Menu
Your Cart

Now Foods Tri-Amino Arginine/Ornithine/Lysine

Now Foods Tri-Amino Arginine/Ornithine/Lysine
Now Foods Tri-Amino Arginine/Ornithine/Lysine
Now Foods Tri-Amino Arginine/Ornithine/Lysine
Now Foods Tri-Amino Arginine/Ornithine/Lysine
Now Foods Tri-Amino Arginine/Ornithine/Lysine
  • Наличност: Да
  • Модел: Now Foods Tri-Amino Arginine/Ornithine/Lysine
Видян от: 5034
35.00 лв.
Без данък: 35.00 лв.

Възможни варианти

Now Foods Tri-Amino Arginine/Ornithine/Lysine представлява комплексна хранителна добавка, съдържаща аминокиселинна формула. В нея са включени заменими и незаменими аминокиселини, подкрепящи нормалното функциониране на организма и имащи значение при спортуване за качване на мускулна маса. Освен за бързо мускулно нарастване, аминокиселините имат отношение и към подобряване здравословното състояние.

Защо да изберем Now Foods Tri-Amino (аргинин/орнитин/лизин)?Now Foods Tri-Amino повишава мускулната издръжливост и енергията.

  • Съдържа аминокиселини;
  • Насърчава мускулния растеж;
  • Антикатаболни свойства;
  • Укрепва имунната система;
  • Стимулира производството на растежен хормон;
  • Подобрява абсорбирането на калций;
  • PROTEIN.BG ви предлага достъпна цена и бърза доставка.

Какво представлява Tri-Amino (аминокиселини) на Now Foods?

Now Foods Tri-Amino е хранителна добавка, съдържаща заменими и незаменими аминокиселини аргинин, лизин и орнитин.  Формулата е изключително подходяща за всеки, който е на режим за качване на мускулна маса, тъй като насърчават синтеза на протеини, предпазват от катаболни процеси и ускоряват възстановяването.

L-арнигин – положително заредена аминокиселина, определена като условно незаменима. Това означава, че при определени състояния тя се превръща в есенциална. Действа антиоксидантно, оптимизира възстановяването в случаи на възпаления и травми. Участва в мускулното изграждане, тъй като се включва в състава на протеините. Насърчава производството на растежен хормон, неутрализира действието на амоняка и е прекурсор на азотния оксид. Включва се в структурата на креатина, пролина и орнитина. Активира дейността на Т-клетките и укрепва имунната система. Повишаването на азотните нива има съдоразширяващ ефект, регулира кръвното налягане, подобрява кръвообращението и насърчава мускулния растеж. Аргининът се съдържа в растителните и животинските протеини, като по-добрите източници са първите, особено соята. Във формулата на Tri-Amino се съдържат 1200 мг аргинин в свободна форма.Now Foods Tri-Amino повишава енергията и стимулира мускулен растеж.

L-орнитин – незаменима аминокиселина, участваща в цикъла на уреята. Подпомага детоксикирането на тялото и поддържа нивата на аргинин в тялото. Орнитинът може да се трансформира до други аминокиселини, например пролин, цитрулин, креатин. Последният е особено важен за възстановяване на енергията и повишаване на издръжливостта. Насърчава отделянето на растежен хормон и ускорява метаболизма на мазнините. Подобрява дейността на черния дроб и пречиства организма от токсините, най-вече от амоняка. Включването в Tri-Amino оптимизира дейността на останалите аминокиселини като се постига максимален анаболен ефект.

L-лизин – есенциална аминокиселина, имаща огромно значение за имунната система. Активно се включва в лечението на вирусни заболявания, включително и херпес. Въпреки това, комбинацията с аргинин не е подходяща при херпес вирус, тъй като последният го подхранва. За целта може да изберете хранителна добавка, съдържаща само L-лизин. Във всяка доза от Tri-Amino са включени 1000 мг от есенциалната аминокиселина лизин. Има полза при остеопороза, тъй като подобрява усвояването на калций от храната и намалява неговата загуба. Повишава плътността на костите и производството на колаген. Заедно с всички тези ползи, лизинът, както и останалите аминокиселини във формулата на Tri-Amino, стимулира протеиновия синтез, мускулния растеж и повишава азотните нива.

За кого е подходящ Tri-Amino (аминокиселинна матрица)?

Tri-Amino на марката Now Foods е идеален избор за всеки спортуващ човек, нуждаещ се от висококачествена и комплексна аминокиселинна добавка. Аминокиселините в продукта се допълват, насърчават мускулния растеж, оптимизират възстановяването, стимулират имунната система, имат противовирусен ефект и повишават азотните нива. Последният ефект подобрява кръвообращението, регулира кръвното налягане, оптимизира храненето на тъканите и мускулите.

Употреба и дозировка на Now Foods Tri-Amino Arginine/Ornithine/Lysine:

Една доза (4) капсули се приемат около 40 минути преди тренировка или преди лягане. Идеално се съчетава с добавки, съдържащи L-цитрулин и аргинин алфа-кетоглутарат.

Хранителна стойност за 1 доза (4 капсули):

СъставСтойност за 1 доза
L-лизин1000 мг
L-аргинин1200 мг
L-орнитин900 мг

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки