Защо от Protein.bg?

Доставка до 24 часа

7 Дни срок за връщане

Качествен продукт

Отстъпки за количесвта

text block

21st Century Vitamin B-12 5000

Прегледан: 1191
21st Century Vitamin B-12 5000 Наличен

38.00 лв.
* Брой Таблетки:

Бр: ПОРЪЧАЙ

Гаранция за качество от вносителя

Този продукт ви се предоставя директно от вносителя.

21st Century Vitamin B-12 5000

КатоVitamin B-12 5000 е продукт с отлично качество и топ цена в Protein.bg витамини се определят вещества, които не се произвеждат в човешкото тяло, но са жизненоважни за осъществяване на редица функции в организма и осъществяват своят ефект в много малки количества. Недостатъчното количество на тези витамини в организма може да доведе до влошаване на състоянието и развитието на определени заболявания, свързани с недостига на даденият витамин. Набавянето на нужното количество витамини става с приетата храна. Но при някои заболявания (малабсорбция), определени генетични заболявания или в следствие от строга диета, нормалната концентрация на витамините в организма може да намалее значително и това да доведе до здравословни проблеми. В подобни случаи се препоръчва приемането на хранителни добавки, които съдържат необходимите витамини.

Витамин В12 е водоразтворим витамин от В-групата, който е с голямо значение за нормалната работа на нервната система и мозъка, за формирането на еритроцитите - червените кръвни клетки и за биосинтеза на нуклеиновите киселини. Освен това, кобаламинът (витамин В12) се използва в метаболизирането на мастни киселини и аминокиселини в организма. Този витамин притежава най-сложната структура от всички витамини и има най-голяма молекулна маса. В молекулата на витамин В12 се съдържа кобалт (от където идва името на витамина - кобаламин), който се среща рядко при живите организми. Витамин В12 също така не се произвежда нито от хората, нито от останалите животни, растения или гъби. Единствените органични "производители" на В12 са някои бактерии, притежаващи необходимият набор от ензими, с които да образуват този витамин. Въпреки ограниченият биосинтез, този витамин се съдържа в най-големи количества в месните продукти и рибата, както и в хранителни добавки като Vitamin B-12 5000 на марката 21st Century.

Недостигът на витамин В12 може да причини разнообразни неблагоприятни последствия за организма. Крайно ниските нива на витамин В12 могат да доведат до необратими последици, които засягат функцията на мозъка и като цяло на нервната система. Много ниските нива на този витамин често водят до появата на мании или психози. Занижените нива на кобаламин причиняват по-леки симптоми като например умора, отслабване на паметта и депресия. Различни състояния на организма могат да бъдат причина за ниски нива на витамин В12 - някои метаболитни заболявания, влияние на генетични фактори или строгият хранителен режим, ограничаващ силно приемът на достатъчно количество витамини. Веганите и вегетарианците са сред най-рисковите групи що се отнася до приемът на витамини и особено В12, тъй като този витамин се среща най-вече в месни продукти. Едно от решенията на проблема е приемът на хранителни добавки, съдържащи витамин В12 като Vitamin B-12 5000 на компанията 21st Century.

Vitamin B-12 5000 е лесен начин да си осигурите необходимото количество витамин В12. Произведен е под формата на таблетки, които съдържат 5000 mcg витамин В12. Кобаламинът служи като коензим в разнообразни процеси, протичащи в организма. Витамин В12 е включен в две основни реакции, при едната от които има ролята на кофактор на ензим, наречен MUT. Този ензим осъществява "извличането" на енергия при метаболизма на протеините и мастните киселини. Витамин В12 е и кофактор на ензима метионин синтаза, участващ в превръщането на метионина.

Таблетките Vitamin B-12 5000 не съдържат добавени соли, изкуствени оцветители и аромати, както и консерванти.

Защо да изберем 21st Century Vitamin B-12 5000?Витамин В12 участва в образуването на червените кръвни клетки

  • Гарантирано отлично качество на продукта
  • Ключова роля за функцията на мозъка и нервната система
  • Важен за образуването на еритроцитите
  • Необходим за метаболизма на аминокиселини и мастни киселини
  • 5000 mcg за доза
  • Таблетки, лесни за прием и дозиране
  • Protein.bg ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представлява Vitamin B-12 5000 на 21st Century?

Vitamin B-12 5000 е жизненоважно за организма есенциално вещество, което е необходимо за осъществяването на важни процеси в организма (напр. формиране на еритроцитите - червените кръвни клетки, биосинтезът на нуклеиновите киселини и метаболизма на амино- и мастните киселини). Витамин В12 подобрява функцията на мозъка и нервната система. Vitamin B12 5000 е произведен под формата на таблетки, лесни за дозировка и прием от компанията 21st Century. В състава на Vitamin B-12 5000 не са добавяни консерванти и изкуствени оцветители и аромати, които намаляват качеството на продукта. Vitamin B-12 5000 съдържа 5000 mcg (микрограма) витамин В12 във всяка доза от една таблетка.

Освен всички изброени предимства, Protein.bg ви дава супер цена за Vitamin B-12 5000 - витамин В12 на марката 21st Century

За кого е най-подходящ Vitamin B-12 5000 (витамин В12) на 21st Century?

Vitamin B-12 5000 е подходящ за прием, ако имате намалени нива на витамин В12, причинени от проблеми с усвояването или поради строга, ограничаваща приемът на В12 диета. Vitamin B-12 5000 е подходящ за прием от вегани и вегетарианци, при които липсата на месо в хранителният режим може да доведе до намаляване на нивата на този витамин.

Употреба и дозировка на 21st Century Vitamin B-12 5000:

Приемайте по една доза (една таблетка) Vitamin B-12 5000 дневно с храна за постигането на оптимален резултат.

Съдържание в една доза (1 таблетка)

СъставСтойност%ПДД
Витамин В12 (цианкобаламин)   5000 mcg83333%

Други съставки в Vitamin B-12 500 : Захароза, Манитол, Сорбитол, Целулоза, Кросповидон, Полипласдон, Натурален вкус на череша, Силициев диоксид, Стеаринова киселина, Магнезиев стеарат, Сукралоза

Няма мнения за този продукт.

Оценете

Вашето име:


Вашето мнение:Важно: HTML is not translated!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода от картинката: