Menu
Your Cart

Prozis Prime Fusion Night Casein

Prozis Prime Fusion Night Casein
2 - 3 Дни
Prozis Prime Fusion Night Casein
 • Наличност: 2 - 3 Дни
 • Модел: Prozis Prime Fusion Night Casein
Видян от: 3067
78.99 лв.
Без данък: 78.99 лв.

Възможни варианти

Безплатна доставка над 70 лв.

КогатоPrime Fusion Night Casein спомага за повишаване на мускулната маса основната цела е да изградите бързо мускулна маса, трябва да се уверите, че осигурявате на тялото си постоянен източник на протеини и аминокиселини. Това несъмнено ще помогне за увеличаване на мускулите и постигане на желаните резултати за значително по-кратко време. С приемът на хранителни добавки, съдържащи протеини, можете да си осигурите този постоянен източник на хранителни вещества за вашите мускули. Продуктът на Prozis - Prime Fusion Night Casein съдържа три вида суроватъчен протеин, както и казеин. Освен това към този протеинов микс са добавени и аминокиселини с разклонени вериги (ВСАА), таурин, глутамин и глицин и смес от разграждащи ензими DigeZyme®. Този протеинов комплекс е идеалният начин да си доставите нужната доза протеини за целия ден, както и през нощта.

Prime Fusion Night Casein е произведен от компанията Prozis под формата на прах, който се разтваря лесно и се абсорбира бързо в организма за да ви даде максимално бързи резултати. Съдържащите се суроватъчни протеини се смятат за най-бързо усвоимите, а освен това съдържат всички 20 аминокиселини, които се използват за биосинтез на протеини в организма. Суроватъчният протеин концентрат е богат на биологично активни пептиди (малки протеинови молекули), които имат разнообразни действия (напр. подсилват имунната система, притежават антиоксидантен ефект и др.). Суроватъчният протеин изолат се характеризира с висока чистота и минимално съдържание на мазнини и въглехидрати, а суроватъчният протеин хидролизат се усвоява много бързо в организма.

Това, което прави Prime Fusion Night Casein идеален за прием и през нощта е високото съдържание на казеин. Казеинът е така нареченият бавен протеин, който се разгражда бавно в организма, осигурявайки постепенно освобождаване на аминокиселини до 8 часа. Това се дължи на специфичната мицеларна структура на казеинът - отделните молекули казеин се групират в големи структури (мицели) с по няколко хиляди молекули. Това забавя тяхното разграждане от храносмилателните ензими и осигурява продължителното снабдяване на организма с необходимите вещества за производството на мускулни протеини.

Продуктът на Prozis Nutrition съдържа и добавени аминокиселини. Една от тях - тауринът не се използва в процесите на синтез на протеини. Вместо това, тауринът има други функции, които изпълнява. Многостранното действие на тази аминокиселина се изразява в поддържане на осмотичното налягане и клетъчната активност, укрепване на сърдечният мускул и действието му като антиоксидант. Освен това тауринът участва в провеждането на нервният импулс и подобрява паметта.

В състава на Prime Fusion Night Casein влизат и аминокиселините с разклонени вериги (ВСАА). Те също притежават разнообразни функции и са много голямо значение за ефективното изграждане на мускулите. Специфично за тях е, че се метаболизират директно в черният дроб и поради бързият си ефект спомагат за по-бърз биосинтез на протеини. Това се случва, тъй като ВСАА участват в клетъчната сигнализация, активирайки каскада от реакции, която стимулира синтезирането на протеини. Освен това аминокиселините с разклонени вериги намаляват умората, поддържат гликогеновите нива и предпазват мускулите от разграждане, благодарение на антикатаболитният си ефект.

Други две аминокиселини също са добавени в състава на Prime Fusion Night Casein. Това са глицин и глутамин. Глутаминът е наи-изобилната аминокиселина в тялото, която се използва в организма за производство на протеини и като източник на енергия, азот и въглерод за клетъчният метаболизъм. Глутаминът е вторият най-използван източник на енергия след глюкозата. Глицинът се нарежда на второ място след глутамина като изобилие в организма. Глицинът също участва в образуването на протеините, като освен това се използва за биосинтез на креатин и нуклеиновите киселини. 

DigeZyme® представлява мултиензимен комплекс, който спомага за ефективното разграждане на много голям брой вещества в храносмилателният тракт (на практика почти всички). Този комплекс от разграждащи ензими също е включен в състава на Prime Fusion Night Casein. В него се съдържат ензимите алфа-амилаза, лактаза, липаза, целулаза и неутрална протеаза. Всички тези предимства, както и отличният вкус на Prime Fusion Night Casein ще ви помогнат да направите правилният избор на продукт за увеличаване на мускулната маса. 

Защо да изберем Prozis Prime Fusion Night Casein?Prime Fusion Night Casein е продукт с отлично качество и топ цена в Protein.bg

 • Продукт с отлично качество
 • 81% съдържание на протеини за доза
 • Високо съдържание на казеин
 • Съдържа суроватъчни протеини (концентрат, изолат, хидролизат)
 • Съдържа допълнително количество ВСАА
 • Добавен Таурин
 • Допълнително количество глицин и глутамин
 • Спомага за бърз мускулен растеж
 • Подобрява цялостната форма
 • Съкращава времето за възстановяване
 • Разтваря се лесно във вода
 • Усвоява се бързо в организма
 • Protein.bg ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представлява протеиновият микс Prime Fusion Night Casein на Prozis?

Prime Fusion Night Casein представлява смес от млечни протеини - суроватъчен протеин концентрат, изолат и хидролизат; мицеларен казеин, както и добавени аминокиселини - ВСАА, таурин, глицин и глутамин. Prime Fusion Night Casein е произведен от Prozis под формата на лесноразтворим прах. В състава на Prime Fusion Night Casein се съдържа и DigeZyme® - мултиензимен комплекс от разграждащи ензими, подпомагащ храносмилането. Приемът на Prime Fusion Night Casein ще ви помогне по-бързо и лесно да изградите желаната мускулна маса, тъй като се усвоява бързо и лесно в тялото. Суроватъчните протеини и казеинът съдържат всички необходими за протеиновия синтез аминокиселини от които тялото ви се нуждае за да произвежда мускули. Prime Fusion Night Casein съдържа 81% или 24,3 грама протеини във всяка доза от 30 грама.

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава супер цена за Prime Fusion Night Casein - протеинов микс на марката Prozis

За кого е най-подходящ Prime Fusion Night Casein (протеинов микс) на Prozis?

Prime Fusion Night Casein e подходяш за всеки, който желае да изгради бързо желаната мускулна маса. Освен това Prime Fusion Night Casein е идеален избор за всеки, който тренира активно и желае да поддържа своята оптимална форма, както и за всеки, желаещ да увеличи дневният си прием на протеини. Prime Fusion Night Casein е с невероятен вкус и ниско съдържание на мазнини и захари.

Употреба и дозировка на Prozis Prime Fusion Night Casein:

Смесете една доза Prime Fusion Night Casein (30гр.) с около 250 мл вода и разбъркайте. Приемайте по всяко време, когато имате нужда от свежа доза протеини.

Съдържание в една доза (30 гр)

Състав:Стойност за 1 доза:
Енергия113 kcal/473 KJ
Мазнини
- наситени
0.99 g
0.57 g
Въглехидрати
- захари
1.59 g
1.41 g
Протеини24.3 g
Соли0.09 g
DigeZyme®12 mg

Съдържание на Prozis Prime Fusion Night Casein : Казеин (мляко), Суроватъчен протеин концентрат, Суроватъчен протеин изолат, Суроватъчен протеин хидролизат, Аминокиселинен матрикс (глицин, таурин, ВСАА 2:1:1 (L-левцин, L-изолевцин, L-валин), L-глутамин), DigeZyme® мултиензимен комплекс (алфа-амилаза, неутрална протеаза, целулаза, лактаза, липаза), Овкусители, Сгъстители (гума гуар, гума ксантан), Емулгатор (соев лецитин), Подсладители (ацесулфам К, сукралоза)

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки