Menu
Your Cart

Prolab Caffeine 200 mg

Prolab Caffeine 200 mg
Hot
Prolab Caffeine 200 mg
  • Наличност: Да
  • Модел: Prolab Caffeine 200 mg
Видян от: 2563
22.00 лв.
Без данък: 22.00 лв.

Възможни варианти

Caffeine 200 mg, 100 таблетки е кофеинова добавка под формата на таблетки, с мощно стимулиращо действие, предложена на топ цена. Кофеинът е естествено вещество, най-популярният и широко използван стимулант. Предлагаме ви да опитате този първокачествен продукт от  Prolab, който ще стимулира вашия организъм, ще ви даде енергия и помага за изгаряне на мазнините.

Кофеинът е вещество, което в естествен вид се произвежда в листата и семената на много растения. За първи път е изолиран в лаборатория от немския химик  Херман Емил Фишер, получил Нобелова награда през 1902 г. за своята научна дейност. Кофеинът е алкалоид – азотосъдържащо органично вещество, което има физиологично въздействие върху нервната система на хората и животните. Този алкалоид в природата не съществува в чист вид, необходимо е да се извлича по различни начини. Има лечебни свойства и се използва като стимулант на централната нервна система, предизвикващ повишена активност. Повечето хора реагират на това вещество с увеличена енергия и подобрено настроение. Кофеинът се съдържа в чая, кафето, шоколада, в различни безалкохолни напитки, а също влиза в състава на обезболяващи препарати. Натуралният кофеин е бял кристален прах, с горчив вкус. В медицината се използва като сърдечен стимулант и диуретик. Също така се ползва още за да предизвика „прилив на енергия”, или повишена активност. Много често хората консумират кофеин, за да останат будни по-дълго време и да не заспиват.

Предлагаме ви продукта Caffeine 200 mg 100 таблетки от Prolab, който е бързодействаща кофеинова добавка със стимулиращо действие на чудесна цена.

Защо да изберем Caffeine 200 mg 100 таблетки от Prolab?

  • Подобрява спортните показатели
  • Стимулира изгарянето на излишните мазнини
  • За по-добър тонус
  • Дава прилив на енергия
  • Повишава концентрацията и издръжливостта
  • Блокира чувството на умора
  • Под формата на удобни за прием таблетки
  • Caffeine 200 mg 100 таблетки от Prolab е на отлична цена и бърза доставка

Какво представлява Caffeine (Кофеин) таблетки от Prolab?

Caffeine 200 mg 100 таблетки доставя 200 mg кофеин с една доза, който не само регулира, а и усилва процесите на възбуждане директно в кората на главния мозък. Има положителен ефект върху мозъка и когнитивните способности: подобрява паметта, повишава вниманието и ви помага да се концентрирате. Структурата на кофеиновата молекула наподобява структурата на аденозин - невротрансмитер, който регулира предаването на нервните импулси. Поради тази причина, кофеинът може да се свърже към аденозиновите рецепторите на мозъчните клетки, стимулирайки активността. Свързването на аденозин с неговите рецептори предизвиква сънливост, забавя активността на нервните клетки. Но това не се случва, ако всички рецептори са заети от кофеина. Чрез този процес, в крайна сметка се предизвиква освобождаване на адреналин и се стимулира централната нервна система. В резултат на това човек чувства временно прилив на бодрост и активност. Именно заради това веществото е подходящо за употреба както от спортисти, така и от хора с напрегнато ежедневие, които искат да увеличат работоспособността и концентрацията си.

Кофеинът, който ще получите с приема на Caffeine 200 mg ще подобри вашата ефективност, независимо дали тренировките ви са за издръжливост, или с висока интензивност. Има положителен ефект върху тялото по време на тренировка, по-специално увеличава запаса от енергия, времето за реакция и активност, а също така добавя издръжливост. Експертите смятат, че кофеинът предизвиква мускулните клетки да използват повече мазнини като източник на енергия, отколкото използват при нормални условия. По този начин, в рамките на един и същ гликогенов запас, спортистът ще бъде в състояние да спортува по-дълго и по-интензивно. Това се дължи главно на един от метаболитите на кофеин и неговата способност да повлияе липолизата (разграждане на мазнини). Критичният момент в икономията на гликоген настъпва през първите 15-20 минути от тренировката. През този етап, кофеинът намалява използването на запасите от гликоген в мускулите, като така той стига за по-дълго време. Благодарение на това, се повишава ефективността и подобрява цялостната ви психологическа настройка. Приемайки продукта преди тренировка ще ви ободри и ще изпълнявате упражненията си с повишен темп. Кофеинът блокира така наречените „рецептори на умората”, поради което ще се чувствате по-малко уморени и ще сте в състояние да направи повече физически упражнения. Освен това помага за изгаряне на мазнините. През периода, в който употребявате Caffeine 200 mg ще може да тренирате по-дълго, да направите повече серии и повторения. Това ще доведе до увеличаване на мускулната маса и силовите показатели. Caffeine стимулира мозъка и активира симпатиковият клон на централната нервна система, повишава възприемчивостта. В резултат на това тялото става по-адаптирано към действителността, ускорява се реакцията. За спортистите това има очевидни предимства. Една таблетка Caffeine от 200 милиграма води до повишена издръжливост, по-бърза реакция и движения, повишава вниманието, подобрява настроението и качеството на дейностите, които извършвате. Така по-лесно ще може да внимавате за детайлите по време на тренировката си.

Предлагаме ви да пробвате един от най-популярните стимулатори по света – кофеин, чрез добавката Caffeine 200 mg 100 таблетки от Prolab, който ще подобри вашата концентрация, ще може да тренирате по-интензивно и ще се отървете от излишните мазнини, при това е на отлична цена.

За кого е най-подходящ Caffeine 200 mg 100 таблетки от Prolab?

Caffeine 200 mg (Кофеин) е подходяща добавка към хранителния режим на всеки активно спортуващ човек, приета преди тренировка и на закуска, за увеличаване на енергията и изгарянето на мазнините.

Употреба и дозировка на Кофеин 200 мг таблетки Prolab:

Приемайте по 1 таблетка, до три пъти на ден. Приемайте на интервали от 3 до 4 часа. Приемът да не превишава 3 таблетки дневно.

Дозировка: 1 таблетка

Дози в опаковка: 100

Състав: Стойност за 1 доза: %ПДД
Calcium (from Dibasic Calcium Phosphate) 75 мг 8%
Caffeine 200 мг *

†Дневните дози са базирани на 2000 калории.

**Daily Value не е установено. 

Други съставки: Стеаринова киселина, целулозна смола, силициев диоксид, магнезиев стеарат, метилцелулоза, глицерин.

Не съдържа: Мая, пшеница, царевица, мляко, яйца, соя, глутини, изкуствени оцветители или аромати, добавена захар, нишесте или консерванти.

Важно: Не се препоръчва на лица под 18 години, бременни и кърмещи жени! Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Да се съхранява на сухо и прохладно място.

Други съставки: Стеаринова киселина, целулозна смола, силициев диоксид, магнезиев стеарат, метилцелулоза, глицерин.

Не съдържа: Мая, пшеница, царевица, мляко, яйце, соя, глутен, изкуствени оцветители или аромати, добавена захар, нишесте или консерванти.

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки