Защо от Protein.bg?

Доставка до 24 часа

7 Дни срок за връщане

Качествен продукт

Отстъпки за количесвта

text block

21st Century L-Arginine ML-Arginine Maximum Strength

Прегледан: 2365
21st Century L-Arginine ML-Arginine Maximum Strength Наличен

43.00 лв.
* Брой Таблетки:

Бр: ПОРЪЧАЙ

Гаранция за качество от вносителя

Този продукт ви се предоставя директно от вносителя.

21st Century L-Arginine ML-Arginine Maximum Strength

 21st Century ви предлага продукта L-Arginine ML-Arginine Maximum Strength 1000 mg, с който ще си осигурите растеж на мускулите, чрез аминокиселината Аргинин. Интензивното трениране във фитнеса изисква осигуряване на аминокиселини, за да се помогне тренирането и процесите на изграждане на мускулна маса, а също и възстановяването. 21st Century ви предлага продукта L-Arginine ML-Arginine Maximum Strength 1000 mg, с който ще си осигурите растеж на мускулите, чрез аминокиселината Аргинин. Дефицитът на аминокиселини може да възпрепятства възстановителния процес, т.е. не бива да се допуска. Таблетките L-Arginine съдържат Arginine (полуесенциална аминокиселина) – градивен елемент на протеините в нашето тяло. Тя поддържа имунните сили на организма, осигурява по-добър ефект от здравословните спортни занимания, увеличава вашата физическа издръжливост и е с най-добра цена.

L-аргинин е една от най-важните протеиногенни аминокиселини в човешкото тяло. Тя е полуесенциална, може да се произвежда в организма на здрав възрастен човек в количество удовлетворяващо потребностите. Но при децата, юношите и старите хора секретирането й не винаги е достатъчно, поради което е необходим допълнителен прием с храната или като хранителни добавки. Аргинин има сложна химична структура, участва в азотния обмен в организма, като в действителност играе ключова роля в него. Важно е значението му за деленето на мускулните клетки, мускулното възстановяването след физически упражнения, зарастване на травми, отстраняване на токсините, имунитета и увеличава производството на растежния хормон. L-аргинин се е превърнал в една от най-популярните спортни добавки заради своите свойства. Организмът не трябва да изпитва дефицит на това вещество, за да не се възпрепятства възстановителния процес след силово натоварване. Ние ви предлагаме L-Arginine ML-Arginine Maximum Strength 1000 mg от 21st Century за да си осигурите повече мускулна маса, чрез съдържащият се в него L-аргинин на отлична цена.

Защо да изберем L-Arginine ML-Arginine Maximum Strength от 21st Century?

 • L-Arginine ML-Arginine Maximum Strength от 21st Century подобрява работата на сърцетоУкрепва имунната защита
 • Способства секретирането на растежния хормон
 • За по-добра работата на сърцето
 • Ускорява регенерирането на наранените тъкани
 • Съдейства образуването на азотен оксид
 • Намалява кръвното налягане
 • Активира анаболните процеси
 • L-Arginine ML-Arginine Maximum Strength 1000 mg от 21st Century е на много добра цена и бърза доставка

Какво представлява L-Arginine ML-Arginine Maximum Strength от 21st Century?

L-аргинин от състава на L-Arginine ML-Arginine Maximum Strength 1000 mg от 21st Century има огромна полза за организма. Ако вие сте свързани с фитнеса и силовите спортове, или просто водите активен и здравословен начин на живот, то постъпването на L-аргинин в тялото трябва да се извършва регулярно и в точното количество. Тя не трябва да се подценява, тъй като е нужна не само на мускулите, но и на целия организъм за осъществяването на различни физиологични процеси. Тази незаменима аминокиселина изпълнява определени функции в организма:

 • L-Arginine е донор на азотния оксид (NO).

Азотният оксид е веществото, което регулира степента на съкрашение (тонуса) на гладката мускулатура в стената на съдовете. От това зависи и храненето на всички органи и тъкани, включително мускулите. Ако тялото изпитва дефицит на Аргинин, съществува риск от повишено кръвно налягане. В действителност, това е основната функция на Arginine - вазодилатация (отпускане и разширяване на съдовете). Схемата на действие е логична и ясна: вазодилатацията означава подобрена проходимост, което дава по-голямо количество хранителни елементи и кислород на клетките. Освен това се намалява кръвното налягане и се получава по-бърз синтез на протеини. Благодарение на това свойство Arginine се употребява в бодибилдинга. Също така намалява нивото на мазнини.

 • L-Arginine повишава имунитета.

Arginine действа във всички метаболитни процеси. При възникване на дефицит организма е затруднен да се противопостави на различни инфекциозни и вирусни причинители, както и де се справя със стреса.

 • L-Arginine е антиоксидант.

Аргинин взема участие в отстраняването на крайните продукти от азотния метаболизъм. От ефективната работа на този цикъла зависи възможността на организма да синтезира урея и отделя продуктите от разграждането на протеините.

 • L-Arginine ускорява производството на растежния хормон и тестостерона.

Таблетките L-Arginine съдържат Arginine (полуесенциална аминокиселина) – градивен елемент на протеините в нашето тяло. Стимулира образуването на мъжкия хормон тестостерон. Приемайки Аргинин през нощта ще способства за усиленото синтезиране на растежения хормон (HGH), което ще се отрази на резултатите от увеличаване на мускулната маса и изгаряне на мазнините. Аргинин влиза в състава на хипофизния пептиден хормон.

 • L-Arginine подобрява процеса на „помпане”.

Чрез увеличаване на кръвния поток и промените в азотния баланс в положителна посока, Аргинин е в състояние да повиши ефекта на „помпане”. Транспортната функция на кръвта се увеличава, хранителните вещества (креатин, захар, вода) бързо ще достигнат мускулните клетки.

 • L-Arginine представлява транспортна система за креатин.

Аргинин действа като независима добавка, но в допълнение към всички свои полезни свойства представлява транспортна система за креатин. Чрез увеличаване на кръвообращението креатин попада в мускулните клетки по-бързи и по този начин се увеличава силата и работоспособността на мускулите. Arginine често е част от предтренировъчните комплекси.

 • L-Arginine подобрява ерекцията.

Аргинин може да подобри ерекцията. Често приемът на Arginine се комбинира с Йохимбин хидрохлорид (HCL), което засилва сексуалната функция. Това се дължи на факта, че аминокиселината прави по-добро кръвоснабдяването (както е посочено по-горе).

 • L-Arginine намалява подкожните мазнини.

Клинично е доказано, че приемът на Аргинин, комбинирано с L-карнитин значително намалява процента на телесните мазнини. Но работата не е в L-карнитин, а в хормон на растежа (HGH), тъй като той е най-доброто ендогенно средство за изгаряне на мазнините.

 • L-Arginine намалява "лошия холестерол".

Холестеролът с ниска плътност при окисление е способен да унищожи стените на съдовете. Arginine е в състояние да намали окислението и неблагоприятното въздействие върху съдовете на кръвоносната система. По този начин се възпрепятства развитието на атеросклероза.

Съставката L-аргинин в хранителния продукт L-Arginine ML-Arginine Maximum Strength 1000 mg от 21st Century има много полезни свойства за хората от всички възрастови групи. Чрез добавката ще се засили производството на хормони и в резултата ще постигнете значителен анаболен мускулен растеж през времето на трениране, при това може да я закупите на страхотно добра цена.

За кого е най-подходящ L-Arginine ML-Arginine Maximum Strength 100 таблетки 21st Century?

Таблетките L-Arginine ML-Arginine Maximum Strength 1000 mg са подходящи за всички хора активно трениращи, защото подобряват кръвния поток в работещите мускули и доставянето на кислород и хранителни елементи в тях. Това е от голяма полза за тренировките и за възстановяването след това. Също така е полезна при хронична хипертония, тъй като има вазодилатативен ефект.

Употреба и дозировка на 21st Century L-Arginine ML-Arginine Maximum Strength:

За възрастни приемайте до три (3) таблетки дневно с всяко хранене за максимален дневен ефект или по предписание от лекар. Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Дозировка: 1 таблетка

Дози в опаковка: 100

Състав:Стойност за 1 доза:%ПДД
L-Arginine (from L-Arginine Hydrochloride)1000 мг**

Дневните дози са базирани на 2000 калории.

**Daily Value не е установено. 

Други съставки: Целулоза, натриева кроскармелоза, стеаринова киселина, силициев диоксид, фармацевтична глазура, магнезиев стеарат, титанов диоксид. Не съдържа: глутен, без добавена захар, сол, консерванти или изкуствени аромати.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Да се съхранява при стайна температура.

Няма мнения за този продукт.

Оценете

Вашето име:


Вашето мнение:Важно: HTML is not translated!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода от картинката: