Защо от Protein.bg?

Доставка до 24 часа

7 Дни срок за връщане

Качествен продукт

Отстъпки за количесвта

text block

21st Century Glucosamine Maximum Strenght

Прегледан: 3615
21st Century Glucosamine Maximum Strenght Наличен

45.00 лв.
* Брой Таблетки:

Бр: ПОРЪЧАЙ

Гаранция за качество от вносителя

Този продукт ви се предоставя директно от вносителя.

21st Century Glucosamine Maximum Strenght

21st Century ви предлага добавката Maximum Strength Glucosamine Relief, 1000 mg, 120 Tablets, която ще подпомогне здравето на вашите стави, като осигури възможност на организма да намали болезненото възпаление, да възстанови хрущяла и да поддържа естествената смазваща течност21st Century ви предлага добавката Maximum Strength Glucosamine Relief, 1000 mg, 120 Tablets, която ще подпомогне здравето на вашите стави, като осигури възможност на организма да намали болезненото възпаление, да възстанови хрущяла и да поддържа естествената смазваща течност. Продуктът включва Глюкозамин сулфат, който е естествено съдържщ се в меките хрущяли, сухожилия и в синовиалната течност. Той е от съществено значение за доброто функциониране на сухожилията и ставите, особено в напреднала възраст. Съставът на Maximum Strength с 1000 мг Глюкозамин от 21st Century е наличен в таблетки, които се преглъщат лесно, предложени на страхотно добра цена.

Глюкозамин е аминозахарид, присъстващ в организма на човека. Той се произвежда с помощта на хондроцитите - хрущялните клетки, непосредствено в хрущяла, за да гарантира функционирането на ставата. Основната и главна задача на Глюкозамин е създаването на дълги вериги, наречени глюкозаминогликани (GAG). Те са необходими на ставите и хрущялите за възстановяване. GAG е основен компонент на протеогликаните (PG). Те заедно с колагена и хондроцитите съставляват хрущяла. Хондроцитите използват консумирания Глюкозамин за да произведат повече хрущялни компоненти. Съществуват четири основни типа GAG - хондроитин сулфат, хиалуронова киселина, кератан сулфат и в по-малка степен дерматан сулфат. Както можете да видите, хондроцитите са отговорни за синтеза, поддържането и възстановяването на хрущялната тъкан. Наличието на Глюкозамин под ръка означава, че тялото ви ще има по-голям шанс за намаляване или премахване на болките, причинени от липсата на ставна течност и от износване. Именно това ценно вещество за вашата опорно-двигателна система може да си осигурите с Glucosamine Relief, 1000 mg, 120 Tablets на страхотна цена.

Защо да изберем Maximum Strength Glucosamine Relief, 1000 mg от 21st Century?

  • Наличието на Глюкозамин под ръка означава, че тялото ви ще има по-голям шанс за намаляване или премахване на болките, причинени от липсата на ставна течност и от износване. За да премахне възпаленията и болките
  • За да поддържате вашите стави и сухожилия здрави и еластични
  • За да ограничите разрушаването на ставния хрущял
  • За да предотвратите износване на ставите
  • Protein.bg ви дава отлична цена и бърза доставка

Какво знаем за Maximum Strength Glucosamine Relief (Глюкозамин) на 21st Century?

Приемът на добавката Maximum Strength Glucosamine Relief, 1000 mg ще стимулира генерирането на GAG и PG. Когато глюкозамин е достъпен за хондроцитите, те са в състояние да произвеждат съединителната тъкан по-бързо, защото могат да пропуснат три химични реакции и да извършат само реакцията фосфорилиране за производството на глюкозамин-6-фосфат. Също така, когато добавката достави глюкозамин на тялото, фиброзните ставни тъкани започват да се оздравяват, подобрява се разпространението на глюкоза и аминокиселини, чрез стените на ставната капсула и синовиалните мембрани. Това осигурява на хондроцити суровина (захари и аминокиселини), необходима за стимулиране синтеза на GAG и PG. При липсата на Глюкозамин може да спре синтеза на GAG. От своя страна, това може да доведе до спиране синтеза и на протеогликани. Почти по същото време, вие ще усетите появата на слаба болезненост в ставите след тежка тренировка и физическо усилие или пък, как вашите колене стават сковани след няколко часа кардио упражнения. След определен период от време, такова износване може да доведе до развитието на остеоартрит. За да предотвратите тези процеси вие може да си набавите това вещество чрез таблетките Глюкозамин от 21st Century. Те ще осигурят доста ползи за спортистите от силовите спортове, където се получават сериозни натоварвания на ставите, както и за хора подложени на тежки физически усилия. Също така ще забавят щетите от артрит. Тези таблетки са много добро средство за  намаляване на болката и възпалението, и подобряват подвижността на ставите. Благодарение на Glucosamine Sulfate възпалителните процеси в ставите с всеки изминал ден постепенно ще отшумяват, заедно с отока и болката. Също така ще изчезне и сковаността, като вие отново ще имате едно пълноценно ежедневие без неприятните болки в ставите.

Хранителната добавка Maximum Strength Glucosamine Relief, 1000 mg, 120 таблетки от 21st Century е на топ цена и ще стимулира регенерирането на увреденият хрущял и съединителната тъкан, увеличавайки тяхната  сила и еластичност. Хранителната добавка Maximum Strength Glucosamine Relief, 1000 mg, 120 таблетки от 21st Century е на топ цена и ще стимулира регенерирането на увреденият хрущял и съединителната тъкан, увеличавайки тяхната  сила и еластичност. Нейният основен компонент Глюкозамин участва в синтеза и укрепването на много други тъкани, като например ставни връзки, сухожилия, синовиална течност, кръвоносните съдове и сърдечни клапи, мускули, костите, кожата, косата и ноктите, и т.н. Смята се, че Глюкозамин е от полза за усвояването на калция в костната тъкан.

За кого е най-подходящ Maximum Strength Glucosamine Relief на 21st Century?

Използвайки продуктът предложен от 21st Century вие ще предпазите ставите си от износване, ще подпомогнете възстановяването на опорно-двигателната система, ще намалите болките и дискомфорта. Това е един много-добър продукт не само за спортистите, но и за всички хора, които искат да запазят здравето на ставите си.

  • Продуктът съдържа 1000 mg Glucosamine Sulfate • 2KCl – необходим за синтеза на градивни компоненти на хрущяла.
  • Съдържа 99 mg Calcium (Calcium Carbonate) – подпомага здравето на ставите.

Употреба и дозировка на Maximum Strength Glucosamine Relief на 21st Century:

Като хранителна добавка, приемайте по една (1) таблетка дневно. Ако е необходимо увеличете приема на две (2) таблетки дневно, една сутрин и една след вечеря, или както е указано от лекар. Дневната доза може да варира в зависимост от индивидуалните нужди. Нужна е една седмица приема за най-добър резултат. Да не се превишава препоръчаната дневна доза. Индивидуални резултати могат да варират.

Дозировка: 1 таблетка

Дози в опаковка:120

Състав:Стойност:%ПДД
Calcium (Calcium Carbonate)99 мг10%
Glucosamine Sulfate • 2KCl1000 мг**

†Дневните дози са базирани на 2000 калории.

**Daily Value не е установено. 

Други съставки: Целулоза, стеаринова киселина, polyplsadone, поливинилов алкохол, магнезиев стеарат, титанов диоксид, PEG, талк.

Не съдържа: сол, мая, консерванти или изкуствени аромати. Без добавена захар.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Да се съхранява при стайна температура.

Няма мнения за този продукт.

Оценете

Вашето име:


Вашето мнение:Важно: HTML is not translated!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода от картинката: