Menu
Your Cart

Natrol Alpha Lipoic Acid 600mg - Time Release

Natrol Alpha Lipoic Acid 600mg - Time Release
Natrol Alpha Lipoic Acid 600mg - Time Release
Natrol Alpha Lipoic Acid 600mg - Time Release
Natrol Alpha Lipoic Acid 600mg - Time Release
Natrol Alpha Lipoic Acid 600mg - Time Release
 • Наличност: Да
 • Модел: Natrol Alpha Lipoic Acid 600mg - Time Release
Видян от: 3150
35.99 лв.
Без данък: 35.99 лв.

Възможни варианти

В света на бодибилдинга с голяма популярност се ползват различни добавки, витамини, за увеличаване работоспособността на организма и за натрупване на мускулна маса. Особена популярност в последно време придоби алфа липоева киселина. Използването и в бодибилдинга е свързано на първо място с увеличаването на силата и с интензивното трупане на мускулатура.

Алфа липоева киселина (АЛК) е органично съединение, което съдържа сяра. Тя е условно незаменима, тоест организмът я синтезира само толкова, колкото да запълни дефицита. В бодибилдинга тя има голямо значение, тъй като заедно с действието на креатина способства увеличаването на силите и мускулите.

АЛК се среща в много видове храни. Най-вече се съдържа в субпродуктите, спанака и броколите. Но трябва да отбележим, че се съдържа в малки количества и биологичната и активност в тези продукти съответно не е голяма.

По време на интензивни тренировки в човешкия организъм се натрупват свободни радикали и увеличават оксидативния стрес в мускулите. За да бори с това, на човека му е нужна добавка с алфа липоева киселина. Такава е добавката на NatrolAlpha Lipoic Acid – Time Release.Тя е мощен антиоксидант, намалява мускулния стрес, минимизира негативното влияние на радикалните вредни молекули и съхранява баланса в обмена на мазнините, белтъците и въглехидратните съединения. освен това, тя противостои на активните йони на кислорода, които са причина за разрушаването на клетъчните мембрани.

Защо да изберем Natrol Alpha Lipoic Acid 600mg – Time Release?

 • Natrol Alpha Lipoic Acid 600mg - Time Release подобрява метаболизма и детоксикира тялотоЗа достатъчно количество енергия от АТФ
 • Пречиства съдовете и предпазва от атеросклероза
 • Оздравява имунната система
 • Повишава силите и мускулната маса
 • Съдейства за правилното протичане на процесите на обмен в организма
 • Елиминира въздействието на свободните форми на кислород
 • Всеки ден по 1 доза от 600 мг – 1 таблетка
 • Има антиоксидантни и детоксикиращи ефекти
 • Prоtein.bg Ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представлява Alpha Lipoic Acid 600mg от Natrol?

Alpha Lipoic Acid (Time Release) е хранителна добавка от марката Natrol, която подпомага протичането на обмена на веществата, съдейства за окислително-възстановителните биохимични реакции в клетките и поддържа работата на щитовидната жлеза. Освен това осигурява ефективна защита срещу слънчевите радиации и подпомага изработването на енергия в клетките. АЛК е необходим компонент за синтезацията на АТФ. Подобрява и зрението и оказва невропротекторно и хепатопротекторно действие, като повишава устойчивостта на клетките на нервната система и черния дроб към неблагоприятното въздействие на различните фактори от околната среда.

Alpha Lipoic Acid Time Release на хит цена предотвратява сърдечни заболявания и помага срещу диабетАлфа липоева киселина – постепенно освобождаване 600 мг нормализира съдържанието на холестерола при атеросклероза, осигурява добър прираст на полезна чревна микрофлора и оказва силно антиоксидантно въздействие. Има и инсулиноподобно действие, като подпомага утилизацията на глюкозата в кръвните клетки. Укрепва и имунитета. По антиоксидантни свойства това вещество може да се сравни с витамините Е и С. Освен собствените си антиоксидантни ефекти, тя усилва действието и на другите антиоксиданти и възстановява активността им. Благодарение на приемът на тази добавка, клетките на различните органи и тъкани не се увреждат и изпълняват функциите си по-добре, което, съответно, се отразява положително върху работата на организма.

Приемът на Natrol ALA Time Release защитава съдовите стени от увреждане, вследствие на което по тях не се образува хелостеролна плака и не се прикрепят тромби. Именно заради това, Алфа липоевата киселина може да се използва при съдови болести като тромбофлебит, флеботромбозам, варикоза и други. Инсулиноподобното действие на продукта се изразява в способността му за „води” глюкозата от кръвта в клетките, където да се използва за синтезиране на енергия. Единственият хормон, който е способен да прави това е инсулинът. Заради това при неговия недостиг възниква уникален феномен, когато в кръвния поток има много захар, а клетките гладуват, тъй като в тях не постъпва глюкоза. Хранителната добавка Alpha Lipoic Acid усилва действието на инсулина и може дори да го замени при неговия дефицит. Именно заради това в европейските страни и САЩ АЛК често се използва в комплексната терапия на захарен диабет. В този случай тя понижава риска от развиването на диабетни усложнения (увреждане на бъбречните съдове, ретината, невропатия, трофични язви и т.н.), а също така позволява да се намали дозировката на инсулина или другите понижаващи захарта средства.

Освен това, като хранителна добавка, Алфа липоева киселина с постепенно освобождаване забързва и поддържа произвеждането на АТФ в клетките, което е универсален енергиен субстрат, необходим за протичането на биохимичните процеси, изискващи енергия. Работата е там, че на клетъчно ниво за тези биохимични реакции се използва енергия строго под формата на АТФ, а не от постъпващите от храната мазнини или въглехидрати и затова синтеза на достатъчно количество такива молекули е критично важен за нормалното функциониране на клетъчните структури на всички тъкани и органи.

Alpha Lipoic Acid Time Release на Natrol увеличава мускулатурата и АТФРолята на АТФ в клетките се сравнява с бензин – необходимото за всички автомобили гориво. Тоест, за протичането на всяка изискваща енергия реакция в организма, за този процес са му необходими АТФ, а не друга молекула или вещество. Затова в клетките различните молекули на мазнините и въглехидратите се преработват в АТФ, за да се осигури енергия за биохимичните процеси. Тъй като АЛК поддържа техния синтез на достатъчно добро ниво, продуктът осигурява бързото и правилно протичане на процесите на обмяна на веществата и биохимичните реакции, в хода на които клетките на различните органи и системи изпълняват своите специфични дейности. Ако в клетките не се произвеждат достатъчно АТФ, то не могат да функционират нормално, поради което се развиват различни нарушения на работата на един или друг орган.

Много често различните нарушения в работата на нервната система, черния дроб, бъбреците и сърцето се развиват на фона на захарен диабет или атеросклероза, когато съдовете се запушват и заради това притокът на питателни елементи към тях е ограничен. А именно заради точно тези елементи се образува и необходимата АТФ енергия. В тази ситуации се развиват невропатии, при които човек усеща изтръпване, схващане и други неприятни усещания по дължината на нерва, който не е снабден достатъчно с кръв. Alpha Lipoic Acid 600 мг (Time Release) на Natrol компенсира дефицита на хранителни вещества и по този начин отстранява тези симптоми. Именно заради това, този продукт се препоръчва и при болест на Алцхаймер, а също и при полиневропатия с различен характер, включително алкохолни, диабетни и други. Освен това, добавката увеличава потреблението на кислород от мозъчните клетки и така подобрява продуктивността и ефективността на умствената работа, а също и концентрацията.

АLА защитава чернодробните клетки от увреждане от отрови и токсични вещества, циркулиращи в кръвта, а също предпазва и от затлъстяване на черния дроб. За това се препоръчва използването на този продукт при всякакви болести на черния дроб. Освен това, продуктът стимулира извеждането на излишния холестерол с жлъчните сокове, благодарение на което действа профилактично за образуването на камъни в жлъчния мехур.

Алфа липоева киселина от Natrol с постепенно освобождаване свързва и извежда от организма солите на тежките метали и оказва детоксикиращо свойство. Благодарение на способността на този продукт да заздравява имунитета, може ефективно да се употребява при простуди и инфекции.

Освен това, хранителната добавка поддържа така наречения аеробен праг, дори го увеличава, което е много важно за спортистите и за хората, които се занимават с любителски спорт или фитнес за отслабване и поддържане на добра физическа форма.

Освен всички изброени предимства Protein.bg Ви дава супер цена за Alpha Lipoic Acid – алфа липоева киселина на марката Natrol.

За кого е най-подходящ Alpha Lipoic Acid –Time Release (Алфа липоева киселина) от Natrol?

Продуктът Alpha Lipoic Acid – постепенно освобождаване е подходящ за бодибилдърите, тъй като съдейства за това мускулите да усвояват глюкозата по-добре и да я преобразуват в енергия. В резултат на това ефектът от тренировките е максимален, запасите на енергия се повишават и това подпомага интензивните силови натоварвания.

Добавката се препоръчва и за тези, които желаят да отслабнат. Тя усилва термогенезата, повишава разхода на енергията и така влияе за образуването на топлина в организма. Това от своя страна провокира горенето на мазнините.

Употреба и дозировка на Natrol Alpha Lipoic Acid:

Приемайте по 1 таблетка на ден с прием на храна.

Състав в 1 доза (1 таблетка)Стойност%ПДД
Алфа липоева киселина600 мг**

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: двуосновен калциев фосфат, целулоза, хипромелоза, стеаринова киселина, силициев диоксид, магнезиев стеарат, рибофлавин, метилцелулоза, глицерин.

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки