Menu
Your Cart

Prozis Foods Vitamin A 25000 IU

Prozis Foods Vitamin A 25000 IU
Prozis Foods Vitamin A 25000 IU
2 - 3 Дни
Prozis Foods Vitamin A 25000 IU
Prozis Foods Vitamin A 25000 IU
Prozis Foods Vitamin A 25000 IU
 • Наличност: 2 - 3 Дни
 • Модел: Prozis Foods Vitamin A 25000 IU
Видян от: 1942
24.99 лв.
Без данък: 24.99 лв.

Възможни варианти

Витамин А играе важна роля в живота на спортиста и на обикновения средностатистически човек. В бодибилдинга му се отделя огромно значение заради неговото непосредствено участие в процеса на създаване на нови мускулни клетки. Наличието му определя скоростта и общото количество гликоген в организма. Условно може да се каже, че от достатъчното количество витамин А зависи способността на спортиста във високообемен силов режим. Също така този витамин отговаря за функционирането на фоторецепторите на очите и за състоянието на дермата. Наскоро е установено, че достатъчното постъпване на ретинол е нужно за нормалното развитие на костите на скелета. Освен това, витамин А участва в множество метаболитни функции, като разпадането на белтъчините или окисляването на мастните киселини. Той е необходим при всеки вид тренировка и във всяка възраст. Но няма как да се получи в достатъчно количество от храната, тъй като той присъства в нормални количества само в някои животински продукти. За това се препоръчва употребата на Prozis Foods Vitamin A от 25000 IU. Той има преимущества, които са много важни в бодибилдинга. Преди всичко, много добре подпомага синтезирането на протеини, а именно – растежа на мускулната маса. Съдейства за производството на гликоген, който е необходим на мускулите при физическо натоварване. Следователно, добавката влияе не само на обема и плътността на мускулите, но и помага за високоинтензивните тренировки, които изискват значително изразходване на енергия. Тъй като при заниманията с бодибилдинг потребността за ретинол расте, на културистите им е нужно да обогатяват хранителния си режим с това вещество, но това е тежка задача, особено за тези, които не консумират месо.

Prozis Foods Vitamin A 25000 IU подпомага растежа на мускулите и здравето на храносмилателната системаВитаминът А често е наричан „витаминът на растежа”. Той е от особено значение за формирането на костите, а също и на мастните отлагания, нужен е за растежа на новите клетки и забавя стареенето. Влияе благотворно и на зрението. Осигурява нормална дейност на зрителния анализатор и участва във възприятието на светлината от очите. Vitamin A 25000 IU от Prozis Foods съдейства и за нормалното функциониране н имунната система. Защитава от простуда, грип, инфекции на дихателните пътища, на храносмилателната система, пикочните пътища. Много добро влияние оказва и върху кожата при акне, псориазис, обриви и други. При увреждане на епидермалната тъкан помага за по-скоростното зарастване и намалява опасността от инфектиране. Продуктът има силни антиоксидантни ефекти и може да се използва за профилактика на ракови заболявания, като възпрепятства и повторната поява на тумори след операция. Предотвратява и заболявания на сърцето и артериите, повишава съдържанието в кръвта на „полезния” холестерол и защитава от атеросклероза. Тъй като подпомага образуването на епителни тъкани, които влизат в състава на кожата, жлезите и лигавиците, както и тези, които покриват органите на дихателните пътища, храносмилателните органи и пикочните органи, добавката подпомага за нормалното продуциране на слуз и защитни имунни фактори. По този начин Vitamin A 25000 IU поддържа местния имунитет на жизнено важни органи. При попадане на вредни частици върху лигавицата на дихателните пътища, защитния слой на епителните клетки започва да произвежда течност, която защитава епитела от изсъхване. Течността съдейства за извеждането на всички такива частици при кихане и кашляне. По този начин, продуктът предпазва от проникване в организма на вредители от въздуха. Допълнителният му прием намалява опасността от дихателни инфекции. Благодарение на защитното въздействие върху лигавиците и епителните клетки на храносмилателните органи, Prozis Foods Витамин А е полезно средство при болести на червата като колит или болест на Крон, а също и при язви. Също така има много добро влияние върху половата система като подпомага синтеза на прогестерон и е особено полезен за жените във втората фаза на менструалния цикъл –  след овулацията. При въздействието на витамина А някои от безпокоящите симптоми на предменструалното напрежение отшумяват. А за мъжете, продуктът е важен за продуцирането на здрава сперма.

Защо да изберем Prozis Foods Vitamin A 25000 IU?Prozis Foods Vitamin A 25000 IU предпазва от вируси и бактерии

 • Срещу вируси и бактериални инфекциозни заболявания
 • Заздравява тъканите в тялото
 • Усилва имунитета към различни патогени
 • Съдейства за продукцията на важни хормони
 • За здрава храносмилателна, дихателна и имунна системи
 • Регулира съдържанието на холестерол
 • 1 доза от 1 гел-капсула дневно
 • При проблеми с кожата или зрението
 • Подпомага производството на мускулни влакна
 • Protein.bg Ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представлява Vitamin A 25000 IU от Prozis Foods?

Vitamin A 25000 IU на изумителна цена от Prozis Foods подобрява зрението и здравето на кожатаVitamin A 25000 IU е витамин А на марката Prozis Foods – мастноразтворим витамин, антиоксидант, нужен за зрението и костите, а също и за здравето на кожата, косите и работата на имунната система. Ретинол участва в окислително-възстановителните процеси, в регулацията на синтезирането на белтъчините, съдейства за нормалния обмен на веществата, за функционирането на клетъчните и субклетъчните мембрани. Хранителната добавка се бори много успешно с вирусите и бактериите, помага за укрепването на ноктите и за бързото зарастване на раните. Влияе добре върху репродуктивната система и при двата пола и повишава активността на изработване на хормони. Изключително подходящ продукт е за повишаване антиоксидантната защита на организма и за неутрализиране вредното влияние на свободните форми на кислород, които най-много се образуват по време на трениране.

Освен всички изброени предимства Protein.bg Ви дава супер цена за Vitamin A на Prozis Foods.

За кого е най-подходящ Vitamin A (Витамин А) от Prozis Foods?

Витамин А на Prozis Foods е подходяща добавка за всеки, който е активен в спортните занимания и е податлив към вирусни и бактериални инфекции, за тези които изразходват много енергия и имат нужда от укрепване на организма си.

Употреба и дозировка на Prozis Foods Vitamin A 25000 IU:

Приемайте по 1 гел-капсула на ден.

Състав в 1 доза (1 гел-капсула)Стойност%ПДД
Витамин А1000 мг**

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Състав: соево масло, желатин, глицерол, пречистена вода, ретинил палминат.

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки