Menu
Your Cart

Universal Nutrition Ultra Whey Pro

Universal Nutrition Ultra Whey Pro
Universal Nutrition Ultra Whey Pro
 • Наличност: Да
 • Модел: Universal Nutrition Ultra Whey Pro
Видян от: 2189
66.00 лв.
Без данък: 66.00 лв.

Възможни варианти

ЗаUltra Whey Pro е продукт с отлино качество и топ цена в Protein.bg изграждането на мускулите е необходимо да се осигури на мускулните клетки достатъчно количество от нужните им вещества, а именно протеини. И за да се ускори този процес на натрупване на мускулна маса е важно не само количеството на приетите протеини, но и тяхното качество. То се изразява в аминокиселинния състав на протеина и неговата скорост на усвояване. За един от най-значимите в това отношение протеини се смята суроватъчният протеин. Той не само се абсорбира най-бързо и лесно в организма, но и съдържа всички 20 аминокиселини, които изграждат протеините в човешкото тяло. От суроватъчни протеини е съставен и продуктът на Universal nutrition - Ulta Whey Pro.

Ultra Whey Pro е произведен под формата на прах и съдържа ултрафилтриран суроватъчен концентрат, суроватъчен протеин изолат и частично хидролизирани суроватъчни пептиди. Специалната формула на Ultra Whey Pro гарантира високото качество на продукта и ви осигурява над 70% протеини за доза. Ултрафилтрираният суроватъчен протеин е филтриран и обработен при възможно най-ниска температура, която предотвратява денатурирането на протеините. Благодарение на тази технология в състава на Ultra Whey Pro се съдържат биологично активни пептиди, които подпомагат имунната система и изпълняват други разнообразни функции. 

Богатият аминокиселинен състав на суроватъчният протеин, както и бързото му усвояване в организма го нареждат на първо място сред всички видове протеини, с най-голяма биологична стойност. В суроватъчните протеини се съдържат 20-те аминокиселини, които изграждат всички протеини в човешкото тяло. Тези аминокиселини се делят на есенциални (незаменими) и неесенциални, като първите не могат да бъдат произведени от човешкият организъм и трябва да се приемат с храната. Есенциалните аминокиселини съставят почти половината от всички аминокиселини - 9.

В състава на Ultra Whey Pro се съдържат и някои елементи като калций, фосфор, натрий и калий. Калцият е от голямо значение за поддържането на здрави кости и зъби, като освен това участва и в съкращаването на мускулните влакна. Фосфорът също е от голямо значение за нашето тяло. Фосфорът влиза в състава на АТФ - основната енергийна молекула в организма, а освен това участва и в изграждането на ДНК и РНК. Натрий и калий участват в регулирането на мембранния потенциал на клетките и заедно с това изпълняват и редица други свойства. Друго предимство на Ultra Whey Pro е изключително лесното разтваряне с лъжица, шейкър или блендер. И тъй като продуктът е неовкусен, може да се разтваря във всяка напитка и да ви достави максимално удоволствие. Ultra Whey Pro ще ви помогне по-бързо и по-лесно в изпълняването на поставените цели. 

Зашо да изберем Universal Nutrition Ultra Whey Pro?

 • Ultra Whey Pro е ултрафилтриран при ниска температура суроватъчен протеинПродукт с отлично качество
 • 22 грама протеини за доза
 • Спомага за по-бързо натрупване на мускули
 • Скъсява времето за възстановяване след тренировка
 • Пълен аминокиселинен състав
 • Съдържа биологично активни пептиди
 • Съдържа Na, Ca, P, K
 • Ниско съдържание на мазнини и захари
 • Изключително лесен за разтваряне
 • Усвоява се бързо в организма
 • Protein.bg ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представлява суроватъчният протеин Ultra Whey Pro на Universal Nutrition?

Ultra Whey Pro е суроватъчен протеин, произведен от Universal Nutrition под формата на прах. Ultra Whey Pro съдържа ултрафилтриран при ниска температура суроватъчен протеин, който запазва своята структура и съдържа биологично активни протеинови фракции. Тази формула на Ultra Whey Pro гарантира високото качество на продукта и ви позволява по-бързото изграждане на желаното тяло. Продуктът на Universal Nutrition е с пълен аминокиселинен профил (ЕАА, ВСАА), усвоява се много бързо в организма след прием и съдържа някои елементи като калций, фосфор, натрий и калий. Ultra Whey Pro съдържа 22 грама протеини във всяка доза от 30 грама.

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава супер цена за Ultra Whey Pro - суроватъчен протеин на марката Universal Nutrition

За кого е най-подходящ Ultra Whey Pro (суроватъчен протеин) на Universal Nutrition?

Ultra Whey Pro е подходящ за всеки активно спортуващ, който желае да увеличи мускулната си маса, както и за всеки, който се нуждае от по-висок прием на протеини или всеки, желаещ да увеличи дневният си прием на протеини. Ultra Whey Pro e с формула с подобрено разтваряне и е неовкусен, което го прави идеален за разтваряне в любимата напитка. Ultra Whey Pro съдържа и ниско количество мазнини и захари - подходящ за всяка диета.

Употреба и дозировка на Universal Nutrition Ultra Whey Pro:

Смесете една доза (30гр.) Ultra Whey Pro с около 250 мл вода (или количество според вашите предпочитания за вкус) и разбъркайте. Може да използвате лъжица, блендер, шейкър и др. Приемайте по една доза Ultra Whey Pro от 1 до 3 пъти дневно - сутрин, преди и след тренировка. 

Съдържание в една доза (30гр)

Състав:Стойност за 1 доза: (30гр)
Калории
- от мазнини
116
14
Мазнини
- наситени
1,5 g
1,0 g
Холестерол40 mg
Въглехидрати
- захари
3,5 g
3,0 g
Протеини22 g
Калций130 mg
Фосфор95 mg
Натрий55 mg
Калий190 mg

Състав на Universal Nutrition Ultra Whey Pro : Pure Whey™ (ултрафилтриран суроватъчен концентрат [съставен от ~45% бета-лактоглобулин, ~20% алфа-лакталбумин, ~15% гликомакропептиди, ~10% имуноглобулини, ~6% говежди серумен албумин, ~1% лактоферин, ~1% лактопероксидаза, протеаза-пептон, лизозим], суроватъчни изолати, частично хидролизирани суроватъчни пептиди) (мляко), За овкусените продукти - натурални и изкуствени аромати, лецитин (соя), Ацесулфам К, Сукралоза.

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки