Menu
Your Cart

Натурален Витамин Е 1000 IU 55 Дражета

Натурален Витамин Е 1000 IU 55 Дражета
Разграбен
Натурален Витамин Е 1000 IU 55 Дражета
  • Наличност: Разграбен
  • Модел: Natural Vitamin E 1000 IU 55 Softgels
Видян от: 7373
43.90 лв.
Без данък: 43.90 лв.

Възможни варианти

Витамините Natural Vitamin E 1000 IU неутрализира кислородните радикали и предпазва тъканитеса нискомолекулни органични съединения и както много други вещества са жизнено важни са човека. Те не се произвеждат в тялото и затова трябва да се набавят с храната. Характерно за витамините е, че влияят върху организма в много малки количества, но техният дефицит води до сериозни нарушения в правилната функция на различни системи в тялото. Степента на дефицит на дадения витамин води и до различни по-тежест увреждания като при крайно-ниски нива на някой от витамините може да се развият сериозни заболявания. За да се предотвратят всички тези последици са разработени хранителни добавки, съдържащи необходимите витамини като Natural Vitamin E 1000 IU - продукт, който съдържа витамин Е

Natural Vitamin E 1000 IU е произведен от компанията 21st Century под формата на меки желатинови капсули с бързо усвояване, където са използвани съставки с най-високо качество. Освен това, в Natural Vitamin E 1000 IU не са добавяни никакви консерванти, захар или изкуствени подсладители и оцветители. Всичко това е гаранция за високото качество на продукта. 

Под общото наименование витамин Е се срещат доста съединения към които спадат различни токофероли и токотриеноли, като най-важният за хората, а и най-добре проученият представител на витамин Е е алфа-токоферолът. Той притежава и най-голяма активност сред съединенията, които влизат в състава на витамин Е. Алфа-токоферолът всъщност представлява мастно-разтворим антиоксидант, чието основно действие е предпазването на клетъчните мембрани от токсичният ефект на реактивните кислородни радикали (ROS). Тяхното действие може да причини сериозни увреждания на клетките и тъканите, увреждайки ДНК структурата, което от своя страна може да доведе до появата на мутации. Когато алфа-токоферола неутрализира ROS претърпява окисление, което може да бъде редуцирано от други антиоксидантни като витамин С, ретинол и др. 

Ниското количество на витамин Е затруднява нормалната работа на организма и може да доведе до определени нарушения в организма, като по-сериозните могат да включват нарушаване на зрението, разрушаване на червените кръвни клетки и др. Хората с дефицитни нива на витамин Е могат да приемат алфа-токоферол под формата на хранителни добавки, за да възстановят нормалната концентрация на този витамин. Ниските нива на витамин Е могат да се причинят от различни фактори, сред които проблеми с храносмилането и намалена абсорбция на хранителни вещества или ограничен хранителен режим, съдържащ малко храни, богати на витамин Е. Предозирането с витамин Е обаче също може да причини здравословни проблеми. Състоянието, наречени хипервитаминоза Е, може да окаже влияние върху друг витамин - витамин К, което да доведе до кървене. 

Витамин Е има способността да влияе върху активността на някои ензими (протеин киназа С), да участва в предотвратяване на коагулацията на тромбоцитите, да влияе върху нервната функция на очите, както и да участва в липидния метаболизъм, регулирайки експресията (активността) на някои гени. 

Защо да изберем 21st Century Natural Vitamin E 1000 IU?Natural Vitamin E 1000 IU е продукт с топ качество и отлична цена в Protein.bg

  • Продукт с гаранция за високо качество
  • Добре изразени антиоксидантни свойства
  • Влия върху активността на някои ензими
  • Неутрализира кислородните радикали
  • Влияе върху активността на някои гени
  • Капсули, лесни за прием и дозиране
  • Protein.bg ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представлява Natural Vitamin E 1000 IU на 21st Century?

Natural Vitamin E 1000 IU представлява мастноразтворим антиоксидант - алфа-токоферол - веществото с най-голяма активност в групата на витамин Е. Произведен е под формата на желатинови капсули с бързо усвояване от американската компания 21st Century. Алфа-токоферолът е есенциално вещество, което сред останалите представители на витамин Е-групата има най-голямо значение за човека. Той притежава антиоксидантни свойства, с които предпазва тъканите от токсичните кислородни радикали, като освен това участва в липидния метаболизъм и регулира активността на някои ензими. Natural Vitamin E 1000 IU съдържа 1000 IU (900 mg) витамин Е във всяка доза от една капсула. 

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава супер цена за Natural Vitamin E 1000 IU - витамин Е на марката 21st Century

За кого е най-подходящ Natural Vitamin E 1000 IU (витамин Е) на 21st Century?

Natural Vitamin E 1000 IU е подходящ за хора, които желаят да поддържат оптимални нива на витамин Е или за тези, които страдат от дефицитни нива на алфа-токоферол. В Natural Vitamin E 1000 IU не се съдържат изкуствени оцветители и овкусители, както и добавени захари и консерванти. Това показва високото качество на този продукт

Употреба и дозировка на 21st Century Natural Vitamin E 1000 IU:

За постигането на максимален резултат приемайте по една капсула (1 доза) Natural Vitamin E 1000 IU дневно, заедно с храната за постигане на максимален резултат. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. 

Съдържание в една доза (1 капсула)

Състав:Стойност:
Витамин Е1000 IU

Други съставки в 21st Century Natural Vitamin E 1000 IU : Желатин, Глицерин, Рафинирано соево масло, Пречистена вода

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки