Menu
Your Cart

Now Foods Taurine Powder

Now Foods Taurine Powder
Now Foods Taurine Powder
 • Наличност: Да
 • Модел: Now Foods Taurine Powder
Видян от: 2320
40.00 лв.
Без данък: 40.00 лв.

Възможни варианти

Now Foods Taurine Powder е висококачествен суплемент, осигуряващ условно незаменимата аминокиселина таурин. Подобно на глутамина, тя се синтезира в тялото и може да се набавя чрез храната, но след тренировка нивата и бързо и драстично се понижават. В организма се открива в ретината и централната нервна система. Тауринът на марката Now Foods, включен в спортната суплеменция, улеснява постигане на резултатите. Повишава транспорта на аминокиселините и глюкозата, увеличава обема на клетките и стимулира анаболни реакции. 

Защо да изберем Now Foods Taurine на прах?Now Foods Taurine Powder подобрява работата на нервната система.

 • Подпомага дейността на нервната система;
 • Намалява холестеролните нива;
 • Увеличава концентрацията;
 • Засилва паметта;
 • Тонизира и подобрява настроението;
 • Укрепва имунната система;
 • Регулира преноса на натрий, магнезий и калций;;
 • Заздравява клетъчната мембрана;
 • Подобрява дейността на сърдечно-съдовата система;
 • PROTEIN.BG ви предлага достъпна цена и бърза доставка.

Какво представлява Taurine Powder на Now Foods?

Now Foods Taurine Powder е хранителна добавка, съдържаща условно есенциалната аминокиселина (киселина с аминогрупа) таурин. Тя може да се синтезира в тялото от други две аминокиселини – метионин и цистеин, плюс витамин B6 като кофактор. Поддържа дейността на нервната система като подобрява преноса на нервни импулси между клетките. Действа като невромодулатор и засилва действието на GABA рецепторите. Тауринът укрепва имунната система като подобрява активността на белите кръвни клетки, а също така оптимизира абсорбирането на мастноразтворими витамини. Тауринът подобрява преноса на калций, магнезий и натрий, като по този начин поддържа водния баланс. Действа като антиоксидант, намаляващ пораженията за клетките от токсини и свободни радикали. В спортната суплеменция действа подобно на инсулина, като ускорява метаболизма на АК и глюкоза, съответно подпомага мускулния растеж, но не участва директно в изграждането на мускулна маса. Счита се, че дози от 1500 мг дневно забавят протеиновия разпад

Now Foods Taurine Powder увеличава обема на мускулните клетки.Now Foods Taurine Powder съдържа условно есенциалната аминокиселина таурин, а тя попада в тази група поради това, че се синтезира в тялото от други аминокиселини, но след тренировка нивата й спадат с 50%. Затова включването й чрез хранителна добавка е отличен избор за активно спортуващите. Повишава тонуса и мотивацията, улеснява обмяната на аминокиселини и ускорява мускулното нарастване. Увеличава мускулния обем, подобно на креатина. Подобрява функциите на мозъка и познавателната способност. Ободрява и мотивира, което е важно при натоварено ежедневие и редовни тренировки. Оказва положително влияние и върху здравето на сърдечно-съдовата система като намалява нивата на холестерол. Подпомага прочистването на тялото от вредните вещества и токсините, и намалява риска от образуване на камъни в жлъчката. Естествени източници на таурин на яйцата, млечните изделия и месото. Фактът, че участва в редица важни процеси и намалява след тренировка, води до нуждата да бъде приеман чрез хранителна добавка. Таурин на прах от Now Foods е идеалният избор за целта. Пудрата е бързоразтворима и се абсорбира напълно.

За кого е подходящ Taurine Powder (таурин на прах) Now Foods?

Now Foods Taurine Powder е подходящ избор за веганите и вегетарианците, тъй като тауринът се съдържа главно в животински хранителни източници. Стимулира мозъчната дейност, активира имунитета, подобрява работата на нервната система и има антиоксидантни качества. Подобрява метаболизма на аминокиселини, а с това и храненето на мускулите, водейки до тяхното увеличаване. Притежава способността да увеличава обема на мускулните клетки, подобно на креатина.

Употреба и дозировка на Now Foods Taurine Powder:

Една доза (1 г) 1-2 пъти дневно, за предпочитане между храненията. В тренировъчни дни – 30-60 минути преди и след тренировка.

Хранителна стойност за 1 доза (1 г):

СъставСтойност за 1 доза
Таурин (свободна форма)1 г

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки