Menu
Your Cart

Universal Nutrition GH Max

Universal Nutrition GH Max
Universal Nutrition GH Max
Universal Nutrition GH Max
Universal Nutrition GH Max
Universal Nutrition GH Max
 • Наличност: Да
 • Модел: Universal Nutrition GH Max
Видян от: 1505
68.00 лв.
Без данък: 68.00 лв.

Възможни варианти

Universal Nutrition GH Max помага за увеличаването на мускулитеВсички спортисти, особено тези, които се занимават с тежките видове спорт, приемат специални добавки, способни да увеличат тяхната издръжливост. Това е необходимо за да може човек да издържа по-голямо натоварване както по време на тренировъчния процес, така и при състезания.

GH Max има специална, уникална формула. Основната функция на добавката е да продуцира растежен хормон – соматропин. Този хормон стимулира растежа на всички тъкани, кости и хрущяли. Освен това, продуктът оказва помощ в разграждането на мастните отлагания, като встъпва в ролята на изгарящо мазнините средство. Мазнините се превръщат в обикновени мастни киселини. GH е пептиден хормон, който се състои от цялостен комплекс аминокиселини. В състава на препарата влизат 191 аминокиселини, като всички те са съединени помежду си в определена последователност.

В съдържанието на този продукт влиза голям брой компоненти. Сместа включва в себе си такива вещества като витамини, стимулатори на секрецията, стероли с растителен произход и други вещества, които могат да подхранват спортния организъм. Препаратът е основан на плътно съотношение между аргинин и орнитин. Пропорциите са 2:1.

Основата на добавката са само натурални компоненти. При това производителят Universal Nutrition съблюдава отчетливи синергични пропорции. Напомняме Ви, че синергизмът е процес, когато едно вещество усилва действието на друго.

Защо да изберем Universal Nutrition GH Max?

 • GH Max на неповторима цена намалява мазнините в тялотоЗа естествено синтезиране на GH
 • Повишава показателите издръжливост, сила, енергия
 • Подпомага по-скоростното възстановяване
 • Намалява количеството мазнини в организма
 • Оптимални пропорции на компонентите
 • Синергично действие на състава
 • 6 таблетки на ден по схема
 • Възстановява организма след тежки натоварвания
 • Prоtein.bg Ви дава достъпна цена и бърза доставка
 • Анаболитен комплекс
 • Обогатен с витамини и фитостероли

Какво представлява GH Max от Universal Nutrition?

GH Max е хранителна добавка за спортисти на марката Universal Nutrition, която работи с хормона на растежа. Добавката ще Ви помогне да получите максимална полза от GH,благодарение на отбраната смес натурални съставки. Само този продукт Ви предлага фармакологично проверено съотношения на аргинин с орнитин.

GH Max от Universal Nutrition стимулира производството на естествен хормон на растежаGH или растежен хормон стимулира прираста на кости, хрущяли и всички тъкани, а също така усилва разпада на мазнините. Продуктът е създаден с цел да стимулира естественото продуциране на този хормон. Това помага за увеличаването на сухата мускулна маса при трениране и за горенето на мазнини. Ако Вие регулярно натоварвате мускулите си в тренировъчната зала или не сте доволни от времето, което е нужно, за да се възстановите, то GH Max е точно за Вас!

От традиционните тренировъчни средства от типа на витамините С и В6 до оризанол, тази формула мощно ще ускори мускулния растеж, а освен това ще възпрепятства разпада на мускулните тъкани при физически натоварвания. Тази всестранна формула гарантира на организма Ви всичко необходимо за растежа и максималните резултати.

В самия състав на продукта няма растежен хормон, но биоактивните вещества, които се съдържат в него, активизират ендрогенния синтез на соматропин по естествен път. Продуктът предизвиква уголемяване на мускулатурата, а постоянното му използване Ви гарантира намаляване на мастната прослойка и регулация на енергийния обмен в тялото Ви. Освен всичко останало, GH Max съдейства за подмладяването на Вашето тяло и регенерирането на увредените вече тъкани.

Universal Nutrition Ви дава пълна гаранция за успех при повишаването на Вашата мускулна маса, обещава Ви по-голяма спортна издръжливост, сила в мускулите и бърз възстановителен процес, като Ви предлага да опитате стимулаторът GH Max.

Освен всички изброени предимства Protein.bg Ви дава супер цена за MyAmino GH Max на марката Universal Nutrition.

За кого е най-подходящ GH Max от Universal Nutrition?

Спортната добавка GH Max е отлично средство за всички привърженици на спорта, които искат да стимулират естествения синтез на растежния хормон в организма си по време на сън, да се възстановят бързо и лесно да увеличат мускулите си.

Употреба и дозировка на Universal Nutrition GH Max:

Приемайте по 6 таблетки дневно на гладно – 4 преди трениране и 2 преди сън. В дните без тренировка приемайте по 2 таблетки сутрин, 2 – през деня и 2 – вечер преди лягане.

Състав в 1 доза (6 таблетки)Стойност%ПДД
Витамин С100 мг167%
Витамин В620 мг100%
Л-аргинин Алфа-кетоглутарат5 гр**
Л-орнитин2.5 гр**
Бета-ситостерол100 мг**
Карнитин100 мг**
Гама-оризанол50 мг**

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: дикалциев фосфат, суроватка (мляко), стеаринова киселина, магнезиев стеарат, соя, фармацевтичен гланц.

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки