Защо от Protein.bg?

Доставка до 24 часа

7 Дни срок за връщане

Качествен продукт

Отстъпки за количесвта

text block

21st Century Colostrum

Прегледан: 3883
21st Century Colostrum Наличен

45.00 лв.
* Брой Капсули:

Бр: ПОРЪЧАЙ

Гаранция за качество от вносителя

Този продукт ви се предоставя директно от вносителя.

21st Century Colostrum

21st Century Colostrum е хранителна добавка, съдържаща изключително ценната коластра на капсули. Коластрата е първото мляко, което се произвежда от млечните жлези на женските бозайници, веднага след като родят. Тя е особено богата на полезни вещества, които оказват подкрепа за растежа, имунитета и развитието на новороденото в първите критични дни. След около 72 часа се появява нормалната кърма, но през това време родителят е прехвърлил своите антитела и бебето е способно да се противопостави на различните болестотворни микроорганизми, които го заобикалят.
Коластрата е богата на цели 37 имунни и 8 растежни фактора, които са незаменими за правилното развитие на растящия организъм. Но не само. В хранителната суплеменция отдавна е обърнато внимание на ползите от прием на коластра при хора от всяка възраст. Заради ценния си състав, коластрата се превръща в мощно средство за борба с инфекции, бактерии и гъбички. Тя е отличен имуностимулатор, активиращ собствените защитни сили.21st century Colostrum е естествен имуностимулатор.

В коластрата се съдържа изумителен коктейл от вещества – имуноглобулин, цитокини, лактоферин, интерлевкин 10, олиго- и полизахариди, гликоконюганти, EFG (фактор на растеж на епителната тъкан), IGF-1 (инсулиноподобен фактор на растежа) и много други. Неслучайно коластрата се определя като „извор на младостта“. Но какво всъщност означават всички тези абревиатури и трудни за произнасяне думи?

  • Имуноглобулин G – във формулата на 21st Century Colostrum се съдържа IgG. Неутрализира атаките на вируси, бактерии, токсини. Укрепва имунната система и стабилизира защитните сили на организма.
  • Цитокини – сигнални молекули, които служат за комуникация между клетките. Като цяло ролята им е да сигнализират имунната система при инфекция или възпаление. 
  • Лактоферин – натурален гликопротеин, имащ голямо значение за имунната защита на организма. Успешно се бори с различни вируси, бактерии и гъбички, действа и срещу свободните радикали. Той е основен серумен транспортен протеин, който отговаря за защитата на лигавиците на храносмилателната, пикочо-половата и дихателната система. Потиска образуването на чревни бактерии, като така действа и пробиотично. Според някои проучвания притежава и антираково действие. Антиоксидантната протекция се изразява в намаляване образуването на свободни радикали, чрез свързване със свободното желязо в кръвта. Именно това е и причината да е толкова успешен в борбата с бактериалните инфекции.
  • Интерлевкин 10 – това са група цитокини, които подкрепят нормалното функциониране на имунната система. При дефицит, може да възникнат автоимунни заболявания и имунен дефицит.
  • Гликоконюганти – те, заедно с олиго- и полизахаридите, защитават от проникване на бактерии в стомаха.
  • EFG (фактор на растеж на епителна тъкан) – укрепва лигавиците и ги прави устойчиви срещу инфектиране, подмладява кожата.
  • IGF-1 (инсулиноподобен фактор на растежа) – протеинов хормон, чиято структура наподобява тази на инсулина. Факторът се метаболизира в черния дроб от човешкия растежен хормон (HGH). На сериозните бодибилдъри и хората, работещи в сферата, е добре известно че IGF-1 притежава мощни способности да стимулира абсорбирането на аминокиселините, да насърчи мускулен растеж и да подобри възстановяването. Самото му име – инсулиноподобен, се обяснява с факта, че може да се прикачи към инсулиновите рецептори на клетката. Така имитира дейността на инсулина, но не го замества, нито рефлектира върху производството и работата му.

Защо да изберем Colostrum?

•    Повишава имунната система;21st Century Colostrum подкрепя правилното развитие на мозъка.
•    Стимулира правилния растеж на организма;
•    Насърчава развитието на мозъка;
•    Повишава издръжливостта при натоварване;
•    Подобрява състоянието на кожата;
•    Стимулира регенерирането на тъканите;
•    Укрепва ставите;
•    Действа противогъбично и антибактериално;
•    Подобрява метаболизма;
•    Облекчава храносмилането;
•    Намалява чревните неразположения;
•    Дава стимул за мускулен растеж;
•    Подобрява усвояването на аминокиселините;
•    Защитава лигавиците от вируси и бактерии;
•    Формулата не съдържа глутен;
•    Без добавени захар, сол, мая, консерванти, овкусители и оцветители;
•    PROTEIN.BG ви предлага достъпна цена и бърза доставка.

Какво представлява 21st Century Colostrum?

Colostrum е хранителна добавка, която има страхотен ефект върху цялостното функциониране на организма. Единствената съставка в продукта е коластра (с 40% съдържание на IgG). Това „чудо“ на природата изобилства от полезни вещества, сред които мощни стимулатори на имунната система. Повишава съпротивителните сили срещу бактерии, гъбички, вируси. Насърчава мускулен растеж и правилно усвояване на аминокиселините. Подобрява чревното здраве и абсорбирането на хранителни вещества. Регенерира повредените участъци от ДНК и РНК, стимулира възстановяването на тъканите. Продуктът съдържа коластра на капсули – лесни за дозиране и прием.

За кого е подходящ Colostrum?

21st Century Colostrum е страхотен избор при често боледуване, отслабен имунитет, при нужда от подкрепа и възстановяване на организма. Формулата не съдържа консерванти, без добавени захар и овкусители, няма мая и глутен. Подходящ продукт за заети хора, които искат да се възползват от най-доброто, което природата е сътворила – коластрата, лесно, удобно и прецизно.

Употреба и дозировка на 21st Century Colostrum:

Една доза (2 капсули) 2 пъти дневно с храна.

Хранителна стойност за 1 доза (2 капсули):

СъставСтойност за 1 доза%ПДД
Коластра (40% IgG)1000 мг**

* Дневните дози са базирани на диета с 2000 калории. 

** Няма установена дневна доза.

Няма мнения за този продукт.

Оценете

Вашето име:


Вашето мнение:Важно: HTML is not translated!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода от картинката: