Menu
Your Cart

Battery Creatine

Battery Creatine
Battery Creatine
Battery Creatine
Battery Creatine
Battery Creatine
  • Наличност: Да
  • Модел: Battery Creatine
Видян от: 3690
26.00 лв.
Без данък: 26.00 лв.

Възможни варианти

CreatineКреатинът на Battery Nutrition е 100% чист креатин монохидрат на топ цена в Protein.bg е продукт на марката Battery, който представлява 100% креатин монохидрат - ключово съединение за клетъчния метаболизъм, тъй като осигурява значително повишаване на енергията, мускулната маса и силата. Това прави креатина първи избор за много спортисти. Едно от най-големите предизвикателства при тренировките е осигуряването на достатъчно енергия на мускулите, а бързото и изразходване ограничава до голяма степен упражненията. Работата на креатина в тези случаи е да поддържа енергийните запаси, с което да гарантира продължителна работа на мускулите. Креатинът по принцип се произвежда в тялото, но не в достатъчни количества, които да поддържат енергията при продължителни тренировки. 

Прибавяйки креатинът на Battery към вашата диета, вие зареждате мускулите си и възстановявате намалената енергия в клетките така, че да си осигурите по-дълги и пълноценни тренировки, както и да повишите силата и мускулната си маса. Като един от най-старите суплементи, в продължение на десетилетия креатинът е бил подложен на проучвания, които доказват неговият ефект върху организма. Огромният брой изследвания показват способността на креатина да подобрява издръжливостта, възстановяването на мускулите и толерантността към млечната киселина.

Креатинът всъщност е аминокиселина, която обаче не попада сред 20-те, които изграждат протеините. Тя има по-различни функции, които са от съществено значение за тялото и за нормалното физическо състояние. Креатинът се среща най-вече в мускулите (там се съдържат 95% от всичкия креатин), където нуждата от него е най-голяма. Въпреки, че нормално се произвежда в организма, усиленото физическо натоварване бързо изчерпва запасите от креатин, а тялото го образува по-бавно от колкото го изразходва. Това налага приемането на креатинови добавки за оптимално провеждане на тренировките.

Когато се съкращават мускулните влакна се използва енергия от АТФ (аденозин трифосфат). Това е основната енергийна молекула, която осигурява енергия за процесите на съкращаване на мускулните влакна. Наличните запаси на АТФ са крайно недостатъчни (за няколко минути работа), а за възстановяването на тези запаси служи именно креатинът. В организма, приетият креатин се складира в клетките под формата на фосфокреатин и когато е необходимо от него се образува АТФ и се поддържа работата на мускулите. 

В креатинът на Battery не са добавяни допълнителни вещества, а продуктът е неовкусен, което позволява да го разтваряте във всякакъв вид течност. 

Защо да изберем Battery Creatine?Creatine възстановява запасите от енергия в клетките

  • Продукт с отлично качество
  • Повишава енергията на тялото
  • Увеличава силата и издръжливостта
  • Спомага за по-бързо възстановяване
  • 5 грама креатин за доза
  • Разтваря се лесно във вода
  • Неовкусен - за разтваряне във всяка течност
  • Protein.bg ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представлява креатин монохидратът Creatine на Battery?

Creatine е продукт на марката Battery който е съставен изцяло от креатин монохидрат - съединение осигуряващо на тялото ви нужната енергия, сила и издръжливост за по-продължителни тренировки, с които да постигнете оптимални резултати. Освен това, креатинът спомага за по-бързото натрупване на мускулна маса, както и за по-бързо възстановяване на мускулите след тренировка. Creatine е неовкусен продукт, който позволява разтваряне във всякакъв вид течност. Creatine съдържа 5 грама креатин монохидрат във всяка доза от 5 грама.

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава супер цена за Creatine - креатин монохидрат на марката Battery

За кого е най-подходящ Creatine (креатин монохидрат) на Battery?

Creatine е подходящ за всеки, който се стреми към повишаване на силата и издръжливостта, както и към по-бързо възстановяване и натрупване на чиста мускулна маса. Креатинът на Battery е съставен изцяло от креатин монохидрат без допълнителни вещества и пълнители. 

Употреба и дозировка на Battery Creatin:

За постигане на оптимален ефект е необходимо приемането на поне три грама креатин. Най-добрият начин за прием е като разделите теглото си в килограми на 3, което ще покаже необходимото количество креатин, което трябва да приемате дневно по време на натоварващата фаза (първа седмица). След този период не приемайте повече от половината на това количество за поддържане. Използвайте на празен стомах, главно след тренировка, в комбинация с прости въглехидрати. Използвайте 400мл течност за всеки 5 грама креатин за да постигнете оптимално разтваряне на дозата. Не приемайте повече от 10 грама наведнъж. 

Състав:Количество за една доза
Креатин монохидрат5000mg

Състав на Battery Creatine: 100% Креатин монохидрат

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки