Menu
Your Cart

MuscleMeds Carnivor Bioengineered Beef Protein Isolate

MuscleMeds Carnivor Bioengineered Beef Protein Isolate
text
MuscleMeds Carnivor Bioengineered Beef Protein Isolate
За този продукт получаваш безплатна експресна доставка!
Възползвай се сега и ще получиш продукта до 48 часа на твоя адрес или до офис на куриер.
 • Наличност: В наличност
 • Модел: MuscleMeds Carnivor Bioengineered Beef Protein Isolate
Видян от: 2415
186.00 лв.
Без данък: 186.00 лв.

Възможни варианти

ЧовешкотоCarnivor Bioengineered Beef Protein Isolate е отличен избор за изграждане на чиста мускулна маса тяло се нуждае от протеини за да поддържа не само метаболитните процеси, които се извършват в него, но и за да поддържа мускулната маса. С богата на протеини храна, човек си осигурява необходимите количества протеини, които да задоволят нуждите на организма при нормално натоварване. Когато обаче тялото е подложено на усилено натоварване (като тренировки във фитнеса), нараства и нуждата от по-голямо количество протеини. За това много голям брой спортисти приемат и хранителни добавки с високо протеиново съдържание. Именно допълнителният прием на протеини спомага за увеличаване на мускулната маса.

Един от най-добрите протеинови източници е телешкото месо. Продуктът на MuscleMeds - Carnivor Bioengineered Beef Protein Isolate е съставен точно от телешки протеин изолат. Телешкият протеин е съпоставим със суроватъчният, а предимствата му са високото съдържание на креатин, както и липсата на лактоза, която може да предизвика алергични реакции при хора с намалена толерантност към лактоза. Освен това, телешкият протеин изолат в Carnivor Bioengineered Beef Protein Isolate е биотехнологично преработен и ви осигурява висока концентрация на протеини за доза. Carnivor Bioengineered Beef Protein Isolate е произведен под формата на прах, който се разтваря лесно и се усвоява бързо в организма след прием. Към телешкият протеин на MuscleMeds са добавени допълнително креатин, ВСАА, витамини от група В, както и някои важни елементи като калций, магнезий, фосфор, натрий и калий.

Телешкият протеин е пълен протеин. Това означава, че той съдържа всички 20 аминокиселини, които са важни за човека и изграждат собствените протеини. Тези 20 аминокиселини, общи за повечето живи организми, се делят на заменими и незаменими за човека. Близо половината от тях (9 на брой) човешкият организъм е неспособрен да произвежда, а това налага те да се приемат чрез храната. При диета, бедна на протеини, един отличен начин за набавяне на тези незаменими аминокиселини е чрез продукти като Carnivor Bioengineered Beef Protein Isolate, който ги съдържа в изобилие. Освен това, Carnivor Bioengineered Beef Protein Isolate съдържа и креатин монохидрат - вещество, което осигурява енергия за мускулите и поддържа тяхната работоспособност за по-дълъг период от време. Креатинът се складира като фосфокреатин в клетките и при нужда се използва от тях за получаване на енергия.

В състава на Carnivor Bioengineered Beef Protein Isolate са добавени и витамини от група В (В1, В2, В3, В6, В12), както и витамини А и С. Витамините  са вещества, които са от изключително значение за човешкото тяло. Те са особено важни за редица метаболитни процеси, участвайки в тях като кофактори за много голям брой ензими. Освен това, липсата на някой от витамините в организма може да доведе до развитие на определени заболявания. Някои от витамините, освен че са част от метаболитните процеси, играят ролята и на антиоксиданти (напр. витамин С), спомагат за образуването на червените кръвни клетки, ДНК и много други важни структури и вещества.

В състава на Carnivor Bioengineered Beef Protein Isolate са добавени и някои елементи като калций, който участва в образуването на костната тъкан, поддържа здравината на костите и зъбите и участва в процеси на мускулните съкращения; калий, който също е основен елемент, участващ в съкращаването на мускулното влакно. Фосфорът също влиза в състава на костите, но освен това участва в изграждането на ДНК и РНК и е от основно значение за получаването на АТФ (аденозин трифосфат) - основната енергийна молекула в човешкото тяло. Магнезият също е важен елемент за човека. Неговият недостиг може да доведе до мускулни крампи, проблеми със съня и други нежелани ефекти. 

Допълнително добавените ВСАА (аминокиселини с разклонени вериги) в телешкият протеин на MuscleMeds ще спомогнат за още по-бързото изграждане на мускулна маса. Благодарение на специфичните свойства на тези три аминокиселини да действат като сигнални молекули, те активират серия от реакции, които стимулират мускулните клетки да произвеждат протеини и по този начин ускоряват изграждането на мускулната маса. Освен това ВСАА спомагат и за намаляване на умората и поддържат нивата на гликоген в организма.

Всички тези съставки в Carnivor Bioengineered Beef Protein Isolate повишават неговото качество и гарантират постигането на по-добри резултати. Carnivor Bioengineered Beef Protein Isolate е продукт, който ще ви помогне бързо и лесно да изпълните поставените цели, а отличният вкус на телешкият протеин изолат на MuscleMeds ще го направи любимият ви продукт. Специалната формула на Carnivor Bioengineered Beef Protein Isolate ви предоставя един бърз, лесен и удобен начин за допълнителен прием на протеини.

Защо да изберем MuscleMeds Carnivor Bioengineered Beef Protein Isolate?Carnivor Bioengineered Beef Protein Isolate е продукт с отлично качество и топ цена в Protein.bg

 • Отличен източник на протеини с високо качество
 • 23 грама протеини за доза
 • Богат на ВСАА и ЕАА (есенциални аминокиселини)
 • Високо съдържание на креатин монохидрат
 • Съдържа витамини от група В, витамини А и С
 • Добавени калций, фосфор, магнезий, калий и натрий
 • Спомага за бързо изграждане на мускули
 • Съкращава възстановяването от тренировка
 • Не съдържа мазнини и захари
 • Разтваря се лесно и се усвоява бързо в организма
 • Страхотни вкусове
 • Protein.bg ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представлява телешкият протеин изолат Carnivor Bioengineered Beef Protein Isolate на MuscleMeds?

Carnivor Bioengineered Beef Protein Isolate представлява биотехнологично преработен телешки протеин изолат, който е с висока концентрация протеини, усвоява се много бързо и се разтваря лесно. Carnivor Bioengineered Beef Protein Isolate е произведен под формата на прах от компанията MuscleMeds и съдържа добавени креатин монохидрат, осигуряващ енергия; аминокиселини с разклонени вериги (стимулиращи протеиновия синтез), витамини от група В, също и вит. С и А. Освен това, Carnivor Bioengineered Beef Protein Isolate е освободен от всякакви мазнини и захари и притежава отличен вкус. Carnivor Bioengineered Beef Protein Isolate съдържа 23 грама протеини във всяка доза от ~32 грама.

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава супер цена за Carnivor Bioengineered Beef Protein Isolate - телешки протеин изолат на марката MuscleMeds

За кого е най-подходящ Carnivor Bioengineered Beef Protein Isolate (телешки протеин изолат) на MuscleMeds?

Carnivor Bioengineered Beef Protein Isolate e отличен избор за всеки, който спортува активно и желае на натрупа бързо и лесно желаната мускулна маса. Carnivor Bioengineered Beef Protein Isolate ви осигурява високо количество протеини и креатин монохидрат, които да задоволят нуждите на организма. Освен това добавените витамини и минерали ще спомогнат за поддържането на добра физическа и психическа форма, което е важно за добрите резултати. Липсата на мазнини и захари, както и отличните вкусове на Carnivor Bioengineered Beef Protein Isolate го правят подходящ за всеки потребител.

Употреба и дозировка на MuscleMeds Carnivor Bioengineered Beef Protein Isolate:

Като хранителна добавка, приемайте по една доза (1 мерителна лъжичка) Carnivor Bioengineered Beef Protein Isolate 2 до 3 пъти дневно за постигането на оптимални резултати. За разтварянето смесете една лъжичка с около 250 мл вода и разбъркайте до пълно разтваряне.

Съдържание в една доза (~32 гр.)

Състав:Стойност за 1 доза:Състав:Съдържание в една доза (~32 гр.)
Калории116Витамин В2 (рибофлавин)0.2 mg
Калории от мазнини0Витамин В3 (ниацин)8.2 mg
Мазнини
- наситени
- транс
0 g
0 g
0 g
Витамин В6 (пиридоксин)6.5 mg
Холестерол0 mgВитамин В12 (кобаламин)100 mcg
Въглехидрати
- фибри
- захари
6 g
0 g
0 g
Калций23 mg
Протеини23 gФосфор20 mg
Витамин А2547 IUМагнезий2 mg
Витамин С25 mgКалий6 mg
Витамин В1 (тиамин)0.1 mgНатрий44 mg

Състав на MuscleMeds Carnivor Bioengineered Beef Protein Isolate: Хидролизиран телешки протеин изолат, Креатин монохидрат, ВСАА (левцин, L-валин, L-изолевцин), Междинни продукти за задържане на азот (глутамат-алфа-кетоглутарат, орнитин-алфа-кетоглутарат, алфа-кетоглутарат, алфа-кетоизокапроат), Хидролизиран желатин, Малтодекстрин, Лецитин, Лимонена киселина, Натурални и изкуствени аромати, Ацесулфам К, Оцветител (Red No.40), Сукралоза

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
code