Menu
Your Cart

Myprotein L-Tyrosine

Myprotein L-Tyrosine
Myprotein L-Tyrosine
 • Наличност: Да
 • Модел: Myprotein L-Tyrosine
Видян от: 2691
27.99 лв.
Без данък: 27.99 лв.

Възможни варианти

Аминокиселините саMyprotein L-Tyrosine подобрява физическото състояние единиците, изграждащи протеините, които от своя страна съставят мускулните влакна. За да расте мускулната маса е нужно тялото да разполага с достатъчно аминокиселини, за да синтезира протеините, от които се изграждат мускулите. Аминокиселините обаче, сами по себе си се включват и в много други процеси, важни за метаболизма и за нормалното функциониране на тялото като цяло. Аминокиселините, съставящи протеините в човешкото тяло са 20, като всяка от тях, освен основната си роля (синтез на протеини) изпълнява и други различни функции. Една от тези аминокиселини - тирозинът се съдържа в продукта на Myprotein - L-Tyrosine

L-Tyrosine е произведен под формата на прах с бързо и лесно разтваряне, който ви осигурява 500 мг тирозин за доза. Тази аминокиселина се среща най-често в протеини, които са свързани с предаването на сигнали (сигнална трансдукция). Тирозинът в тялото се произвежда от есенциалната аминокиселина фенилаланин с помощта на специфични ензими. 

В мозъка, тирозинът служи като основа за синтезирането на допамин от специфичен ензим (тирозин хидроксилаза) в допаминергичните клетки (нервни клетки, съдържащи невротрансмитера допамин). От допамин се образуват също и други важни невротрансмитери като епинефрин и норепинефрин (катехоламини), по-известни като адреналин и норадреналин. Тирозинът служи също и за биосинтеза на хормоните на щитовидната жлеза, а именно тироксин (Т4) и трийодтиронин (Т3). 

Тирозинът участва и в биосинтеза на кожният пигмент меланин. Меланинът се получава от окислението и полимеризацията на тирозина, като по този начин предпазва кожата от увреждане, в следствие на излагането на ултравиолетовата слънчева светлина. Освен това, тирозин се използва и за производството на коензим Q10.

L-тирозинът, като предшественик на гореспоменатите невротрансмитери повишава тяхната плазмена концентрация, която оказва влияние на настроението при хора в стресови ситуации. Установено е, че приемът на тирозин действа благоприятно при стресови ситуации, студ, умора, както и при дълга работа и недостатъчен сън. L-тирозинът намалява нивата на стресовите хормони, като подобрява когнитивните функции и физическото представяне. Има данни, че тази аминокиселина спомага за намаляване на загубава на тегло, повлияна от стреса. Противоречиви обаче са данните, че приемът на тирозин оказва някакво влияние върху тялото при нормални условия.

Тези предимства на тирозина правят L-Tyrosine подходящ продукт за прием от хора, които страдат от недостиг на тази аминокиселина или често са под влияние на стресови фактори. L-Tyrosine ще ви помогне да възстановите концентрацията на тази аминокиселина и да възвърнете оптималната си физическа и психическа форма. Продуктът представлява 100% L-тирозин, без добавени допълнителни вещества.

Защо да изберем Myprotein L-Tyrosine?L-Tyrosine е продукт с отлично качество и топ цена в Protein.bg

 • Продукт с отлично качество, гарантирано от производителя
 • Спомага за подобряване на когнитивните функции
 • Спомага за намаляване на умората
 • Главен компонент в биосинтеза на допамин и норадреналин
 • Използва се за производство на тироидните хормони
 • Подобрява тонуса и работоспособността
 • Участва в образуването на меланина и предпазва кожата от УВ лъчи
 • Разтваря се бързо и лесно във вода или друга напитка
 • Protein.bg ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представлява аминокиселината L-Tyrosine на Myprotein?

L-Tyrosine представлява една от 20-те аминокиселини, изграждащи протеините, която е произведена от американската компания Myprotein под формата на прах, който се разтваря бързо и се абсорбира лесно в организма. L-тирозинът е с основна роля в производството на невротрансмитерите допамин, адреналин и норадреналин, както и за синтеза на хормоните на щитовидната жлеза (т3 и т4). Тирозинът подобрява физическото и психическото състояние като влияе върху настроението и има тонизиращ ефект. Аминокиселината тирозин е и ключова за производството на меланин - пигмент в кожата, който предпазва клетките от увреждащото УВ лъчение. L-Tyrosine съдържа 500 mg тирозин във всяка доза от 500 мг.

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава супер цена за L-Tyrosine - аминокиселина в свободна форма на марката Myprotein

За кого е най-подходящ L-Tyrosine (Тирозин) на Myprotein?

L-Tyrosine е подходящ за всеки, който по един или друг начин страда от недостиг на тази аминокиселина или желае да подобри своя тонус. L-Tyrosine е подходящ за прием от хора, подложени на стресови ситуации като продължителна работа, недостатъчен сън и др. Тирозинът подобрява когнитивните функции и намалява умората. 

Употреба и дозировка на Myprotein L-Tyrosine:

Смесете една доза L-Tyrosine (500мг) към желано от вас количество вода или напитка по избор. Приемайте до 2 пъти дневно, като е препоръчително да не превишавате дневната доза.

Съдържание в една доза (500 мг)

Състав:Стойност:
L-тирозин500 mg

Състав на Myprotein L-Tyrosine : 100% L-тирозин

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки