Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки

Протеини > MuscleMeds Carnivor Bioengineered Beef Protein Isolate

Протеини > MuscleMeds Carnivor Bioengineered Beef Protein Isolate
Протеини > MuscleMeds Carnivor Bioengineered Beef Protein Isolate
 • Наличност: Да
 • Марка: Musclemeds
 • Модел: MuscleMeds Carnivor Bioengineered Beef Protein Isolate
Видян от: 3423
186.00 лв.
Без данък: 186.00 лв.

Възможни варианти

Безплатна доставка над 70 лв.

Протеини > MuscleMeds Carnivor Bioengineered Beef Protein Isolate

ЧовешкотоCarnivor Bioengineered Beef Protein Isolate е отличен избор за изграждане на чиста мускулна маса тяло се нуждае от протеини за да поддържа не само метаболитните процеси, които се извършват в него, но и за да поддържа мускулната маса. С богата на протеини храна, човек си осигурява необходимите количества протеини, които да задоволят нуждите на организма при нормално натоварване. Когато обаче тялото е подложено на усилено натоварване (като тренировки във фитнеса), нараства и нуждата от по-голямо количество протеини. За това много голям брой спортисти приемат и хранителни добавки с високо протеиново съдържание. Именно допълнителният прием на протеини спомага за увеличаване на мускулната маса.

Един от най-добрите протеинови източници е телешкото месо. Продуктът на MuscleMeds - Carnivor Bioengineered Beef Protein Isolate е съставен точно от телешки протеин изолат. Телешкият протеин е съпоставим със суроватъчният, а предимствата му са високото съдържание на креатин, както и липсата на лактоза, която може да предизвика алергични реакции при хора с намалена толерантност към лактоза. Освен това, телешкият протеин изолат в Carnivor Bioengineered Beef Protein Isolate е биотехнологично преработен и ви осигурява висока концентрация на протеини за доза. Carnivor Bioengineered Beef Protein Isolate е произведен под формата на прах, който се разтваря лесно и се усвоява бързо в организма след прием. Към телешкият протеин на MuscleMeds са добавени допълнително креатин, ВСАА, витамини от група В, както и някои важни елементи като калций, магнезий, фосфор, натрий и калий.

Телешкият протеин е пълен протеин. Това означава, че той съдържа всички 20 аминокиселини, които са важни за човека и изграждат собствените протеини. Тези 20 аминокиселини, общи за повечето живи организми, се делят на заменими и незаменими за човека. Близо половината от тях (9 на брой) човешкият организъм е неспособрен да произвежда, а това налага те да се приемат чрез храната. При диета, бедна на протеини, един отличен начин за набавяне на тези незаменими аминокиселини е чрез продукти като Carnivor Bioengineered Beef Protein Isolate, който ги съдържа в изобилие. Освен това, Carnivor Bioengineered Beef Protein Isolate съдържа и креатин монохидрат - вещество, което осигурява енергия за мускулите и поддържа тяхната работоспособност за по-дълъг период от време. Креатинът се складира като фосфокреатин в клетките и при нужда се използва от тях за получаване на енергия.

В състава на Carnivor Bioengineered Beef Protein Isolate са добавени и витамини от група В (В1, В2, В3, В6, В12), както и витамини А и С. Витамините са вещества, които са от изключително значение за човешкото тяло. Те са особено важни за редица метаболитни процеси, участвайки в тях като кофактори за много голям брой ензими. Освен това, липсата на някой от витамините в организма може да доведе до развитие на определени заболявания. Някои от витамините, освен че са част от метаболитните процеси, играят ролята и на антиоксиданти (напр. витамин С), спомагат за образуването на червените кръвни клетки, ДНК и много други важни структури и вещества.

В състава на Carnivor Bioengineered Beef Protein Isolate са добавени и някои елементи като калций, който участва в образуването на костната тъкан, поддържа здравината на костите и зъбите и участва в процеси на мускулните съкращения; калий, който също е основен елемент, участващ в съкращаването на мускулното влакно. Фосфорът също влиза в състава на костите, но освен това участва в изграждането на ДНК и РНК и е от основно значение за получаването на АТФ (аденозин трифосфат) - основната енергийна молекула в човешкото тяло. Магнезият също е важен елемент за човека. Неговият недостиг може да доведе до мускулни крампи, проблеми със съня и други нежелани ефекти.

Допълнително добавените ВСАА (аминокиселини с разклонени вериги) в телешкият протеин на MuscleMeds ще спомогнат за още по-бързото изграждане на мускулна маса. Благодарение на специфичните свойства на тези три аминокиселини да действат като сигнални молекули, те активират серия от реакции, които стимулират мускулните клетки да произвеждат протеини и по този начин ускоряват изграждането на мускулната маса. Освен това ВСАА спомагат и за намаляване на умората и поддържат нивата на гликоген в организма.

Всички тези съставки в Carnivor Bioengineered Beef Protein Isolate повишават неговото качество и гарантират постигането на по-добри резултати. Carnivor Bioengineered Beef Protein Isolate е продукт, който ще ви помогне бързо и лесно да изпълните поставените цели, а отличният вкус на телешкият протеин изолат на MuscleMeds ще го направи любимият ви продукт. Специалната формула на Carnivor Bioengineered Beef Protein Isolate ви предоставя един бърз, лесен и удобен начин за допълнителен прием на протеини.

Защо да изберем MuscleMeds Carnivor Bioengineered Beef Protein Isolate?Carnivor Bioengineered Beef Protein Isolate е продукт с отлично качество и топ цена в Protein.bg

 • Отличен източник на протеини с високо качество
 • 23 грама протеини за доза
 • Богат на ВСАА и ЕАА (есенциални аминокиселини)
 • Високо съдържание на креатин монохидрат
 • Съдържа витамини от група В, витамини А и С
 • Добавени калций, фосфор, магнезий, калий и натрий
 • Спомага за бързо изграждане на мускули
 • Съкращава възстановяването от тренировка
 • Не съдържа мазнини и захари
 • Разтваря се лесно и се усвоява бързо в организма
 • Страхотни вкусове
 • Protein.bg ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представлява телешкият протеин изолат Carnivor Bioengineered Beef Protein Isolate на MuscleMeds?

Carnivor Bioengineered Beef Protein Isolate представлява биотехнологично преработен телешки протеин изолат, който е с висока концентрация протеини, усвоява се много бързо и се разтваря лесно. Carnivor Bioengineered Beef Protein Isolate е произведен под формата на прах от компанията MuscleMeds и съдържа добавени креатин монохидрат, осигуряващ енергия; аминокиселини с разклонени вериги (стимулиращи протеиновия синтез), витамини от група В, също и вит. С и А. Освен това, Carnivor Bioengineered Beef Protein Isolate е освободен от всякакви мазнини и захари и притежава отличен вкус. Carnivor Bioengineered Beef Protein Isolate съдържа 23 грама протеини във всяка доза от ~32 грама.

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава супер цена за Carnivor Bioengineered Beef Protein Isolate - телешки протеин изолат на марката MuscleMeds

За кого е най-подходящ Carnivor Bioengineered Beef Protein Isolate (телешки протеин изолат) на MuscleMeds?

Carnivor Bioengineered Beef Protein Isolate e отличен избор за всеки, който спортува активно и желае на натрупа бързо и лесно желаната мускулна маса. Carnivor Bioengineered Beef Protein Isolate ви осигурява високо количество протеини и креатин монохидрат, които да задоволят нуждите на организма. Освен това добавените витамини и минерали ще спомогнат за поддържането на добра физическа и психическа форма, което е важно за добрите резултати. Липсата на мазнини и захари, както и отличните вкусове на Carnivor Bioengineered Beef Protein Isolate го правят подходящ за всеки потребител.

Употреба и дозировка на MuscleMeds Carnivor Bioengineered Beef Protein Isolate:

Като хранителна добавка, приемайте по една доза (1 мерителна лъжичка) Carnivor Bioengineered Beef Protein Isolate 2 до 3 пъти дневно за постигането на оптимални резултати. За разтварянето смесете една лъжичка с около 250 мл вода и разбъркайте до пълно разтваряне.

Съдържание в една доза (~32 гр.)

Състав:Стойност за 1 доза:Състав:Съдържание в една доза (~32 гр.)
Калории116Витамин В2 (рибофлавин)0.2 mg
Калории от мазнини0Витамин В3 (ниацин)8.2 mg
Мазнини
- наситени
- транс
0 g
0 g
0 g
Витамин В6 (пиридоксин)6.5 mg
Холестерол0 mgВитамин В12 (кобаламин)100 mcg
Въглехидрати
- фибри
- захари
6 g
0 g
0 g
Калций23 mg
Протеини23 gФосфор20 mg
Витамин А2547 IUМагнезий2 mg
Витамин С25 mgКалий6 mg
Витамин В1 (тиамин)0.1 mgНатрий44 mg

Състав на MuscleMeds Carnivor Bioengineered Beef Protein Isolate: Хидролизиран телешки протеин изолат, Креатин монохидрат, ВСАА (левцин, L-валин, L-изолевцин), Междинни продукти за задържане на азот (глутамат-алфа-кетоглутарат, орнитин-алфа-кетоглутарат, алфа-кетоглутарат, алфа-кетоизокапроат), Хидролизиран желатин, Малтодекстрин, Лецитин, Лимонена киселина, Натурални и изкуствени аромати, Ацесулфам К, Оцветител (Red No.40), Сукралоза

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър