Menu
Your Cart

BSN DNA Creatine

BSN DNA Creatine
BSN DNA Creatine
BSN DNA Creatine
BSN DNA Creatine
BSN DNA Creatine
BSN DNA Creatine
BSN DNA Creatine
BSN DNA Creatine
BSN DNA Creatine
  • Наличност: Да
  • Модел: BSN Creatine DNA 60 serv
Видян от: 3962
25.00 лв.
Без данък: 25.00 лв.

Възможни варианти

КреатинътCreatine DNA е креатин монохидрат на марката BSN, на топ цена в Protein.bg е азотсъдържаща органична киселина (аминокиселина), която естествено се среща в организма и функционира като източник на енергия за всички телесни клетки, особено за мускулните, където тя е в най-голяма концентрация. Креатинът не е есенциална аминокиселина и се произвежда в тялото от аминокиселините глицин и аргинин, като в последствие се преобразува във фосфокреатин, който се използва като енергиен запас в скелетните мускули и мозъка. Почти 95% от общия креатин в тялото се намира в мускулите, тъй като той снабдява клетките с енергия, която е нужна за да се извърши съкращаване на мускула. Освен това, повече от половината от наличния креатин в тялото се доставя чрез храната (и по-точно месото). Много проучвания са показали значително по-ниски нива на креатин при вегетарианците, което се обяснява липсата на месо в диетата. Тези ниски нива могат да бъдат повишени чрез приемането на добавки, съдържащи креатин.

Молекулата, която пряко осигурява енергия за съкращаването на мускулните влакна е АТФ (аденозин трифосфат). Когато от тази молекула се отдели фосфор (за да се получи аденозин дифосфат), се отделя и енергия, чрез която става съкращаването. Количеството АТФ в мускулите обаче е достатъчно само за няколко секунди работа. Тук идва ролята на фосфокреатинът, който се използва от специфични ензими за да се възстановят изчерпаните молекули АТФ и така да продължи работата на мускулите. При по-тежка и продължителна работа на мускулите, ще бъдат нужни и по-големи количества креатин, който да осигури необходимата енергия.

Установено е, че концентрацията на креатин в човешкото тяло варира от 2-12mg/L. Приемането на доза креатин (5гр.) води до повишаване на нивата до около 120mg/L за 1-2 часа след прием. Самият креатин не се задържа дълго в организма, тъй като периода на полуразпад (полуживот) на молекулата е около три часа. Следователно, за да се поддържат високи нива на креатин, е необходимо да се приемат малки дози на всеки 3-6 часа. След т.нар. натоварващ период (1-2 седмици) вече няма да е необходимо да се поддържат тези високи нива. Както и при повечето добавки, всеки човек има индивидуално генетично определено количество от дадено вещество (в случая креатин), което може да задържи. Останалото се отстранява като ненужно количество. 

Creatine DNA осигурява 5 грама пречистен (микронизиран) креатин монохидрат, който осигурява енергия и поддържа силата на мускулите по време на интензивни тренировки, като не съдържа допълнителни съставки и пълнители. Приемът на Creatine DNA ви помага да възстановите запасите от креатин и да повишите ефективността от тренировките. Освен това, креатинът на BSN е неовкусен, така че можете да го добавите към шейк или друга предпочитана напитка.

Защо да изберем BSN Creatine DNACreatine DNA представлява висококачествен креатин монохидрат на топ цена в Protein.bg

  • 5 грама пречистен креатин монохидрат за доза
  • Обработен за изключително лесно разтваряне
  • Неовкусен (за добавяне към любимата напитка)
  • Осигурява необходимата енергия на мускулите
  • Поддържа тяхната сила и ефективност

Protein.bg ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представлява креатин монохидратът Creatine DNA на BSN

Creatine DNA е креатин монохидрат на компанията BSN, обработен за по-лесно разтваряне и без добавени допълнителни съставки, аромати и оцветители, което го прави подходящ за разтваряне във всяка предпочитана течност. Креатинът подпомага работата на мускулите, като ги зарежда с необходимата енергия и повишава тяхната сила и издръжливост по време на интензивни тренировки. Creatine DNA съдържа чист креатин монохидрат, като една доза се равнява на 5 грама креатин.

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава супер цена за Creatine DNA - креатин на марката BSN

За кого е най-подходящ Creatine DNA (креатин) на BSN

Ако имате нужда от повишаване на силата и издръжливостта на мускулите, подобряване на ефективността от тренировките и увеличаване на запасите от креатин, Creatine DNA е идеалният продукт за вас, тъй като не съдържа нищо друго освен високо пречистен креатин монохидрат, осигуряващ енергия за вашите мускули.

Употреба и дозировка на BSN Creatine DNA

Може да разтворите една доза (5,15 грама) Creatine DNA в около 240мл. течност по ваш избор. В една опаквока Creatine DNA от 310 грама се съдържат 60 дози по 5,15 грама чист креатин монохидрат. Съхранявайте на хладно и сухо място

Състав на Creatine DNA: микронизиран креатин монохидрат.

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки