Menu
Your Cart

Doctor`s Best Best Alpha-Lipoic Acid 600 mg

Doctor`s Best Best Alpha-Lipoic Acid 600 mg
Doctor`s Best Best Alpha-Lipoic Acid 600 mg
Doctor`s Best Best Alpha-Lipoic Acid 600 mg
Doctor`s Best Best Alpha-Lipoic Acid 600 mg
Doctor`s Best Best Alpha-Lipoic Acid 600 mg
 • Наличност: Да
 • Модел: Doctor`s Best Best Alpha-Lipoic Acid 600 mg
 • КОД: DRB-00133
Видян от: 2236
36.69 лв.
Без данък: 36.69 лв.

Възможни варианти

Организмът на всеки човек се нуждае от подкрепа в борбата с отпадните елементи от протеклите метаболитни процеси, които имат възможност да причинят сериозни вреди на здравето. Освен това човешкото тяло е изложено ежедневно и на различни радикални окисления, генерирани от стреса, радиацията, вредните храни, автомобилните газови и др. За да се избегне увреждане на клетки и органи е необходимо присъствието на вещества, наречени антиоксиданти, в хранителния режим. Best Alpha-Lipoic Acid 600 mg, 60 капсули е продукт, който може да снабди вашия организъм с антиоксидантна защита на страхотна цена.

Липоевата киселина ускорява и поддържа производството на АТФ в клетките, който е универсален енергиен субстрат, необходим за протичането на биохимични реакции с разход на енергия.Откритието на Алфа-липоевата киселина (ALA, витамин N) става през 1948 години, а първият й синтез в лабораторни условия е направен през 1953 година. През 1988 г. са открити нейните антиоксидантни свойства. Липоевата киселина спада към класа на мастните киселини и е постоянно присъстваща в човешкото тяло. Това вещество би могло да се класифицира като витамин, ако не е факта, че се синтезира в човешкото тяло. Изпълнява функцията на антиоксидант и се намира преимуществено вътре в клетките. Основната задача на Липоевата киселина е преобразуването на глюкозата в непосредствени енергийни източници. Молекулата на ALA съдържа сяра, като са й присъщи всички свойства, характерни за мастните киселини. Антиоксидантната й функция е да неутрализира вредни химични съединения, известни като свободни радикали. Липоева киселина има уникални характеристики, тъй като е с широк спектър на действие. Тя оказва своят ефект както във водна среда, така и в мастните тъкани, докато по-голямата част от антиоксидантите са ефективни само в една от посочените среди. Алфа-липоевата киселина е установено, че се съдържа не само в човешкия организъм, може лесно да се открие и в животинските тъкани. Източник на киселината е червеното месо, субпродуктите и някои дрожди. Съдържа се също в листата на спанака, в броколите и доматите. Въпреки факта, че Липоевата киселина се намира в големи количества в храните от растителен и животински произход, тя не се усвоява достатъчно, за да се получи значително увеличаване в нивото на свободната ALA в организма. Точно заради това може да се доверите на Best Alpha-Lipoic Acid 600 mg, 60 капсули на Doctor`s Best, който ви предлагаме на чудесна цена.

Защо да изберем Best Alpha-Lipoic Acid 600 mg?

 • Приемайки продукта Best Alpha-Lipoic Acid, 600 mg от Doctor`s Best ще подпомогнете организма си в борбата с вредните отпадни елементи от протеклите метаболитни процеси и ще предпазите здравето си от сериозни вреди. Оказва мощно антиоксидантно действие
 • Укрепва имунитета
 • Има инсулиноподобно действие
 • Оказва неврозащитно и хепатопротективно действие
 • Необходим компонент за синтеза на АТФ
 • Нормализира нивото на холестерол в кръвта
 • Намалява кръвната захар
 • Повишава ефективността на другите антиоксиданти
 • Doctor`s Best ви предлага Best Alpha-Lipoic Acid, 600 mg на отлична цена и с бърза доставка

Как действа Doctor`s Best Best Alpha-Lipoic Acid капсули?

Приемайки продукта Best Alpha-Lipoic Acid, 600 mg от Doctor`s Best ще подпомогнете организма си в борбата с вредните отпадни елементи от протеклите метаболитни процеси и ще предпазите здравето си от сериозни вреди. Неговият основен компонент  Алфа-липоева киселина, е незаменима при контрола на свободните радикали. Наричат я „универсален антиоксидант”, заради доста необичайното си свойство да се разтваря във вода и мазнини. Действието на Best Alpha-Lipoic Acid, 600 mg се изразява със следните ефекти, които ALA оказва  върху организма:

 • Антиоксидантно действие.

Липоевата киселина се сравнява с витамин С и токоферол (витамин Е) - ALA засилва ефекта на другите антиоксиданти и възстановява тяхната активност, когато тя се понижи.По сила на антиоксидантните си свойства, Липоевата киселина се сравнява с витамин С и токоферол (витамин Е). Освен това ALA засилва ефекта на другите антиоксиданти и възстановява тяхната активност, когато тя се понижи. Спомага за възстановяване на витамини С и Е, коензим Q10, стимулира производството на глутатион. На това не е способно нито едно хранително вещество. Благодарение на своето действие, клетките от различни органи и тъкани по-дълго време не се повреждат, и по-добре изпълняват функциите си, което съответно има положителен ефект върху целия организъм. Освен това, антиоксидантното действие позволява на Алфа-липоевата киселина да защити стените на кръвоносните съдове от повреди, вследствие на което не се образуват холестеролни плаки и не се прикрепят тромби. Ето защо витамин N ефективно се използва за профилактика при съдови заболявания (тромбофлебит, флеботромбози, разширени вени и др.).

 • Инсулиноподобно действие.

Инсулиноподобеният ефект на Липоевата киселина е способността й да "транспортира" глюкозата от кръвта вътре в клетките, където тя се използва за генериране на енергия. Единственият хормон в човешкото тяло, който е в състояние да "транспортира" глюкозата от кръвта в клетките е инсулинът. Затова при неговия недостиг възниква уникалния феномен, клетките да гладуват независимо, че в кръвта има много захар, защото в тях не постъпва глюкоза. Липоевата киселина усилва действието на инсулина и може дори да го „замени” при неговата липса.

 • Ускорява и поддържа производството на АТФ в клетките.

Липоевата киселина ускорява и поддържа производството на АТФ в клетките, който е универсален енергиен субстрат, необходим за протичането на биохимични реакции с разход на енергия. На клетъчно ниво за биохимичните реакции се използва енергия само под формата на АТФ, а не във вид на мазнини или въглехидрати постъпващи с хранителните продукти. За протичането на всяка енергоемка реакция в организма, е нужно обеспечаването на процеса с Аденозинтрифосфат. Затова в клетките, молекулите на мазнините и въглехидратите се преработват в АТФ, за да се осигури необходимата енергия за биохимичните реакции. Поддържайки синтеза на АТФ на достатъчно ниво, ALA осигурява бързо и правилно протичане на метаболитните процеси и каскадите биохимични реакции, в хода на които клетките на различните органи и системи изпълняват своите специфични функции. Освен това Липоевата киселина увеличава потреблението на кислород от мозъчните клетки, и така подобрява производителността и ефективността на умствената работа, а също и концентрацията.

 • Хепатопротективно действие.

Хепатопротективното действие на ALA се изразява в защита на чернодробните клетки срещу повреди от токсини и токсични вещества, циркулиращи в кръвта, както и предотвратяване на чернодробна стеатоза. Ето защо Липоева киселина се прилага в комплексна терапия на почти всички заболявания на черния дроб. Освен това, витамин N стимулира постоянно отстраняването на излишния холестерол с жлъчния сок, така се профилактира образуването на камъни в жлъчката.

 • Детоксикиращо действие.

ALA е в състояние да се свързва със солите на тежките метали и да ги отстранява от тялото, оказвайки детоксикиращо действие.

Благодарение на способността си да укрепва имунитета, витамин N ефективно профилактира простудни и инфекциозни заболявания. Освен това е в състояние да поддържа т.нар. аеробен праг, или дори да го увеличава. Това е много важно за спортистите, а също и за хората, занимаващи се любителски със спорт или фитнес, за намаляване на теглото или поддържане на добра физическа форма. Факт е, че има праг, при който по време на интензивни аеробни натоварвания, глюкозата престава да се разпада в присъствие на кислорода, а започва да се преработва в безкислородна среда (започва гликолиза). Това води до натрупване на млечна киселина в мускулите, причинявайки болка. При нисък аеробен праг, човек не може да тренира толкова, колкото му е необходимо. Затова Липоевата киселина, увеличаваща този праг, е необходими за спортистите и посетителите на фитнес клубовете.

Продуктът Best Alpha-Lipoic Acid, 600 mg от Doctor`s Best ще ви помогне да поддържате една по-добра фигура, да осигурите подкрепа на вашето тяло в борбата със свободните радикали и тяхната вреда на много добра цена.

За кого е най-подходящ Best Alpha-Lipoic Acid Алфа-липоевата киселина?

Добавката Best Alpha-Lipoic Acid 600 mg е подходяща за всеки, който иска да подобри своето здраве. Необходима е за спортистите и посетителите на фитнес клубовете, за да тренират по-ползотворно.

Употреба и дозировка на Best Alpha-Lipoic Acid 600 mg капсули на Doctor`s Best:

Приемайте по 1 или 2 капсули на ден със или без храна, или по указание от лекар.

Дозировка: 1 капсула

Дози в опаковка: 60

Състав:Стойност:%ПДД
Alpha lipoic acid600 мг

*Дневните дози са базирани на 2000 калории.

†Daily Value не е установено

Други съставки: Модифицирана целулоза (вегетариански капсула), магнезиев силикат, силициев диоксид, ориз прах, магнезиев стеарат (растителен източник). Без глутен. Без добавена захар, мая, консерванти, изкуствени аромати или оцветители.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! 

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки