Menu
Your Cart

Now Foods Whey Protein Isolate

Now Foods Whey Protein Isolate
Now Foods Whey Protein Isolate
 • Наличност: Да
 • Модел: Now Foods Whey Protein Isolate
Видян от: 4801
70.00 лв.
Без данък: 70.00 лв.

Възможни варианти

Безплатна доставка над 70 лв.

ПротеинитеWhey Protein Isolate е продукт с отлична цена и топ качество в Protein.bg са високомолекулни съединения, които представляват дълги вериги от последователно свързани аминокиселини, които изпълняват различни функции в организма на всички живи същества. От протеини се изграждат тъканите и органите, както и различни структури в клетките. Освен това, протеини се използват за синтеза на различни ензими хормони и други вещества, важни за метаболизма. Мускулните влакна също са изградени от протеини и в този смисъл, тялото ни се нуждае от повече протеини за да увеличава мускулните влакна и да натрупва повече мускулна маса.

Компанията Now Foods ще ви помогне да увеличите мускулната си маса, като приемате Whey Protein Isolate - суроватъчен протеин изолат на прах, с който лесно ще изградите чисти мускули. Суроватъчните протеини се характеризират със своята висока биологична стойност, което ги нарежда сред най-търсените и използвани протеини на пазара. Суроватъчните протеини са млечни протеини, които много бързо се абсорбират в тялото след консумиране и съдържат пълният набор аминокиселини, които са важни и са включени в биосинтеза на протеините в човешкото тяло.

За разлика от суроватъчния протеин концентрат, при изолатът са премахнати до голяма степен мазнините и захарите и следователно е с по-голямо процентно съдържание на протеини за доза. Суроватъчният протеин изолат на Now Foods е обработен чрез микрофилтрация, която предпазва протеините от денатуриране и съдържа протеинови фракции от бета-лактоглобулин, алфа-лакталбумин, имуноглобулини и гликомакропептиди. Whey Protein Isolate има и високо съдържание на ВСАА - аминокиселини с разклонени вериги. Те представляват есенциални аминокиселини, които са от голямо значение за протеиновият биосинтез. Тези три аминокиселини (левцин, изолевцин и валин) са може би едни от най-важните аминокиселини за тялото от гледна точна на изграждането на мускули.

ВСАА и най-вече левцинът активно увеличават мускулната маса, като стимулират производството на протеини в мускулните клетки. Тази способност на ВСАА е от голямо значение, тъй като същевременно намаляват разграждането на мускулите, което се наблюдава при интензивни тренировки. Аминокиселините с разклонени вериги подобряват цялостното физическо състояние като поддържат нивата на гликоген, участват в премахването на излишните мазнини и намаляват уморате чрез действието си върху специфични мозъчни рецептори за серотонин.

Whey Protein Isolate ви дава всичко, от което се нуждаете за да изградите чисти мускули. Суроватъчният протеин на Now foods съдържа минимални количества въглехидрати и мазнини, което от своя страна ви осигурява по-висока концентрация протеини за доза. Освен това, в състава на Whey Protein Isolate не са добавяни изкуствени подсладители (като аспартам, ацесулфам и сукралоза). Съдържанието на суроватъчния протеин е 100% натурално.

Защо да изберем Now Foods Whey Protein Isolate?Whey Protein Isolate е с високо протеиново съдържание и топ цена в Protein.bg

 • Натурален продукт с отлично качество
 • Високо съдържание на протеини - 89%
 • Осигурява бързо натрупване на мускули
 • Ускорява възстановяването
 • Високо съдържание на ВСАА
 • Пълен аминокиселинен профил
 • Минимални количества мазнини и въглехидрати
 • Не съдържа изкуствени вещества
 • Лесно и бързо абсорбиране
 • Protein.bg ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представлява суроватъчният протеин изолат Whey Protein Isolate?

Whey Protein Isolate представлява суроватъчен протеин изолат на компанията Now Foods, обработен чрез микрофилтрация, при която са отстранени почти всички мазнини и въглехидрати, за да достигне до вас продукт с топ качество и висока концентрация протеини. Whey Protein Isolate съдържа високо количество ВСАА - аминокиселини с разклонени вериги, които допълнително допринасят за увеличаването на мускуклните влакна. Суроватъчният протеин на Now Foods съдържа 89% или 25 грама протеини във всяка доза от 28 грама.

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава супер цена за Whey Protein Isolate - суроватъчен протеин изолат на марката Now Foods

За кого е най-подходящ Whey Protein Isolate (суроватъчен протеин изолат) на Now Foods?

Whey Protein Isolate e подходящ за всеки активно спортуващ - професионалист или любител, който желае да изгради, развие или да поддържа своята мускулна маса. Суроватъчният протеин на Now Foods е идеалният избор за всеки, тъй като е с много ниски (следови) количества мазнини и въглехидрати.

Употреба и дозировка на Now Foods Whey Protein Isolate:

Смесете една доза Whey Protein Isolate към 250 мл вода, мляко или друга предпочитана от вас течност и разбъркайте. Можете да използвате миксер, блендер или шейкър. 

Количество в една доза (28 гр)

Калории
- калории от мазнини
110
5
Мазнини
- наситени
- транс мазнини
0,5 g
0 g
0 g
Холестерол5 mg
Натрий45 mg
Калий135 mg
Въглехидрати
- фибри
- захари
<1 g
0 g
<1 g
Протеини25 g

Съдържание на Whey Protein Isolate : Микрофилтриран суроватъчен протеин изолат (включително бета-лактоглобулин, алфа-лакталбумин, имуноглобулини и гликомакропептиди), Соев лецитин (<1%)

*Информация за алергии : Съдържа мляко и соя. 

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки