Menu
Your Cart

Prozis Foods Selenium 200mcg

Prozis Foods Selenium 200mcg
Prozis Foods Selenium 200mcg
2 - 3 Дни
Prozis Foods Selenium 200mcg
Prozis Foods Selenium 200mcg
Prozis Foods Selenium 200mcg
 • Наличност: 2 - 3 Дни
 • Модел: Prozis Foods Selenium 200mcg
Видян от: 2237
20.99 лв.
Без данък: 20.99 лв.

Възможни варианти

На Земята има много голямо количество полезни вещества, които по един или друг начин, са необходими за човешкия организъм. Селенът не е изключение. Навярно много хора чуват за пръв път за този елемент. Но независимо, че не е толкова познат, колкото, например, е витамин Б12, витамин С, белтъците, въглехидратите и други хранителни компоненти, селен е не по-малко значим компонент, чието присъствие е просто нужно в ежедневието на всеки човек. Селен (Se) е изключително важен микроелемент, който се съдържа в много хранителни продукти, особено в слънчогледовите семки и чесъна. Съдържанието му в тези продукти пряко зависи от това, доколко е богата с минерали почвата, в която се отглеждат. Селен също има и във водата, затова той присъства и в морските продукти. Независимо, че го има в много от продуктите, при много хора се наблюдава дефицит на този елемент. Това вещество играе една от най-важните роли в репродуктивната система на човека, в обменните процеси на щитовидната жлеза, в синтеза на ДНК, а също и в защитата от оксидативно увреждане и различни инфекции. Селен влиза в състава на 20 от белтъците в организма ни, които участват в антиоксидантната защита. Затова се препоръчва приемът на Prozis Foods Selenium от 200mcg. Нормалната антиоксидантна защита е необходима, за да може успешно да се противостои на болестите и стреса. С антиоксидантната активност на селен се свързва и способността му да противостои на рака, да се бори с вирусите, да защитава от сърдечни недъзи, а също и да подобрява симптоматиката при други сериозни заболявания.

Защо да изберем Prozis Foods Selenium 200mcg?

 • Prozis Foods Selenium 200mcg съдържа важния микроелемент селен който подпомага цялостно здравето на човекаПодпомага здравето на клетъчно ниво
 • Бори се със старостта
 • Понижава възможността от развитие на болести на сърцето
 • Грижи се за половата функция и при двата пола
 • Срещу оксидативен стрес
 • Помага за детоксикация
 • 1 капсула от 20 мкг на ден
 • Има антиоксидантен ефект
 • Противораково действие
 • Protein.bg Ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представлява Selenium от Prozis Foods?

Selenium 200mcg от Prozis Foods се грижи за репродунктивните функции и при двата полаSelenium е селен на капсули на марката Prozis Foods, който осигурява оптимална и постоянна антиоксидантна защита. Недостатъкът на селен не само намалява имунитета и работоспособността, но и води до развитие на сърдечно-съдови и онкологични патологии, до натрупване на тежки метали и до преждевременно стареене, до захарен диабет и болести на ставите, до мъжко безплодие и полова слабост при жените. Тази хранителна добавка предпазва от отравяне с олово, кадмий, живак, тютюнев дим и изгорели автомобилни газове. Предотвратява разрушението и некрозата на черния дроб, като извежда от организма тежките метали. Алергичните заболявания и рискът от развитие на бронхиална астма са тясно свързани с обмена на селен в тялото. Продуктът Selenium 200 мкг действа като антиоксидант. Заедно с другите антиоксиданти в тялото се бори с оксидативния стрес, като така предотвратява появата на рак и не позволява на организма да старее преждевременно. Съдейства за възстановяването на увредените липиди в клетъчните мембрани и се бори с окислителните десктрукции на клетките, като с това предотвратява мутирането и увреждането на ДНК, водещо до тежки заболявания. Продуктът повишава имунитета. Микроелементът селен е необходим за нормалното функциониране на имунната система. Той противодейства на вирусните инфекции, включително и ХИВ. Доказано е, че при хора, които вече са се заразили с този вирус, елементът забавя прехода му към СПИН. Подобрява кръвния поток и намалява рисковете от възникване на сърдечни патологии. Помага за предотвратяване окислителната модификация на липидите, намалява възпаленията и възпрепятства агрегацията на тромбоцитите (фактор, който съдейства за съсирването на кръвта). Помага и за предотвратяване появата на исхемична болест на сърцето. Prozis Foods Селен възстановява влошеното сърдечно здраве тъй като се бори с възпаленията, подобрява кръвния поток, намалява опасното количество свободни радикали. Много добре влияе и върху функционирането на щитовидната жлеза. Съдейства за осъществяването на връзката между метаболизма на тази жлеза и селено-дефицита – действа като катализатор при продукцията на активни хормони от жлезата. Освен това помага и за увеличаване фертилността на жените, а също така подпомага и подвижността на сперматозоидите. Помага и при астма, като при приемът му от хора с хронична астма увеличава съдържанието на селен в тъканите, което се отразява на това заболяване. Употребата на Selenium поддържа доброто ниво на имунитета и повишава трудоспособността, предпазва от сърдечни патологични състояния и подпомага мъжката репродуктивна функция.

Prozis Foods Selenium 200mcg на изгодна цена съдейства за възстановяването на организма след изморително натоварванеЗа спортиста, който се занимава със силови упражнения, безспорно, за възстановяването му е необходима много повече сила, от колкото на човек, който изпитва прости физически натоварвания. Културистите смятат порциите си до най-малкото нещо.

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава супер цена за Selenium – микроелементът селен на марката Prozis Foods.

За кого е най-подходящ Selenium (Селен) от Prozis Foods?

Хранителната добавка на Prozis Foods Селен е най-подходящ за хора, които влизат в рискова група, а именно мъже в детеродна възраст, тъй като селен поддържа доброто движение на сперматозоидите. Спортът безусловно повишава устойчивостта на организма към различни здравословни състояния, укрепва мускулната и костната тъкани и тонизира. Но старческите изменения не могат да бъдат избегнати и след 45 годишна възраст организмът изразходва селена по-бързо и повече, което може да предизвика инфаркт или рак. Продуктът може да се изпозлва от хора, които искат да подобрят здравето си, да повишат резултатите си в спорта и да усетят чувството на доброто здраве. Качественото поддържане на организма с Prozis Foods Selenium от 200 мкг носи своите плодове, удължава живота и запазва активността на човека.

Употреба и дозировка на Prozis Foods Selenium:

Приемайте по 1 капсула на ден.

Състав в 1 доза (1 капсула)Стойност%ПДД
Селен200 мкг364%

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Състав: микрокристална целулоза, малтодекстрин, желатин, селен, силициев диоксид, магнезиев стеарат.

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки