Menu
Your Cart

Natrol Papaya Enzyme

Natrol Papaya Enzyme
Разграбен
Natrol Papaya Enzyme
  • Наличност: Разграбен
  • Модел: Natrol Papaya Enzyme
Видян от: 1701
16.99 лв.
Без данък: 16.99 лв.

Възможни варианти

ГрижатаNatrol Papaya Enzyme e продукт с отлично качество и топ цена в Protein.bg за тялото е едно от най-важните неща, а за поддържането на добро здраве е необходима и здрава храносмилателна система. В началният етап на разграждане на приетата храна, тялото отделя специфични храносмилателни ензими, които раздробяват приетите с храната протеини, въглехидрати и мазнини на по-малки части, съответно аминокиселини и пептиди, моно- и олигозахариди и по-малки мастни киселини, които става лесни за усвояване в организма. Много фактори обаче влияят върху производството на тези храносмилателни ензими и често водят до дискомфорт и проблеми с храносмилането. Някои от основните фактори, които пречат на синтеза на тези ензими са лошият и нездравословен начин на живот, излагането на токсини и други вредни вещества, както и напредването на възрастта, когато тялото започва да произвежда все по-малко ензими.

За да се избегнат проблемите с храносмилането и причиненият дискомфорт, на пазара се предлагат различни продукти, подпомагащи храносмилането. Те съдържат различни видове ензими, които помагат на храносмилателната система за разграждането на хранителните вещества до по-малки и удобни за усвояване части. Един такъв продукт е Papaya Enzyme на Natrol, който спомага за премахването на дискомфорта от трудното храносмилане и улеснява разграждането на храната. Papaya Enzyme се предлага под формата на дъвчащи таблетки, лесни за прием и с отличен плодов вкус. В състава на този продукт са включени три ензима - папаин, бромелаин и алфа-амилаза, които участват в разграждането на протеини и въглехидрати.  

Папаинът представлява протеолитичен ензим (разгражда протеините в храната), който се получава от растението папая. Като ензим, папаинът има много голямо приложение и освен в хранителни добавки подпомагащи храносмилането, този ензим се използва в медицината при третиране на рани (за отстраняване на мъртва тъкан), в денталната медицина, както и за окрехкотяване на месо. Неговата висока активност значително подобрява разкъсването на големите протеинови молекули в месото и така прави много по-лесни за усвояване малките пептиди и аминокиселини

Другият продукт в състава на Papaya Enzyme е бромелаинът. Той също представлява протеолитичен ензим и се среща в голямо количество в ананаса. Бромелаинът също действа върху протеините, на точно определени места в тяхната молекула, които са различни от местата на действие на папаина. Така, получените протеинови остатъци от действието на папаинът, се подлагат на разграждане от бромелаинът. Последният също се използва за много различни цели в медицината и хранителната промишленост.

Алфа амилазата от своя страна се различава от другите два ензима по това, че участва в разграждането на въглехидратите. Алфа амилазата действа върху различни полизахариди в храната (напр. нишесте, гликоген и др.), при което се получават монозахариди като глюкоза и малтоза. Алфа амилазата, за разлика от папаина и бромелаина се произвежда в човешкият организъм, но производството на този ензим намалява с възрастта. 

Papaya Enzyme е отличен вариант за прием, който подпомага действието на храносмилателната система и значително може да улесни храносмилането. Papaya Enzyme е подходящ за хора, които страдат от храносмилателни проблеми, а отличният му вкус и дъвчащите таблетки правят продукта на Natrol лесен и приятен за прием. 

Защо да изберем Natrol Papaya Enzyme?Natrol Papaya Enzyme спомага за по-лесно храносмилане

  • Продукт с отлично качество
  • Подпомага храносмилането
  • Премахва дискомфорта в стомаха
  • Съдържа три храносмилателни ензима
  • Отличен вкус
  • Лесни за прием дъвчащи таблетки
  • Protein.bg ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представляват храносмилателните ензими Papaya Enzyme на Natrol?

Papaya Enzyme е продукт, съдържащ храносмилателни ензими, произведен от Natrol под формата на дъвчащи таблетки с отличен вкус. Papaya Enzyme съдържа два протеолитични ензима - папаин и бромелаин и един карболитичен - алфа амилаза, които осигуряват по-бързо и лесно разграждане на приетата храна. Ензимите, съдържащи се в продукта на Natrol участват в разграждането на протеините и въглехидратите приети с храната, правейки ги по-удобни за усвояване в тялото. Papaya Enzyme съдържа 46 мг ензими във всяка доза от 2 дъвчащи таблетки. 

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава супер цена за Papaya Enzyme - храносмилателни ензими на марката Natrol

За кого е най-подходящ Papaya Enzyme (храносмилателни ензими) на Natrol?

Papaya Enzyme e отличен избор за подобряване на храносмилането или като допълнение, за подсилване на храносмилателната система. Papaya Enzyme е ефективен и подходящ за тези, които изпитват затруднения с нормалното смилане на храната, като ускорява процеса и премахва възникналия дискомфорт. Papaya Enzyme се предлага под формата на дъвчащи таблетки със страхотен тропически вкус. 

Употреба и дозировка на Natrol Papaya Enzyme:

Приемайте по една доза (2 дъвчащи таблетки) Papaya Enzyme след всяко хранене.

Съдържание в една доза (2 дъвчащи таблетки)

Състав Съдържание в доза
Калории 10
Въглехидрати 2 g
Захари 2 g
Папаин 40 mg
Папая (плод) 20 mg
Бромелаин 4 mg
Алфа-амилаза 2 mg

Други съставки в Natrol Papaya Enzyme : Декстроза, Захар, Натурална папая, Аромат на череша и праскова, Силициев диоксид, Царевично нишесте, Захар, Магнезиев стеарат, Куркума, Триацетин, Соев лецитин, Лецитин от анато, Пропиленгликол, Натриев матабиев сулфат.

* Съдържа соя, глутен

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки