Menu
Your Cart

Doctor's Best SAM-e 400 mg Double-Strength

Doctor's Best SAM-e 400 mg Double-Strength
Doctor's Best SAM-e 400 mg Double-Strength
Doctor's Best SAM-e 400 mg Double-Strength
Doctor's Best SAM-e 400 mg Double-Strength
Doctor's Best SAM-e 400 mg Double-Strength
 • Наличност: Да
 • Модел: Doctor's Best SAM-e 400 mg Double-Strength
 • КОД: DRB-00151, DRB-00252
Видян от: 2260
67.49 лв.
Без данък: 67.49 лв.

Възможни варианти

S-аденозил метионин е добавка, на която медиците са обърнали внимание като на възможно терапевтично средство при остеоартрит.

Това вещество влиза в състава на всички тъкани и органи.

SAM-e 400 mg Double-Strength на Doctor's Best подпомага продуцирането и регулирането на работата на хормоните и клетъчните мембрани. Веществото S-аденозил метионин се използва в Европа много години като средство при артрит и депресия. Изучавало се е чрез много клинични изследвания, които са доказали, че съединението намалява болката при остеоартрит точно толкова ефективно, колкото и нестероидните препарати, но не със същите странични ефекти и е много по-безопасно от тях. Тази хранителна добавка е способна да възстанови хрущяла в увредената става.

Защо да изберем Doctor's Best SAM-e 400 mg Double-Strength?

 • Doctor's Best SAM-e 400 mg Double-Strength предпазва от чернодробна цирозаПри депресивен и абстинентен синдром
 • Срещу чернодробни увреждания: токсични, алкохолни, вирусни, лекарствени (антибиотици, противовирусни, противотурбекулозни, противовирусни препарати, трициклични антидепресанти, перорални контрацептиви), цирозни и прецирозни състояния
 • При енцефалопатия, включително асоциирана с чернодробна недостатъчност (алкохолна и други)
 • При болести на мозъка (Паркинсон, множествена склероза)
 • Против артрози и артрити
 • При фибромиалгия и синдром на хронична умора
 • 1 доза – по 1 таблетка всеки ден
 • Срещу хронични болести и интоксикация
 • При честа употреба на спиртни напитки, а също и за възпрепятстване на махмурлук
 • Prоtein.bg Ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представлява Best SAM-e Double-Strength от Doctor's Best на таблетки?

SAM-e Double-Strength помага при множествена склерозаBest SAM-e Double-Strength е хранителна добавка на марката Doctor's Best, която представлява S-аденозил метионин на таблетки от 400 мг и е на невероятна цена. S-аденозил метионин е активен метаболит на аминокиселината метионин, тоест – напълно природен продукт който:

 • Участва в повечето биохимични реакции в човешкия организъм
 • Стимулира производството на ендогенен S-аденозил метионин
 • Играе ролята на донор на метилната група – метилира фосфолипидите в състава на липидния слой на клетъчните мембрани
 • Стимулира регенерацията на клетките, профелацията на хепатоцитите, спермидина и спермина, които влизат в структурата на рибозата

Best SAM-e Double-Strength помага при ендогенните и реактивните депресии, тъй като повишава активността на определени невротранситери. Освен това помага и при определени мозъчни болести, като множествена склероза (подпомага възстановяването на миелиновата обвивка на нервите, която се разрушава при това заболяване), Паркинсон (помага за произвеждането на допамин – невромедиатор, който не достига при болните от тази болест).

Doctor's Best SAM-e Double-Strength на прекрасна цена поддържа в добро състояние черния дробБест САМ-е действа много благоприятно и при чернодробни хепатити и цирози, тъй като при регулярен прием подобрява чернодробните функции. При болните от алкохолизъм се увеличава нивото на глутатиона в черния дроб, а също така се увеличава и съдържанието на цистеин и таурин, като едновременно с това се намалява метионина в плазмата на кръвта. Това свидетелства за нормализация на метаболитните реакции в черния дроб. Добавката от Doctor's Best подобрява и обмяната на естроген в черния дроб на жените. След 35 годишна възраст при много жени в черния дроб отслабва ензимното обръщение на по-канцерогенния естрадиол в по-малко опасната форма на женския хормон естриол. Същото се случва и с жените, които използват перорални контрацептивни мерки, или които преминават през курс на естроген-заместваща терапия.

Препоръчва се използването на SAM-e Двойна Сила на таблетки на хора, които често употребяват алкохол, тъй като продуктът съдейства за възстановяването на структурата на чернодробните клетки и нервната тъкан, защитава от вредното въздействие на токсичните вещества в алкохолните напитки. При хората, които регулярно пият, добавката подобрява настроението, нормализира съня, възстановява работоспособността. А ако се използва по време или след употребата на алкохол, намалява риска от поява на махмурлук.

SAM-e 400 mg Double-Strength от Doctor's Best поддържа здравето на ставитеBest SAM-e Double-Strength на добра цена е помощник при всякакви болести и отравяния. Това е така, тъй като хранителната добавка способства увеличаване съдържанието на глутатиона и значително повишава способността на организма да противостои на интоксикации от разнообразни токсини. Защитава и от увреждане от активните форми на кислород.

Неотразимо е въздействието на САМ-е Двойна Сила върху ставите. Благодарение на антиоксидантния си и противовъзпалителния си ефект, тази добавка възпрепятства разрушаването на тъканите на ставите, а заради усилването на синтеза на глюкозамин и хондроитинсулфат, помага за тяхната репарация. Без странични последици продуктът не само намалява болката, но и помага за подобряване състоянието на ставите.

Изключително действие Best SAM-e оказва при синдром на хронична умора и при фибромиалгия. Основният механизъм на добавката тук е впечатляващото антиоксидантно и антивъзпалително действие на добавката.

Освен всички изброени предимства Protein.bg Ви дава супер цена за Best SAM-eS-аденозил метионин на марката Doctor's Best.

За кого е най-подходящ Best SAM-e Double-Strength (S-аденозил метионин Двойна Сила) от Doctor's Best?

Best SAM-e Double-Strength от Doctor's Best се препоръчва при артроза, остеоартроза, артрит, остеоартрит, дегенеративни заболявания на ставите и гръбначния стълб. Продуктът ще помогне на хора, които изпитват болки и ще помогне за възстановяването на разрушените хрущяли. Освен това ще помогне за намаляване възпалителните реакции в ранните стадии на тези заболявания.

Употреба и дозировка на Doctor's Best Best SAM-e:

Приемайте по 1 таблетка веднъж дневно. Не дъвчете и не разделяйте таблетката!

Състав в 1 доза (1 таблетка) Стойност %ПДД
S-аденозил метионин400 мг**

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: целулоза, съполимер на метакрилова киселина, глицерилбехенат, магнезиев силикат, триетил цитрат, титанов диоксид, магнезиев стеарат, манитол, глицерол палмитостеарат, силициев диоксид, триглицериди със средна верига, натриево карбоксиметил нишесте, железен оксид.

Важно: ако приемате антидепресанти, се консултирайте с лекар, преди да започнете употребата на този продукт! Хора, които страдат от биполярно разстройство или маниакално-депресивна психоза не бива да приемат добавки с S-аденозил L-метионин! Не използвайте този продукт ако сте бременна или кърмите! Съхранявайте на прохладно и сухо място!

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки