Menu
Your Cart

BSN Glutamine DNA

BSN Glutamine DNA
BSN Glutamine DNA
BSN Glutamine DNA
BSN Glutamine DNA
BSN Glutamine DNA
  • Наличност: Да
  • Модел: BSN Glutamine DNA 60 serv
Видян от: 4744
30.00 лв.
Без данък: 30.00 лв.

Възможни варианти

ГлутаминаBSN Glutamine DNA ви помага да възстановите нивата на глутамин след тренировка е една от 20-те аминокиселини, влизащи в състава на протеините, които изграждат човешкото тяло. Глутамина е неесенциална и условно есенциална (незаменима) аминокиселина. Това означава, че при нормални условия глутамина се синтезира в човешкия организъм в необходимите количества, но при промяна на вътрешнта среда (напр. стрес) нивата на глутамин могат значително да намалеят и в този случай е необходимо приемането му чрез храната.

Глутамина е най-изобилната аминокиселина в кръвта, като концентрацията и достига до около 900mcmol/l. В мускулната тъкан се синтезира най-голямо количество глутамин, което се равнява на около 90% от всичкия синтезиран глутамин в тялото. Функциите, които изпълнява глутамина като аминокиселина включват: синтез на протеини (заедно с останалите аминокиселини), регулация на киселинно-основния баланс в бъбреците чрез образуване на амоняк, снабдяване на клетките с енергия (един от основните източници след глюкозата), снабдяване с азот за много анаболитни процеси, въглероден източник и нетоксичен преносител на амоняк в кръвта.

Glutamine DNA ви предоставя 5 грама 100% микронизиран L-глутамин - най-изобилната аминокиселина, която играе важна роля в процесите на възстановяване и увеличаване на мускулите. Приемането на Glutamine DNA може да възстанови намалените нива на глутамин, които са следствие от интензивните тренировки. Глутаминът на BSN подпомага възстановяването на мускулите след тренировка, а освен това е обезвкусен за да бъде идеален за смесване със всякакви течности.

Защо да изберем BSN Glutamine DNA?Glutamine DNA участва в синтеза на протеини и е на топ цена в Protein.bg

  • 5 грама микронизиран L-глутамин за доза
  • Помага за увеличаване на мускулната маса
  • Подобрява възстановяването на мускулите
  • Регулира киселинно-основния баланс
  • Значим източник на азот, въглерод и енергия
  • Много лесен за разтваряне
  • Обезвкусен, подходящ за всяка течност
  • Protein.bg ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представлява глутамина Glutamine DNA на BSN?

Glutamine DNA е микронизиран L-глутамин на марката BSN, обработен за по-лесно и бързо разтваряне. Глутамина има различни функции, сред които е и участието му в синтеза на протеини, действието му като донор на азот, въглерод и енергия в клетките, възстановява намалените нива на глутамин в мускулите и подпомага тяхното възстановяване и увеличаване. Glutamine DNA съдържа 100% микронизиран L-глутамин и една доза (мерителна лъжичка) се равнява на 5 грама глутамин.

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава супер цена за Glutamine DNA - глутамин на марката BSN

За кого е най-подходящ Glutamine DNA (глутамин) на BSN?

Glutamine DNA е най-изобилната аминокиселина в кръвта. Най-голямо производство на глутамин се осъществява в мускулната тъкан (90%). Освен това, глутамина подпомага процесите на възстановяване след тренировки и изпълнява редица други функции в организма. Тези факти правят Glutamine DNA подходящ за вас, ако желаете да подобрите резултатите си и да ускорите възстановяването и натрупването на мускули.

Употреба и дозировка на BSN Glutamin DNA:

Тъй като е обезвкусен, можете да добавите една доза (5,15гр) Glutamine DNA към 240мл. от любимата ви напитка и да и се насладите, докато приемате глутамина

Една опаковка от 309 грама Glutamine DNA съдържа 60 дози.

Състав на Glutamine DNA : 100% микронизиран L-глутамин

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки