Menu
Your Cart

Prolab Amino 2000

Prolab Amino 2000
Prolab Amino 2000
Разграбен
Prolab Amino 2000
Prolab Amino 2000
Prolab Amino 2000
  • Наличност: Разграбен
  • Модел: Prolab Amino 2000
Видян от: 1874
45.00 лв.
Без данък: 45.00 лв.

Възможни варианти

Аминокиселините са бели или безцветни кристални прахообразни вещества, които се разтварят добре във вода и често имат сладък вкус. наличието в молекулната им структура на карбоксилна група, им позволява да проявяват киселинни свойства, което не е маловажно при тяхното използване. Основната задача на аминокиселините в организма е да служат за строителен материал за по-сложните съединения – белтъците. При това не само тези белтъци, които формират мускулната тъкан на спортиста, но и белтъците, които са хормони. А те в днешно време наброяват около 200. И за синтеза на всички тези белтъци са нужни различни аминокиселини, които попадат в тялото на човека с храната. Но различните продукти съдържат различни пропорции аминокиселини, а отделно може да ги срещнете твърде рядко. За това на организма му се налага да ги синтезира самостоятелно от тези, които вече има в кръвта. Но това не винаги може да се получи. Повечето аминокиселини човешкият организъм е способен да синтезира сам от други аминокиселини. Но осем от тях не е по силите му да образува, те трябва да постъпват в него само отвън. По тези критерии, аминокиселините се делят на заменими и незаменими. За спортистите най-познатите са изолевцин, левцин и валин, наречени още BCAA. Тези три аминокиселини представляват особено значение за изпитващите силни физически натоварвания хора. За това са включени и в аминокиселинния комплекс на Prolab – Amino 2000. Те регулират секретирането на много от хормоните, укрепват имунитета, ускоряват мускулното възстановяване и активно участват в синтеза на мускулна тъкан. Именно за това при сериозни спортни занимания се препоръчва допълнителен прием на аминокиселини.

Защо да изберем Prolab Amino 2000?

  • Prolab Amino 2000 подпомага бвлтъчинния баланс и дава енергияПоддържа аминокиселинния баланс в тялото
  • Подходящ както при интензивно трениране, така и в сухия период
  • Предпазва от катаболитни процеси
  • Доставя необходимите за запазването на мускулите аминокиселини
  • Съдържа заменими и незаменими аминокиселинни вещества
  • 2 дози от по 3 таблетки дневно
  • Prоtein.bg Ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представлява Amino 2000 от Prolab?

Amino 2000 на неповторима цена предпазва от катаболитни процесиAmino 2000 комплекс от аминокиселини на марката Prolab съдържа в състава си всички необходими за спортиста или активния физически човек аминокиселини в достатъчно големи количества, за да му осигури повече енергия, повече сили, по-голяма издръжливост и по-високи спортни постижения. Аминокиселините са много популярни сред представителите на практически всеки един вид спорт благодарение на това, че се усвояват много бързо – за няколко минути след като попаднат в кръвта. Липсата на необходимост от храносмилането им ги прави много удобен и важен източник на хранителни вещества в моментите, когато организмът е изтощен. Преди всичко – това са периодите след тренировка и сутрешните часове. Но главното преимущество на аминокиселините е възможността им да въздействат върху организма на спортиста точно там, където трябва. Много от аминокиселините притежават специфични свойства. Например, аргинин укрепва сърдечно-съдовата система, ускорява регенерацията, има противовъзпалителен ефект; глутамин увеличава естествената секреция на анаболитни хормони и участва в синтеза на мускулна тъкан; без BCAA  и изобщо без всички незаменими аминокиселини, много от процесите в организма просто ще спрат. За да не се допусне да се случи това, тялото е принудено да стартира процеси на катаболизъм, като разгражда съществуващата мускулна тъкан на отделни аминокиселини. Именно за това се препоръчва приемът на допълнително количество аминокиселини, като Prolab Amino 2000 е идеалният избор за това. Употребата на този комплекс след интензивни тренировки има решаващо значение за ефективното възстановяване на изтощените мускули. Само в този случай най-пълно се използва потенциалът на повишения хормонален фон, възникнал в организма при приключване на тренировката. Аминокиселините ускоряват растежа на мускулите и увеличават силите. Усвояването им не изисква допълнителна енергия и не пречи за възстановяването на енерго-запасите в мускулните клетки. И за да бъде продуктът подходящ за всеки, който желае да поддържа организма си с нужните за това аминокиселини, Prolab е създал този продукт без да добавя захар, без мая, пшеница, соя, глутен, изкуствени оцветители или аромати, нишесте или консерванти.

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава супер цена за Amino 2000 – аминокиселини на марката Prolab.

За кого е най-подходящ Amino 2000 (аминокиселинен комплекс) от Prolab?

Amino 2000 на Prolab помага за бързото възстановяване на мускулите след натоварванеСпортната добавка Amino 2000 е подходяща за прием от спортисти, в периодите както на натрупване на мускулна маса, така и по време на „суша”. В първият случай Вие ще уголемяване мускулите си заради приема на аминокиселини, а във втория – няма да им позволявате да се разрушават, като им давате строителни елементи. За това, независимо какви са целите на вашите тренировки, приемът на Prolab Амино 2000  не само че няма да Ви бъде излишен, но и ще Ви помогне за постигането на желаните от Вас резултати.

Препоръчваме Ви да използвате Amino 2000 на Prolab, за да постигнете всичко това.

Употреба и дозировка на Prolab Amino 2000:

Приемайте по 3 таблетки 2 пъти дневно между храненията и след много натоварващи тренировки. Най-добре е да приемате таблетките 45 минути преди прием на храна и непосредствено след трениране. Препоръчително е да се приемат с разреден плодов сок или друга разредена богата на въглехидрати напитка.

Състав в 1 доза (3 таблетки) Стойност %ПДД
Калории 30 <1%†
Общо мазнини 0.5 гр 7%†
Холестерол 20 мг 12%†
Протеини 6 гр 2%
Калций 23 мг <1%
Натрий 15 мг **

Концентрат от суроватъчен

протеин (мляко)

8 гр **
Л-глутаминова киселина 1050 мг **
Л-левцин 710 мг **
Л-аспарагинова киселина 650 мг **
Л-лизин 560 мг **
Л-треонин 395 мг **
Л-изолевцин 320 мг **
Л-серин 320 мг **
Л-аланин 315 мг **
Л-пролин 315 мг **
Л-валин 305 мг **
Л-фенилаланин 210 мг **
Л-тирозин 195 мг **
Л-аргинин 165 мг **
Л-цистин 160 мг **
Л-метионин 150 мг **
Л-хистидин 125 мг **
Л-глицин 120 мг **
Л-триптофан 120 мг **

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: Целулоза, целулозна смола, стеаринова киселина, натурална хранителна глазура.

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки