Menu
Your Cart

Now Foods Glutamine Powder

Now Foods Glutamine Powder
Now Foods Glutamine Powder
 • Наличност: Да
 • Модел: Now Foods Glutamine Powder
Видян от: 5548
40.00 лв.
Без данък: 40.00 лв.

Възможни варианти

Now Foods Glutamine Powder е хранителен суплемент, съдържащ една от основните аминокиселини, съдържащи се в организма. Тя е с много важна роля и взема участие в редица важни реакции. Аминокиселината се открива в скелетните мускули и те се явяват основните й консуматори, най-вече по време и след тренировка. Оптималните количества глутамин имат способността да укрепят имунната система и да пречистят организма от амоняка. Въпреки това, може да се отсеят основните, заради които глутаминът си е спечелил славата в света на спортната суплеменция. Глутаминът се явява прекурсор на азотния оксид, ускорява регенерирането след оперативна намеса или травма и стимулира увеличаването на мускулите.

Защо да изберем Now Foods Glutamine Powder (глутамин на прах)?

 • Now Foods Glutamine Powder предпазва мускулите от катаболни процеси.Оптимизира възстановяването;
 • Ускорява оздравяването след травма или операция;
 • Укрепва имунната защита;
 • Извежда амоняка от тялото;
 • Регулира алкално-киселинния баланс;
 • Участва в синтеза на нуклеинови киселини;
 • Стимулира производството на протеини;
 • Подобрява азотния баланс;
 • Повишава енергията;
 • Подобрява дейността на мозъка;
 • Мощен стимул за мускулен растеж;
 • Подобрява хидратацията на мускулните клетки;
 • Увеличава обема на мускулите;
 • Насърчава горенето на мазнини;
 • Намалява отлагането на мастни запаси;
 • Не повишава инсулиновите нива;
 • Участва в производството на глутатион;
 • Веган/вегетариански продукт;
 • PROTEIN.BG ви предлага достъпна цена и бърза доставка.

Какво представлява Glutamine Powder (глутамин пудра) Now Foods?

Now Foods Glutamine Powder предлага висококачествена формула, съдържаща глутамин на прах. Той е с бързо усвояване и има редица ползи за здравето и визията. В спортните среди глутаминът се е доказал многократно като незаменим съюзник при изграждане на силни и плътни мускули. Стимулира синтеза на протеини и подобрява хидратацията на клетките – идеалните условия, съчетани с подобрен транспорт на хранителни вещества чрез поддържане на азотния баланс, за качване на чисто мускулно тегло. Когато говорим за подобрена хидратация на мускулните клетки, имаме предвид задържането на вода вътре в клетката, а не междуклетъчно, което води до подпухналост и тежест. Водата има огромно значение за синтеза на протеини и увеличаване на мускулната маса. В съчетание с още няколко аминокиселини, глутаминът има мощни анаболни качества. В случай на дефицит на глутамин, мускулните клетки губят своята хидратация, намаляват обема си и са застрашени от катаболни реакции.

Глутаминът играе основна роля при синтеза на гликоген. Това е горивото, използвано при физическо натоварване и подпомага регенерирането след това. Глутаминът влияе върху мускулния растеж и защита от разпад. Също така регулира киселинно-алкалния баланс в организма и е прекурсор на нуклеиновите киселини и белтъчините. Подкрепя имунната система и не позволява на организма да черпи от глутаминовите запаси в скелетните мускули. Включването на Now Foods Glutamine Powder е идеален за защита от катаболни реакции. Във всяка доза се съдържат 5000 мг (5 г) L-глутамин.

Now Foods Glutamine Powder увеличава мускулната маса.Глутамин на прах може да се използва за регулиране процеса на образуване на глюкоза. Формирането на последната от глутамин не води до никакви промени в нивата на глюкагон и инсулин. Изключително полезно качество, когато се цели изгаряне на мазнините и запазване на мускулната тъкан. Глутаминът се трансформира в гликоза, без да е нужно участието на инсулина. Това пък не води до увеличено отлагане на мазнини. Така става ясно, че глутаминът води до повишаване на енергията.

Когато тялото е подложено на физическо натоварване, в организма се отделят отпадни вещества от мускулните съкращения – главно амоняк. Противодействащият му глутамин се отделя също по време на тренировка и се „впуска“ в неутрализиране на токсините и най-вече на амоняка, който осезаемо намалява синтеза на АТФ и има смъртоносно влияние върху клетките.

Освен да противодейства на амоняка, глутаминът стимулира секрецията на растежен хормон. Той пък, от своя страна води до ускорено горене на мазнините и активира имунните клетки, отговарящи при стресови ситуации. Поради многобройните си и важни задължения, глутаминът, който по принцип изобилства в организма, често става дефицитен. За да осигурите всички условия, свързани с бодибилдинг целите и доброто здраве, препоръчваме редовната употреба на Now Foods Glutamine Powder. Във всяка доза от тази бързоусвоима пудра се съдържат 5000 мг (5 г) свободна форма на глутамина.

Глутаминът участва в производството на един от най-силните антиоксиданти – глутатион. Неговата стабилност е висока и оказва подкрепа в борбата със свободните радикали и отделящите се отпадни продукти при нормалното функциониране на тялото.

За кого е подходящ Glutamine Powder на Now Foods?

Now Foods Glutamine Powder е идеален за хората подложени на стрес и особено при спортуване. Няма значение от областта, дори да сте начинаещ или пък професионален атлет, глутаминът е правилният избор по пътя към крайната цел. С достатъчно глутамин се осигурява максимално мускулно изграждане, повишаване на силата, намаляване на мазнините, минимизиране на риска от претоварване, укрепване на имунната защита, подобрено хидратиране на клетките, регулиране нивата на кръвна захар, ускорено възстановяване и бърза мисловна дейност.

Употреба и дозировка на Now Foods Glutamine Powder:

Една доза (1 мер.лъж. = 5 г) се разтваря във вода или сок, по желание. Препоръчително е прием 2-3 пъти дневно, например сутрин след ставане, преди тренировка и преди лягане.

Хранителна стойност за 1 доза (5 г):

СъставСтойност за 1 доза%ПДД
L-глутамин5000 мг (5 г)**

** Няма установена дневна доза.

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки