Menu
Your Cart

Doctor's Best Serrapeptase 120000 SPU

Doctor's Best Serrapeptase 120000 SPU
Doctor's Best Serrapeptase 120000 SPU
Doctor's Best Serrapeptase 120000 SPU
Doctor's Best Serrapeptase 120000 SPU
Doctor's Best Serrapeptase 120000 SPU
 • Наличност: Да
 • Модел: Doctor's Best Serrapeptase 120000 SPU
 • КОД: DRB-00231
Видян от: 2617
89.89 лв.
Без данък: 89.89 лв.
Безплатна доставка над 70 лв.

Doctor's Best Serrapeptase 120000 SPU облекчава при астма и бронхитЗа милиони хора, използващи противовъзпалителни препарати при сърдечно-съдови заболявания, хранителната добавка от Doctor's Best Serrapeptase 120000 SPU е добро допълнение към терапията им. Европейските лекари препоръчват приемът на серапептаза като помощник за подобряване на състоянието човека при много болести, включително и при атеросклеротична плака.

Серапептаза е ензим, който може да се ползва като чудесна алтернатива на нестероидните противовъзпалителни средства, които традиционно се използват при ревматоиден артрит и остеоартрит. Освен това, този ензим оказва добро влияние при хроничен синузит, разтегнати и скъсани връзки, фиброзно-кистозна болест на млечните жлези, кистозни яйчници, фибромиалгия, варикоза, емфиземи, астма, бронхит, мигрена, възпаления на червата, колит, цистит, увеличена простата, спедоперативни болки и възпаления.

Best Serrapeptase е безопасната алтернатива на нестероидните средства срещу възпаления. Тези средства обикновено се използват при болки и ставни възпаления. Някои от тях провокират развитието на сърдечни пристъпи, инсулти, кръвоизливи в корема, бъбречни и чернодробни нарушения. Затова много хора търсят безопасна природна тяхна алтернатива. Наскорошни изследвания доказват, че химичните лекарства са в 250 000 пъти по опасни от натуралните продукти.

За разлика от популярните нестероидни противовъзпалителни препарати, добавката Best Серапептаза на невероятна цена не предизвиква стомашни язви или кръвоизливи в стомаха. Това натурално средство оказва само положителен ефект върху състоянието на здравето.

Защо да изберем Doctor's Best Serrapeptase 120000 SPU?

 • Serrapeptase 120000 SPU на супер цена намалява холестерола и предпазва от атеросклерозаСрещу възпалителни болести, като остеоартрит и ревматоиден артрит, синузит
 • При мигрена, фиброзна болест на млечната жлеза, кисти на яйчниците, разширени вени
 • Намалява хъркането
 • При чревни възпаления, увеличение на простата, атеросклероза
 • Намалява отоците и болестите на съдовете
 • Подпомага сърдечно-съдовото здраве
 • 4 дози – по ½ мерителна лъжичка всяка
 • При холестеролни наслагвания в съдовете
 • Prоtein.bg Ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представлява Best Serrapeptase от Doctor's Best на капсули?

Best Serrapeptase 1500 мг на капсули е ензимна хранителна добавка на компанията Doctor's Best. Тя съдържа ензима серапептаза, който облекчава болките при възпаления, помага да се премахнат холестеролните плаки и действа много добре при синузит и артрит.

Best Serrapeptase при възпаления

Doctor's Best Serrapeptase на перфектна цена предпазва от възпаления като артритВъзпалението е едновременно и положителен, и отрицателен процес в организма. От една страна, възпалението е естествен отговор, необходим за защита на организма от нахлуващите „гости“ от друга страна, голямото възпаление може да пречи на нормалното функциониране и да разруши костите, хрущялите и други структури в човешкото тяло.

Най-голямо преимущество на хранителната добавка Бест Серапептаза е способността и да намалява болката заради блокирането на биогенните амини, които я причиняват. Снема и самото възпаление. Лекари от цялата Европа и Азия признават противовъзпалителните и болкоуспокояващите предимства на това естествено вещество, което е доказателство за ефикасността на продукта на Doctor's Best.

Постоперативни възпаления и болки с Best Serrapeptase

В Германия и други европейски страни, ензимът серапептаза  е много разпространено средство за помощ при възпалителни и травматични отоци. Доказана е ефективността на ензима чрез проведено изследване, което сочи, че още на третия ден след приема на този ензим, възпаленията след оперативна намеса и отоците намаляват. Освен това болката изчезва много по-бързо с помощта на Serrapeptase капсули и подвижността се възстановява.

Серапептаза при фиброзно-кистозна болест на млечните жлези

Употребата на хранителната добавка Best Serrapeptase при това заболяване намалява болката в гърдите, смалява туморите на млечните жлези и тяхната плътност. Подобрява състоянието на болния, без да има странични ефекти от използването и.

Best Serrapeptase при УНГ болести

Serrapeptase от Doctor's Best поддържа сърцето и съдовете здрави и чистиЗаради антивъзпалителните си свойства, този продукт може успешно да се прилага при синузит в хронична форма. При синузитното заболяване слузта в синусите е плътна и много секретирана, което предизвиква трудност в извеждането на секрета. Но добавката Серапептаза 120000 SPU влияе върху еластичността и вискозитета на носовата слуз, намалява плътността и подобрява изхвърлянето и навън.

Освен това, хранителната добавка елиминира проблеми, свързани с инфекции на ушите, носа и гърлото. Това действие продуктът проявява бързо, като дори се бори с хъркането.

Сърдечно-съдови болести и Best Серапептаза

Научно доказано е положителното влияние на този ензим, от който е изготвен продукта на Doctor's Best, върху атеросклеротичните наслагвания. Тези наслагвания се формират от мастни вещества, холестерол, клетъчни отпадъци, калций и фибрин (съсирващото кръвта вещество) върху вътрешната част на артериите. Голямата плака води до частично или цялостно блокиране на кръвотока в артерията, което често провокира атеросклероза, инсулт или инфаркт. Приемът на добавката Бест Серапептаза 120000 единици на топ цена постепенно разрушава фиброзните плаки в стеснените коронарни артерии е мощен метод за подобряване състоянието при сърдечно-съдови патологии без нежелани реакции.

Освен всички изброени предимства Protein.bg Ви дава супер цена за Best Serrapeptase серапептаза на марката Doctor's Best.

За кого е най-подходящ Best Serrapeptase (серапептаза) от Doctor's Best?

Best Serrapeptase е подходяща хранителна добавка за хора с повишен риск от развитие на ставни болести, както и за тези, застрашени от развитие на атеросклероза и други проблеми, свързани с натрупване на холестерол в съдовете.

Употреба и дозировка на Doctor's Best Serrapeptase:

Приемайте по 1 капсула дневно на гладно.

Състав в 1 доза (1 капсула)  Стойност  %ПДД
Серапептаза ензим 12 000SPU **

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: целулоза, SerraTeric™, модифицирана целулоза.

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки