение, произведена от марката AMIX. CreAge съдържа креатин в по-концентрираната форма Креатин хидрохлорид. Тази форма на креатина (креатин хидрохлорид) осигурява много по-добра разтворимост и степен да усвояване за разлика от повечето креатинови добавки, които съдържат креатин монохидрат. Креатин хидрохлоридът не причинява подуване или задържане на вода и освен това при него не са необходими натоварваща фаза или определени цикли.

Креатинът на AMIX - CreAge е произведен под формата на капсули, като всяка капсула съдържа 750 мг. креатин хидрохлорид. Формулата на CreAge съдържа Methocel® - хидроксипропил метилцелулоза, която действа като сгъстител и свързващ агент и осигурява по-продължителен и дълготраен ефект. Methocel® има оптимално действие при концентрации, по-ниски от тези на останалите разтворими полимери.

Креатинът е аминокиселина, която естествено се среща в организма и ролята му е да осигурява енергия на клетките. Най-голяма концентрация на креатин има в мускулите - около 95% от цялото количество в тялото, тъй като там е нужна най-много енергия. Креатинът в организма се преобразува във фосфокреатин и служи за енергиен запас на клетките в мускулите и мозъка, но в недостатъчни количества (по-малко от половината от необходимото). Останалата част от нужния креатин се доставя чрез приетата храна (най-вече червено месо). Това до някъде е проблем за тези, които не консумират месо и се потвърждава от редица изследвания, които показват много по-ниски нива на креатин сред тези хора. Ниските нива на креатин обаче могат да бъдат увеличени чрез прием на креатинови добавки като CreAge.

Пряк източник на енергия за съкращаване на мускула е аденозин трифосфатът (АТФ). Неговото количество обаче е твърде малко (достатъчно само за няколко съкращения) и за да се попълни липсата на АТФ, специфични ензими го синтезират от фосфокреатин. При интензивни тренировки и физически усилия, нивата на креатин също намаляват и запасите на енергия се изчерпват. Поради това е нужен допълнителен прием на креатин, който да осигури по-продължителната работа на мускулите и да удължи времето за тренировка.

Защо да изберем AMIX CreAge?CreAge оказва по-дълготраен ефект и е с топ цена в Protein.bg

 • Иновативна формула съдържаща креатин хидрохлорид
 • Висококонцентрирана форма
 • Без фаза на натоварване и цикли
 • Увеличава издръжливостта и енергията
 • Усвоява се бързо и лесно в организма
 • Съдържа хидроксипропил метилцелулоза
 • 1,5 грама креатин за доза
 • Лесно се разтваря
 • Protein.bg ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представлява креатина CreAge на AMIX?

CreAge представлява креатин хидрохлорид - иновативна формула на марката AMIX, която е по-концентрирана в сравнение с други креатинови добавки. Освен това, CreAge съдържа и Methocel®, което осигурява по-продължителен и дълготраен ефект на креатина, който е под формата на лесноусвоими капсули, които осигуряват нужната енергия на мускулните клетки за по-дълги тренировки. CreAge съдържа 1,5 грама креатин хидрохлорид във всяка доза от 2 капсули.

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава супер цена за CreAge - креатин на марката AMIX

За кого е най-подходящ CreAge (креатин) на AMIX?

CreAge е подходящ за професионална употреба от атлети и бодибилдъри, както и за използване от всеки, който извършва по-интензивни тренировки. Иновативната формула на CreAge, съдържаща креатин хидрохлорид осигурява доста по-бързо и ефективно разтваряне и усвояване на креатина, като по този начин са необходими за прием значително по-малки количества.

Употреба и дозировка на AMIX CreAge:

Приемайте 2-4 капсули (1-2 дози) с вода, 30-45мин. преди тренировка. В дните, в които не тренирате, приемайте 2-4 капсули дневно. Всяка опаковка CreAge съдържа 120 капсули, равняващи се на 60 дози.

Активни съставки за доза (2 капсули)
Креатин хидрохлорид (HCL)1500 mg

Състав на CreAge : Креатин хидрохлорид, Желатинови капсули (чист желатин, вода, оцветител : титаниев диоксид), Стабилизатор (хидроксипропил метилцелулоза - Methocel®), Антислепващ агент (магнезиев стеарат и силициев диоксид).

*Информация за алергии : може да съдържа следи от мляко, яйца, соя, глутен, ракообразни, орехи и фъстъци.

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки