Menu
Your Cart

BSN Syntha-6 Isolate

BSN Syntha-6 Isolate
BSN Syntha-6 Isolate
BSN Syntha-6 Isolate
BSN Syntha-6 Isolate
BSN Syntha-6 Isolate
BSN Syntha-6 Isolate
BSN Syntha-6 Isolate
  • Наличност: Да
  • Модел: BSN Syntha-6 Isolate
Видян от: 7654
67.00 лв.
Без данък: 67.00 лв.

Възможни варианти

Syntha-6 Isolate на BSN предлага ефективна формула, съдържаща протеин изолат. Включените суроватъчен протеин изолат и концентрат покриват нуждите от протеин на всеки фитнес ентусиаст. Резултатите от приема на протеиновия изолат Syntha-6 Isolate са бърз мускулен растеж, отлично възстановяване след натоварване и протекция срещу катаболните процеси.

Защо да изберем Syntha-6 Isolate?

  • Съдържа протеинова матрица от суроватъчен протеин изолат и концентрат;Протеинова матрица Syntha-6 Isolate подпомага мускулния растеж
  • Снабдява организма с бързо и бавно освобождаващи се аминокиселини;
  • Ускорява мускулното изграждане;
  • Подпомага възстановяването след тренировка;
  • Спира катаболните процеси;
  • Предлага страхотен вкус;
  • PROTEIN.BG ви дава най-добра цена и бърза доставка.

Какво представлява Syntha-6 Isolate на BSN?

Syntha-6 Isolate е хранителна добавка, включваща в състава си високоефективна формула за ускорено мускулно изграждане и възстановяване.

Продуктът на BSN  Syntha-6 Isolate  съдържа протеинова матрица, състояща се от суроватъчен протеин изолат и протеин концентрат.
Целта на това комбиниране е да се осигури обезпечаване както на краткосрочните, така и на дългосрочните нужди от аминокиселини (АК). С други думи, продуктът предлага белтъчини с бързо и удължено освобождаване на АК. 

Суроватъчният протеин изолат предлага белтък от най-висок клас. Той осигурява бързо абсорбиране в кръвообращението и достигане на всички мускули и тъкани. Точно поради тази причина продуктът е подходящ за прием непосредствено след събуждане и след физическо натоварване.

Суроватъчният протеин концентрат осигурява бавно освобождаване на аминокиселини, които подпомагат възстановяването и предпазват от катаболни процеси. Syntha-6 Isolate осигурява висококачествени белтъчини с различна скорост на усвояване. Така се гарантира покриване на моментните нужди от аминокиселини – например сутрин след събуждане, когато обикновено тялото е в катаболен режим, т.е. преобладават процесите на разпад (напълно естествени за метаболизма).

С една доза от Syntha-6 Isolate се набавят нужните протеини за спиране на катаболните процеси.Същото се отнася и за състоянието на тялото след тренировка, стресовата ситуация драстично изчерпва наличието на белтъчини и е нужно бързото им възстановяване. Другият компонент на протеиновата матрица – протеиновия концентрат – позволява дългосрочно обезпечаване на нуждите от аминокиселини. Такива възникват след лягане, когато през нощта не постъпват достатъчно хранителни вещества. Удълженото разграждане на концентрата дава възможност за пълноценно възстановяване и предпазване на мускулите.

За кого е подходящ Syntha-6 Isolate (Протеин Изолат) на BSN?

Всеки спортуващ знае, че достатъчните количества белтъчини са от ключово значение за състоянието на мускулите. Само така може да се постигне бърз растеж на мускулите, предпазване от катаболните процеси и ускорено възстановяване след тренировка. Формулата на добавката Syntha-6 Isolate (Протеин Изолате подходяща както за любители, така и за професионални атлети.

Употреба и дозировка на Syntha-6 Isolate:

Нужната доза се определя от индивидуалните потребности от протеин. За спортуващите хора, препоръчителното количество е 1.6-2.2 г на килограм активно телесно тегло.
Протеиновият шейк е отличен избор за прием при меню, бедно на белтъчини или ако са минали повече от 5 часа от последното белтъчно хранене.

Хранителна стойност за една доза (38 г):

Състав: Стойност за 1 доза: %ПДД
Калории 140  
Калории от мазнини 15   
Общо мазнини 1.5 г 2%
Наситени мазнини 0.5 г 3%
Холестерол 15 мг 5%
Натрий 190 мг 8%
Общо въглехидрати 7 г 2%
Диетични фибри 2 г 8%
Захари 1 г  
Протеин 25 г 50%
Витамин А   0%
Витамин С   0%
Калций   20%
Желязо   4%

* Процентът е базиран върху диета от 2000 калории. Вашата дневна доза може да варира в зависимост от нужните ви калории.

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки