Menu
Your Cart

Universal Nutrition Storm

Universal Nutrition Storm
Universal Nutrition Storm
Universal Nutrition Storm
Universal Nutrition Storm
Universal Nutrition Storm
  • Наличност: Да
  • Модел: Universal Nutrition Storm
Видян от: 1760
102.00 лв.
Без данък: 102.00 лв.

Възможни варианти

Безплатна доставка над 70 лв.

Работата над създаването на продукт, който ви увеличил производителността в тренировъчната зала, а също и би уголемил в пъти мускулатурата на тялото на атлетите, довела компанията Universal Nutrition до нова креатиносъдържаща формула – Storm. Това е пълна и иновативна смес, която се състои от магнезий креатин хелат, креатин монохидрат, дикреатин малат и трикомпонентна матрица, включваща креатин глюконат, креатин алфа-кетоглутарат и креатин оротат, а също и собствена транспортна система, която заслужава да и бъде обърнато специално внимание.

Креатин монохидратът е научно доказана форма на креатин, която е потвърдена с клинични опити, насочена към ефективното увеличаване на силите и размера на мускулните клетки. Но тази форма има редица недостатъци за някои спортисти, които влизат в групата на невъзприемчивите към действието на това вещество и които нямат никаква изгода от употребата му. Освен това, някои хора, които приемат креатин монохидрат, изпитват дискомфорт в стомашно-чревния тракт, предизвикан от подуването му. Плюс това в много хранителни добавки с креатин монохидрат, като транспортна система се използва захар, чийто допълнителен прием повечето хора се опитват да избягват, камо ли спортистите.

Хората, разработили Storm са отчели всички недостатъци, свързани с въпроса за усвояването на креатина. При това, обозначавайки ключовите фактори за ефективното въздействие на креатина, което се изразява в пресичането на прага на възприемчивост и подобряване доставката на креатин непосредствено в мускулните клетки, отговорът на много от въпросите е станала креатиновата смес от следващо поколение, която влиза във формулата на Storm и по този начин изцяло се решава въпросът с подуването и изхвърлянето на инсулина.

Защо да изберем Universal Nutrition Storm?

  • Universal Nutrition Storm помага за уголемяването на мускулите бързо и ефективноКреатинов комплекс с транспортна система
  • Незаменима добавка за новаците с цел „построяване на мускулна маса”
  • Увеличава издръжливостта и така прави тренировките по-продължителни и интензивни
  • Ускорява постъпването на креатин в мускулите за постигане на бързи резултати
  • 2 дози на ден от по 1 мерителна лъжичка
  • Prоtein.bg Ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представлява Storm от Universal Nutrition?

Storm е четирикомпонентен комплекс креатин със система за доставка iNOXsulin-7™, компоненти, които усилват производството на азот и такива, които увеличават синтеза на инсулин.

Смесвайки четирите съединения на креатин в един продукт, изникнал и въпроса за решаване на първостепенната задача по тяхното доставяне към мускулите. За тази цен е разработен седемкомпонентният комплекс iNOXsulin-7, който осигурява бърза доставка на съединенията непосредствено в мускулната тъкан, като по този начин се увеличава вътреклетъчното напомпване, присъщо на действието на креатин монохидрата. При това не е нужна допълнителна захар, както се е правело по-рано. Storm на Universal Nutrition не съдържа захар и калории.

Storm увеличава силите, енергията и издръжливосттаКакто вече беше отбелязано, в състава на Storm влизат 4 форми на креатин, идеално насищащи мускулната тъкан. Креатин монохидрат е известен източник на креатин, който многократно е доказал своята ефективност. Магнезиевият креатин хидрат е технологично иновативна креатинова форма, която представлява патентована форма на молекула, способна след 2 седмици да Ви осигури взривна сила. Трикреатин малатът и дикреатин малатът са съединения с ябълчена киселина, които осигуряват най-доброто разтваряне на креатин във вода, като намаляват появата на признаците на болка и подуване на корема. Тези форми най-ефикасно въздействат върху процеса на производството на АТФ и в следствие на това върху увеличаването на силата.

iNOXsulin-7 осигурява непрекъснато доставяне на креатин през целия ден, при това, за да се усвои възможно най-добре, не е необходимо да се приема допълнително глюкоза. Тази технология значително ускорява усвояването на активните вещества. А благодарение на използването на бустера с продължително освобождаване на азотен оксид и инсулиновите усилватели, вече е възможно да се доставя ефективно креатин точно тогава, когато той наистина е необходим на мускулите ни, а именно непосредствено преди тренировка и веднага след нея. Освен това, NO бустерът ще помогне да се увеличи енергийният обем, като ще подсигури на Вашите мускули мощно напомпване във всяка тренировка.

Universal Nutrition Storm доставя ефикасно и бързо креатин в мускулните клеткиUniversal Nutrition Storm ще увеличи резултатите от тренировките Ви и ще Ви даде значителен прираст на масата. Ние говорим само за сериозната маса, а не за излишните мазнини, за задържането на вода и както още там може да се очаква от креатиновите продукти от миналото. Четирите креатинови форми ще Ви помогнат както никой друг подобен препарат да наситите мускулите си с креатин, като Ви се гарантира, че това ще се случва през целия ден. Това е най-мощният креатинов продукт в момента!

Освен всички изброени предимства Protein.bg Ви дава супер цена за Storm на марката Universal Nutrition.

За кого е най-подходящ Storm от Universal Nutrition?

Въвеждането в системата Ви на четирите форми на креатина, които влизат в състава на Storm на компанията Universal Nutrition Ви позволява да осигурите непрестанно постъпване на креатин в мускулната тъкан и по-дълго благоприятното му въздействие през целия ден. За последните 10 години креатинът е станал много популярен. Формите на новото поколение, които присъстват в Storm Ви осигуряват най-доброто усвояване на положителен ефект. За това, когато отново търсите да си закупите креатинов препарат, изберете Storm, за да се възползвате от неговите преимущества пред обикновения креатинов монохидрат, благодарение на който спортната добавка е станала толкова популярна днес.

Употреба и дозировка на Universal Nutrition Storm:

Смесете 1 мерителна лъжичка с 200-300 мл вода или друга течност по Ваш избор и консумирайте половин час преди тренировка и половин час след това. В нетренировъчните дни отново приемайте по две дози – 2 пъти дневно по 1 мерителна лъжица.

Състав в 1 доза (1 мер.л. - 10 гр)Стойност%ПДД
Калории0 

Общо въглехидрати

захари

0 гр

0 гр

0%†

**

Магнезий5 мг<2%

Hypervol Complex™

Креатин монохидрат

Дикреатин малат

Трикреатинова матрица

Магнезиев креатин малат

5000 мг

 

 

 

 

 

**

**

**

**

iNOXsulin-7™

Л-таурин

Цитрулин малат

Аргинин

Бета-аланин

Алфа-липоева киселина

4-хидроксиизолевцин (20%)

3750 мг

 

 

 

 

 

 

 

**

**

**

**

**

**

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: силициев диоксид, естествен вкус на грозде, лимонена киселина, сукралоза, калиев ацесулфам, red #40 lake, FD&C blue #1,  екстракт от сминдух.

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки