Защо от Protein.bg?

Доставка до 24 часа

7 Дни срок за връщане

Качествен продукт

Отстъпки за количесвта

text block

BSN DNA Creatine

Прегледан: 2725
BSN Creatine DNA 60 serv Наличен

25.00 лв.
* Вид опаковка/разфасовка:

Бр: ПОРЪЧАЙ

Гаранция за качество от вносителя

Този продукт ви се предоставя директно от вносителя.

BSN DNA Creatine

КреатинътCreatine DNA е креатин монохидрат на марката BSN, на топ цена в Protein.bg е азотсъдържаща органична киселина (аминокиселина), която естествено се среща в организма и функционира като източник на енергия за всички телесни клетки, особено за мускулните, където тя е в най-голяма концентрация. Креатинът не е есенциална аминокиселина и се произвежда в тялото от аминокиселините глицин и аргинин, като в последствие се преобразува във фосфокреатин, който се използва като енергиен запас в скелетните мускули и мозъка. Почти 95% от общия креатин в тялото се намира в мускулите, тъй като той снабдява клетките с енергия, която е нужна за да се извърши съкращаване на мускула. Освен това, повече от половината от наличния креатин в тялото се доставя чрез храната (и по-точно месото). Много проучвания са показали значително по-ниски нива на креатин при вегетарианците, което се обяснява липсата на месо в диетата. Тези ниски нива могат да бъдат повишени чрез приемането на добавки, съдържащи креатин.

Молекулата, която пряко осигурява енергия за съкращаването на мускулните влакна е АТФ (аденозин трифосфат). Когато от тази молекула се отдели фосфор (за да се получи аденозин дифосфат), се отделя и енергия, чрез която става съкращаването. Количеството АТФ в мускулите обаче е достатъчно само за няколко секунди работа. Тук идва ролята на фосфокреатинът, който се използва от специфични ензими за да се възстановят изчерпаните молекули АТФ и така да продължи работата на мускулите. При по-тежка и продължителна работа на мускулите, ще бъдат нужни и по-големи количества креатин, който да осигури необходимата енергия.

Установено е, че концентрацията на креатин в човешкото тяло варира от 2-12mg/L. Приемането на доза креатин (5гр.) води до повишаване на нивата до около 120mg/L за 1-2 часа след прием. Самият креатин не се задържа дълго в организма, тъй като периода на полуразпад (полуживот) на молекулата е около три часа. Следователно, за да се поддържат високи нива на креатин, е необходимо да се приемат малки дози на всеки 3-6 часа. След т.нар. натоварващ период (1-2 седмици) вече няма да е необходимо да се поддържат тези високи нива. Както и при повечето добавки, всеки човек има индивидуално генетично определено количество от дадено вещество (в случая креатин), което може да задържи. Останалото се отстранява като ненужно количество. 

Creatine DNA осигурява 5 грама пречистен (микронизиран) креатин монохидрат, който осигурява енергия и поддържа силата на мускулите по време на интензивни тренировки, като не съдържа допълнителни съставки и пълнители. Приемът на Creatine DNA ви помага да възстановите запасите от креатин и да повишите ефективността от тренировките. Освен това, креатинът на BSN е неовкусен, така че можете да го добавите към шейк или друга предпочитана напитка.

Защо да изберем BSN Creatine DNACreatine DNA представлява висококачествен креатин монохидрат на топ цена в Protein.bg

  • 5 грама пречистен креатин монохидрат за доза
  • Обработен за изключително лесно разтваряне
  • Неовкусен (за добавяне към любимата напитка)
  • Осигурява необходимата енергия на мускулите
  • Поддържа тяхната сила и ефективност

Protein.bg ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представлява креатин монохидратът Creatine DNA на BSN

Creatine DNA е креатин монохидрат на компанията BSN, обработен за по-лесно разтваряне и без добавени допълнителни съставки, аромати и оцветители, което го прави подходящ за разтваряне във всяка предпочитана течност. Креатинът подпомага работата на мускулите, като ги зарежда с необходимата енергия и повишава тяхната сила и издръжливост по време на интензивни тренировки. Creatine DNA съдържа чист креатин монохидрат, като една доза се равнява на 5 грама креатин.

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава супер цена за Creatine DNA - креатин на марката BSN

За кого е най-подходящ Creatine DNA (креатин) на BSN

Ако имате нужда от повишаване на силата и издръжливостта на мускулите, подобряване на ефективността от тренировките и увеличаване на запасите от креатин, Creatine DNA е идеалният продукт за вас, тъй като не съдържа нищо друго освен високо пречистен креатин монохидрат, осигуряващ енергия за вашите мускули.

Употреба и дозировка на BSN Creatine DNA

Може да разтворите една доза (5,15 грама) Creatine DNA в около 240мл. течност по ваш избор. В една опаквока Creatine DNA от 310 грама се съдържат 60 дози по 5,15 грама чист креатин монохидрат. Съхранявайте на хладно и сухо място

Състав на Creatine DNA: микронизиран креатин монохидрат.

Няма мнения за този продукт.

Оценете

Вашето име:


Вашето мнение:Важно: HTML is not translated!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода от картинката: