Menu
Your Cart

Pure Nutrition Melatonin 3 mg

Pure Nutrition Melatonin 3 mg
Pure Nutrition Melatonin 3 mg
Pure Nutrition Melatonin 3 mg
Pure Nutrition Melatonin 3 mg
Pure Nutrition Melatonin 3 mg
 • Наличност: Да
 • Модел: Pure Nutrition Melatonin 3 mg
Видян от: 2815
15.00 лв.
Без данък: 15.00 лв.

Възможни варианти

„Нещо не изглеждаш добре. Състарил си се. Да не би да не си се наспал?“ – това казваме на човек, който незнайно защо в този момент ни изглежда по-стар, отколкото е. И дори не подозираме колко сме прави.

За какво ни е нужен нощният сън? Всички знаем отговора: за да възстановим физическите си сили, да си върнем разсъдъка, да подобрим паметта и концентрацията си, настроението ни да се подобри, да подсилим имунитета си…Ще добавим и още нещо към този списък – да променим работата на хормоните си. Основният от тях е мелатонин – хормон, който ни помага да се борим със старостта.

Този хормон се произвежда от епифизата, или както още я наричат „третото око“. Само че, мелатонин се образува само тогава, когато затворим очите си или когато сме на тъмно. При попадането на светлината върху ретината на окото, производството му прекратява.

Защо да изберем Pure Nutrition Melatonin 3 mg?

 • Pure Nutrition Melatonin 3 mg помага при проблеми със заспиването и подобрява почивката нощемЗа здравословен сън и отдих
 • Помага за бързото заспиване и по-рядкото пробуждане пред нощта
 • Оказва положително въздействие върху биоритмите на организма
 • Има имуностимулиращо действие
 • Помага срещу депресии и стрес
 • 1 доза – по 1 капсула всяка вечер
 • За пълноценен отдих и възстановяване на жизнените сили
 • За безупречна концентрация и памет
 • Prоtein.bg Ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представлява Melatonin 3 mg от Pure Nutrition на капсули?

Melatonin 3 мг на капсули на марката Pure Nutrition е хранителна добавка, която увеличава нивата на мелатонина в организма и подобрява общото състояние на здравето.

Melatonin и биоритмите

Мелатонин е ключов елемент на „молекулярния часовник“ на всички животни на Земята. Максимално мелатонинът се произвежда в епифизната жлеза през тъмната част от денонощието, а минимално – през светлата. Епифизата е свързана със супрахиазматичните ядра на хипоталамуса, които са регулатори на денонощния ритъм – отговарят за колебанията на различни функции в организма през цялото денонощие. Главната задача на хормона мелатонин е да синхронизира биологичните ритми и да регулира денонощната периодичност. За това помага приемът на Мелатонин 3 мг.

Тази хранителна добавка позволява да се построи единен ритъм не само на системата „сън-будуване“, но и на системите, отговарящи за паметта, мисълта, логиката и емоциите на човека, като ги поддържа в работещ режим, което е част от здравословния начин на живот. Учените смятат, че именно тази способност позволява да се използва Melatonin за борбата с десинхронизацията (нарушение в биоритмите на човека) при границите между различните часови пояси, а освен това добавката е подходяща и при разстройства на съня и при някои психични нарушения.

Други особености на Melatonin

Melatonin 3 mg от Pure Nutrition на топ цена подобрява циркадните ритми и предпазва от психични разстройстваРецепторите за Melatonin не се намират само в стомашно-чревния тракт, а и в миокарда (сърдечния мускул), в клетките на съдовете и кръвта. Това разнообразие говори за високото ниво на универсалност на хормона. Някои от рецепторите му се намират и на повърхността на някои клетки на имунната система. Затова добавката Мелатонин от 3 мг на Pure Nutrition е един вид имуностимулатор, а освен това и регулатор на сезонните и лунните цикли за човека.

Грешно е схващането, че добавките с мелатонин, каквато е и тази, може да помогне само при разстройство на съня. Ефективността и може да се наблюдава и при черепно-мозъчни травми, епилепсия, болестите на Алцхаймер и Паркинсон, хипертония, стенокардия, някои видове аритмия, отделни видове депресия, екземи, глаукома и катаракта, а също и при някои видове рак.

Учените отделят обръщат особено внимание на способността на хормона да отслабва страничните ефекти на различни медикаменти. Успешно добавката Melatonin може да се използва при различни по род интоксикации: от предозиране на лекарства до отравяне с промишлени отрови или соли на тежките метали. При това, не трябва да забравяме, че мелатонинът е хормон. Така че този продукт може да влияе върху някои ендокринни жлези, например – за произвеждането на хормони от кората на надбъбречните жлези. Така че, освен, че приемът на този продукт влияе пряко върху много системи в организма, той оказва и косвено влияние, като стартира производството на други хормони.

Melatonin и съня

Практиката показва, че приемът на средства на основата на мелатонин действително подпомагат човека да заспи. Колкото по-ниски са нивата на собствения хормон в тялото ни, толкова по-силно ще е действието на добавката с мелатонин. При това обаче продължителността на съня не се променя. Тази хранителна добавка подобрява процеса на заспиването, заздравява съня от гледна точка на качеството и намалява проявите на често събуждане нощем.

Мелатонин е хранителна добавка на прекрасна цена от Pure Nutrition, която подобрява качеството на съня и реуцира нощното пробужданеМного е важно кога ще бъде приемана дозата на хранителната добавка. ако приемът е непосредствено преди сън, смяната на фазите на циркадните ритми се случва по-бързо. Затова е най-добре, Melatonin, който е на уникална цена, да се приема вечер.

Предимствата на Melatonin са:

 • Безопасност – мелатонинът не е чуждо за организма вещество, затова добавката е безопасна за здравето
 • Ефективност – мелатонинът е хормон. Дневната доза на добавката дава реален оздравяващ ефект, например, в борбата с безсънието.

Освен всички изброени предимства Protein.bg Ви дава супер цена за Melatoninмелатонин на марката Pure Nutrition.

За кого е най-подходящ Melatonin (Мелатонин) от Pure Nutrition?

Мелатонин като хранителна добавка е подходящ за употреба от хора, които имат проблеми със заспиването и като цяло със съня и биологичните ритми в организма си.

Употреба и дозировка на Pure Nutrition Melatonin:

Приемайте по 1 капсула вечер преди сън с вода.

Състав в 1 доза (1 капсула)Стойност%ПДД
Мелатонин3 мг**

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: оризово брашно, желатин.

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки