Menu
Your Cart

Prozis Foods GABA 750mg

Prozis Foods GABA 750mg
Prozis Foods GABA 750mg
2 - 3 Дни
Prozis Foods GABA 750mg
Prozis Foods GABA 750mg
Prozis Foods GABA 750mg
 • Наличност: 2 - 3 Дни
 • Модел: Prozis Foods GABA 750mg
Видян от: 2020
22.99 лв.
Без данък: 22.99 лв.

Възможни варианти

GABA e бяло кристално вещество, добре разтворимо във вода, и неразтворимо е спирт. ГАБА (GABA) е открита в растения, бактерии и в нервната тъкан на животните. В големи количества я има в мозъка на висшите бозайници, най-вече в сивото вещество и в хипоталамуса. В мозъка на бозайниците Гама аминомаслена киселина е и в свободна, и в свързана форма. Тя се образува в резултат на ензимно декарбоксилиране на глутаминовата киселина.

Prozis Foods GABA 750mg помага за предаването на нервни сигнали между клеткитеГАБА на Prozis Foods подпомага много метаболитни трансформации, от които най-голямо значение имат свързаните с обмяната на дикарбоновите аминокиселини и глюкозата. Продуктът съдейства за регулирането на физиологичното състояние на нервната система, като въздейства върху активността на невроните и синаптичното предаване в тях. Специфичното действие на добавката върху нервната активност се обяснява с влиянието върху мембранните структури на невроните и синапсите, което се изразява както в поляризацията на клетъчните мембрани, така и в действията на ГАБА като химичен агент при предаването на нервните импулси. Пониженото съдържание на Гама аминомаслена киселина предизвиква отслабването на спиращата медиация в ретикуло-хипоталамо-хипофизните пътища. Последиците от тези промени могат да бъдат повишаване на възбудимостта, раздразнението и другите нарушения във функциите на централната нервна система. ГАМК се синтезира само в нервната система от глутаминовата киселина посредством декарбоксилаза глутаминова киселина. Тя се среща в ЦНС навсякъде, в най-различни концентрация. Prozis Foods GABA 750mg е ефективен и абсолютно безопасен природен продукт, който е необходим за някои хора, които трябва да се справят със спазми или да се избавят от чувството на потиснатост.

Защо да изберем Prozis Foods GABA 750mg?

 • За нормално функциониране на нервната система
 • Попълва запасите от ГАМК в мозъка
 • Потушава раздразнението и превъзбудата
 • След инсулт, при спазми, срещу потиснато настроение
 • Стимулира по-доброто предаване на нервни сигнали в клетките
 • Има релаксиращо въздействие
 • 1 доза от 1 капсула на ден
 • Провокира растежа на мускулите
 • Подпомага състоянието на сърцето и съдовете
 • Prоtein.bg Ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представлява GABA от Prozis Foods?

ГАМК 750 мг има релаксиращо и потушаващо нервността свойствоGABA 750mg е хранителна добавка на марката Prozis Foods, която съдържа ГАМК – вещество, което е както аминокиселина, така и невромедиатор – едно от химичните вещества, които осигуряват предаване на нервни импулси между клетките на мозъка. Ако мозъка изпитва дефицит на този най-разпространен в него невромедиатор, могат да възникнат няколко вида разстройства, непосредствено свързани с GABA. Единият от тях е тревожност. В златните дни на валиума и другите лекарства от семейството на бензодиазепини, са били приемани от около 15% от американците. Те осъществяват същите промени в химията на мозъка, които природата е определила да се изпълняват от ГАБА. Единствената разлика е в това, че ГАБА не предизвиква зависимост и не причинява никакви вреди. Това е природен релаксант, който не вреди на човека и затова, продуктът на Prozis Foods може да се използва и през деня. Друг вид психическо разстройство, което предизвиква недостатъкът на Гама аминомаслена киселина е депресията. Независимо от това дали е независимо емоционално разстройство или страничен ефект на предменструалния синдром, депресията е свързана с ниски нива на ГАБА. В едно изследване е доказано, че жените, при които хормоналните промени са предизвиквали потиснатост, са имали значително по-ниски нива на веществото в организма си, в сравнение с тези, чието настроение не се е нарушавало от настъпването на менструалния цикъл. Възстановяването на запасите от GABA в организма им помагало да повишат духа си. Тази хранителна добавка действа и при други проблеми. При регулярен прием на продукта, той помага да се подобри речта и да се възстанови загубената памет при хора, преживели инсулт. Освен това, е доказано, че намалява съдържанието на захар в кръвта и кръвното налягане, а освен това поддържа сърдечната дейност.

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава супер цена за GABA – гама аминомаслена киселина на марката Prozis Foods.

За кого е най-подходящ GABA (ГАМК) от Prozis Foods?

GABA 750mg от Prozis Foods на сензационна цена помага за натрупването на мускулна масаВ спортния режим на хранене GABA е много популярна хранителна добавка. Тя въздейства върху хипофизата, която произвежда хормон на растежа, необходим за увеличаване на мускулната маса. Много спортисти отбелязват, че след приема на добавката, масата на мускулите им расте бързо, горят се мазнините, а състоянието на тяхната нервна система се подобрява. Гама аминомаслена киселина също така помага и при хора с депресивни състояния, с различни видове енцефалопатия, включително инсулт и при алкохолна интоксикация. Препоръчва се приемъ на продукта и на хора с поведенчески разстройства, вътречерепни травми, проблеми с психомоторния апарат и влошена памет (особено в напреднала възраст). При съдови патологии на главния мозък, атеросклероза на артериите, хипертония при влошено кръвообращение добавката също оказва много добро въздействие.

Употреба и дозировка на Prozis Foods GABA:

Приемайте по 1 капсула дневно.

Състав в 1 доза (1 капсула)Стойност%ПДД
ГАМК750 мг**

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Състав: ГАМК, желатин, магнезиев стеарат.

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки