Menu
Your Cart

Doctor's Best Nattokinase 2,000 FUs

Doctor's Best Nattokinase 2,000 FUs
Doctor's Best Nattokinase 2,000 FUs
 • Наличност: Да
 • Модел: Doctor's Best Nattokinase 2,000 FUs
 • КОД: DRB-00125
Видян от: 1927
43.79 лв.
Без данък: 43.79 лв.

Възможни варианти

Ензимите са вещества, които подпомагат всички жизнени функции, които се извършват в човешкия организъм. С тяхна помощ става ускоряването на биохимичните реакции. Ензимите действат като катализатори на различни процеси в организма и по този начин участват и в активиране на съпротивителните сили на организма - помагат на имунната ситема. Има вид ензими - фибринолитични ензими, които спомагат за разпадането на образувани кръвни съсиреци (тромби). Някои от тези съсиреци може да са животозастрашаващи и в този случай фибринолитичните ензими оказват благоприятно действие ускоряващо тяхното разграждане.

Nattokinase 2000 FU е продукт с отлично качество и топ цена в Protein.bgNattokinase 2,000 FUs е ензимен продукт, който се получава при ферментиране на японското соево растение Натто с помощта на бактерии от вида Bacillus subtilis. Растението е познато от  древността на японците. При ферментaцията на растението  Натто се получва ензима натокиназа, с който се свързват голям брой здравoсловни ползи. Натокиназата спомага за поддържането на  здрава  сърдечно-съдова система. Приемането на Nattokinase 2,000 FUs може да попречи на запушването на кръвоносните съдове поради факта, че този ензим подпомага разграждането на образувалите се съсиреци кръв и предотвратява тяхното образуване.

Натокиназата има изключително действие при процеса на кръвосъсирване. Това представлява е сложен биохимичен каскаден процес,който е първата фаза при зарастването на раните. В центъра на процеса взима участие протеинът фибрин, който се образува от предшественик (фибриноген), под действието на ензима тромбин (активно участващ в процесите на кръвосъсирване). Когато раните зарастват, образуваният фибрин бива заместен от новата тъкан. Действието нa друг белтък - плазмин подпомага резорбирането на ненужното количество фибрин. Това е процес, през който преминава заздравяването на всяка една рана. При напредване на възрастта постепенно се нарушава баланса между образуване и разграждането на фибрина. Когато фибринът се отложи  в по-големи количества, кръвта започва да преминава по-трудно през кръвоносните съдове. Това води до понижаване на притока на кислород към съдовете на сърцето, мозъка и други важни органи от човешкото тяло и по този начин се нарушава нормалното функциониране на организма. Излишният фибрин понижава пропускливостта на кръвоносните съдове и така се повишава кръвното налягане. Натокиназата помага за поддържане на подходящ вискозитет на кръвта, участва в премахването на излишния фибрин и по този начин допринася за оптималното кръвобращение.

Натокиназата взема участие в понижаване на  плазмените нива на протеините, които оказват негативно влияние върху циркулацията на кръвта. Това действие на Nattokinase 2,000 FUs е подобно на ендогенно произведения ензим -  плазмин. Плазминът намиращ се в кръвта, разгражда някои  плазмени протеини, каквито са включително и фибриновите съсиреци. Натокиназата понижава заболеваемостта от инфекциозни хронични заболявания и съществено подобрява функцията на сърдечно-съдовата система на организма.

 Nattokinase 2,000 FUs на Doctor's Best e отличен избор за поддържане на здравето и премахване на проблемите свързани с кръвосъсирването и сърдечно-съдовата система.

Защо да изберем Doctor's Best Nattokinase 2.000 FUs?

 • Nattokinase 2000 FU пречи на образуването на тромбиСъдържа ензим с високабиологична активност.
 • Подпомага кръвната циркулация и дейността на сърцето.
 • Предотвратява образуването на тромби (кръвни съсиреци).
 • Поддържа кръвното налягане в оптимални стойности.
 • Абсолютно безвредна и ефективна хранителна добавка.
 • Лесни за прием капсули.
 • Подходящ за вегатарианци и вегани.
 • Не съдържа ГМО и глутен.
 • Отлично качество на продукта.
 • Protein.bg ви осигурява достъпна цена и бърза доставка.

Какво преставлява ензима Nattokinase 2.000 FU на Doctor's Best?

Nattokinase 2.000 FUs представлява ензимен продукт на марката  Doctor's Best, който е произведен под формата на капсули от растителен произход, лесни за прием и дозиране. Основното действие на натокиназата е да разгражда образувалите се кръвни съсиреци. Натокиназата спомага за оптималната циркулация на кръвта в кръвоносната система. Подпомага дейността на сърцето, мозъка и мускулите чрез подобряване на циркулацията на кръвта, осигурявайки достигането на по-големи количества от жизненоважния кислород до всички органи. Nattokinase 2.000 FUs съдържа 2000 фибринолитични единици (FU) натокиназа във всяка доза от 1 капсула.

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава супер цена за Nattokinase 2.000 FUs - ензим на марката Doctor's Best.

За кого е най-подходящ Nattokinase 2.000 FUs (ензим) на Doctor's Best?

Nattokinase 2.000 FU е продукт подходящ за хора страдащи от проблеми със сърдечно-съдовата система - високо кръвно налягане, дълбока венозна тромбоза, атеросклероза, хемороиди, разширени вени и такива предразположени към образуване на тромби. Продуктът Nattokinase 2.000 FUs  е с растителен произход, което го прави подходящ за вегани и вегетарианци. Nattokinase 2.000 FUs съдържа оптималната доза ензим, подобряващ активността и здравето на сърдечно-съдовата система.

Употреба и дозировка на Doctor's Best Nattokinase:

Като хранителна добавка приемайте по 1 капсула (1 доза) Nattokinaza 2.000 FUs на ден между храненията или по предписание от диетолог.
Всяка опаковка съдържа 90 капсули.

Съдържание в една доза (1 капсула)

Състав:Стойност:

Натокиназа

2000 FU

Други съставки в  Nattokinase 2.000 FU na Doctor's Best: Mодифицирана целулоза (вегетарианска капсула), Mалтодекстрин, Mагнезиев стеарат(растителен източник).

Не употребявайте натокиназа при бременост, алергия към соя или при прием на антикоагуланти.

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки