Menu
Your Cart

Doctor's Best Serrapeptase 120000 SPU

Doctor's Best Serrapeptase 120000 SPU
Doctor's Best Serrapeptase 120000 SPU
Doctor's Best Serrapeptase 120000 SPU
 • Наличност: Да
 • Модел: Doctor's Best Serrapeptase 120000 SPU
Видян от: 2514
101.90 лв.
Без данък: 101.90 лв.

Възможни варианти

Безплатна доставка над 70 лв.

Doctor's Best Serrapeptase 120000 SPU облекчава при астма и бронхитЗа милиони хора, използващи противовъзпалителни препарати при сърдечно-съдови заболявания, хранителната добавка от Doctor's Best Serrapeptase 120000 SPU е добро допълнение към терапията им. Европейските лекари препоръчват приемът на серапептаза като помощник за подобряване на състоянието човека при много болести, включително и при атеросклеротична плака.

Серапептаза е ензим, който може да се ползва като чудесна алтернатива на нестероидните противовъзпалителни средства, които традиционно се използват при ревматоиден артрит и остеоартрит. Освен това, този ензим оказва добро влияние при хроничен синузит, разтегнати и скъсани връзки, фиброзно-кистозна болест на млечните жлези, кистозни яйчници, фибромиалгия, варикоза, емфиземи, астма, бронхит, мигрена, възпаления на червата, колит, цистит, увеличена простата, спедоперативни болки и възпаления.

Best Serrapeptase е безопасната алтернатива на нестероидните средства срещу възпаления. Тези средства обикновено се използват при болки и ставни възпаления. Някои от тях провокират развитието на сърдечни пристъпи, инсулти, кръвоизливи в корема, бъбречни и чернодробни нарушения. Затова много хора търсят безопасна природна тяхна алтернатива. Наскорошни изследвания доказват, че химичните лекарства са в 250 000 пъти по опасни от натуралните продукти.

За разлика от популярните нестероидни противовъзпалителни препарати, добавката Best Серапептаза на невероятна цена не предизвиква стомашни язви или кръвоизливи в стомаха. Това натурално средство оказва само положителен ефект върху състоянието на здравето.

Защо да изберем Doctor's Best Serrapeptase 120000 SPU?

 • Serrapeptase 120000 SPU на супер цена намалява холестерола и предпазва от атеросклерозаСрещу възпалителни болести, като остеоартрит и ревматоиден артрит, синузит
 • При мигрена, фиброзна болест на млечната жлеза, кисти на яйчниците, разширени вени
 • Намалява хъркането
 • При чревни възпаления, увеличение на простата, атеросклероза
 • Намалява отоците и болестите на съдовете
 • Подпомага сърдечно-съдовото здраве
 • 4 дози – по ½ мерителна лъжичка всяка
 • При холестеролни наслагвания в съдовете
 • Prоtein.bg Ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представлява Best Serrapeptase от Doctor's Best на капсули?

Best Serrapeptase 1500 мг на капсули е ензимна хранителна добавка на компанията Doctor's Best. Тя съдържа ензима серапептаза, който облекчава болките при възпаления, помага да се премахнат холестеролните плаки и действа много добре при синузит и артрит.

Best Serrapeptase при възпаления

Doctor's Best Serrapeptase на перфектна цена предпазва от възпаления като артритВъзпалението е едновременно и положителен, и отрицателен процес в организма. От една страна, възпалението е естествен отговор, необходим за защита на организма от нахлуващите „гости“ от друга страна, голямото възпаление може да пречи на нормалното функциониране и да разруши костите, хрущялите и други структури в човешкото тяло.

Най-голямо преимущество на хранителната добавка Бест Серапептаза е способността и да намалява болката заради блокирането на биогенните амини, които я причиняват. Снема и самото възпаление. Лекари от цялата Европа и Азия признават противовъзпалителните и болкоуспокояващите предимства на това естествено вещество, което е доказателство за ефикасността на продукта на Doctor's Best.

Постоперативни възпаления и болки с Best Serrapeptase

В Германия и други европейски страни, ензимът серапептаза  е много разпространено средство за помощ при възпалителни и травматични отоци. Доказана е ефективността на ензима чрез проведено изследване, което сочи, че още на третия ден след приема на този ензим, възпаленията след оперативна намеса и отоците намаляват. Освен това болката изчезва много по-бързо с помощта на Serrapeptase капсули и подвижността се възстановява.

Серапептаза при фиброзно-кистозна болест на млечните жлези

Употребата на хранителната добавка Best Serrapeptase при това заболяване намалява болката в гърдите, смалява туморите на млечните жлези и тяхната плътност. Подобрява състоянието на болния, без да има странични ефекти от използването и.

Best Serrapeptase при УНГ болести

Serrapeptase от Doctor's Best поддържа сърцето и съдовете здрави и чистиЗаради антивъзпалителните си свойства, този продукт може успешно да се прилага при синузит в хронична форма. При синузитното заболяване слузта в синусите е плътна и много секретирана, което предизвиква трудност в извеждането на секрета. Но добавката Серапептаза 120000 SPU влияе върху еластичността и вискозитета на носовата слуз, намалява плътността и подобрява изхвърлянето и навън.

Освен това, хранителната добавка елиминира проблеми, свързани с инфекции на ушите, носа и гърлото. Това действие продуктът проявява бързо, като дори се бори с хъркането.

Сърдечно-съдови болести и Best Серапептаза

Научно доказано е положителното влияние на този ензим, от който е изготвен продукта на Doctor's Best, върху атеросклеротичните наслагвания. Тези наслагвания се формират от мастни вещества, холестерол, клетъчни отпадъци, калций и фибрин (съсирващото кръвта вещество) върху вътрешната част на артериите. Голямата плака води до частично или цялостно блокиране на кръвотока в артерията, което често провокира атеросклероза, инсулт или инфаркт. Приемът на добавката Бест Серапептаза 120000 единици на топ цена постепенно разрушава фиброзните плаки в стеснените коронарни артерии е мощен метод за подобряване състоянието при сърдечно-съдови патологии без нежелани реакции.

Освен всички изброени предимства Protein.bg Ви дава супер цена за Best Serrapeptase серапептаза на марката Doctor's Best.

За кого е най-подходящ Best Serrapeptase (серапептаза) от Doctor's Best?

Best Serrapeptase е подходяща хранителна добавка за хора с повишен риск от развитие на ставни болести, както и за тези, застрашени от развитие на атеросклероза и други проблеми, свързани с натрупване на холестерол в съдовете.

Употреба и дозировка на Doctor's Best Serrapeptase:

Приемайте по 1 капсула дневно на гладно.

Състав в 1 доза (1 капсула)  Стойност  %ПДД
Серапептаза ензим 12 000SPU **

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: целулоза, SerraTeric™, модифицирана целулоза.

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки