Защо от Protein.bg?

Доставка до 24 часа

7 Дни срок за връщане

Качествен продукт

Отстъпки за количесвта

text block

AMIX BCAA Elite Rate Powder

Прегледан: 3926
AMIX BCAA Elite Rate Powder Наличен

56.00 лв.
* Вид опаковка/разфасовка:

Бр: ПОРЪЧАЙ

Гаранция за качество от вносителя

Този продукт ви се предоставя директно от вносителя.

AMIX BCAA Elite Rate Powder

ПродуктътBCAA Elite Rate Powder намалява умората и е с топ цена в Proten.bg на AMIX - BCAA Elite Rate Powder представлява аминокиселини с разклонени вериги (ВСАА) на прах - един от най-ефективните продукти, чрез който можете да увеличите мускулната си маса и да оформите чисто от мазнини тяло, както и подобрите цялостно физиката си по време на тренировки. Аминокиселините, които съдържат в молекулата си странична верига с разклонение се наричат аминокиселини с разклонени вериги. В състава на телесните протеини изпълняващи различни роли в организма влизат три такива ВСАА. Това са L-левцин, L-изолевцин и L-валин. Те се срещат в природата в съотношение 2:1:1, което означава че левцинът съставя 50% от общото количество ВСАА. Освен това, тези три аминокиселини представляват около 35% от общото количество т.нар. есенциални или незаменими аминокиселини, които не могат да се произвеждат в човешкия организъм и трябва да се приемат чрез храната.

Обаче ролята на аминокиселините с разклонени вериги не е само в изграждането на протеините в тялото. Освен това те изпълняват още няколко важни функции, като една от тях е да стимулират производството на протеини в мускулите. Най-голяма активност в този процес има аминокиселината L-левцин. Чрез това си действие, ВСАА предпазват мускулите от разграждане в следствие на тренировките и подобряват тяхното възстановяване. Именно поради тези функции на ВСАА характеризират техния силен антикатаболитен и анаболитен ефект. Аминокиселините спомагат за премахването на излипшните мазнини и поддържат нивата на гликоген.

Проведени изследвания показват, че аминокиселините с разклонени вериги могат да намалят чувството на умора, като се свързват със определени мозъчни рецептори и инхибират ефекта на серотонина. По време на тренировка или друго физическо натоварване, нивата на триптофан в кръвта се повишават. При достигане до мозъка, триптофана претърпява ензимно преобразуване в 5-хидрокситриптамин - серотонин, който се свързва към определени рецептори и придава чувство на умора. ВСАА се транспортират по същия начин, както и триптофата. Когато те са в по-висока концентрация, могат конкурентно да се свържат със същите рецептори и да намалят чувството за умора.

Amix BCAA Elite Rate Powder ви предоставя 3 грама ВСАА за доза в съотношение 2:1:1 (L-левцин, L-изолевцин и L-валин), които ще ви помогнат да изградите чисти мускули и да подобрите своите тренировки. Силният антикатаболитен ефект на BCAA ги прави идеални за процесите на възстановяване.

Защо да изберем AMIX BCAA Elite Rate Powder?BCAA Elite Rate Powder е продукт с високо качество и топ цена в Protein.bg

  • Участват в изграждането на чисти мускули
  • Стимулират синтеза на мускулни протеини
  • Ускоряват възстановяването на мускулите
  • Съотношение 2:1:1 в полза на левцина
  • Намаляват чувството на умора
  • Спомагат за премахване на мазнините 
  • Лесно и бързо разтваряне
  • Protein.bg ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представляват аминокиселините с разклонени вериги BCAA Elite Rate Powder на AMIX?

ВСАА Elite Rate Powder са аминокиселини с разклонени вериги на прах на марката AMIX, които осигуряват на тялото ви висококачествени съставки, с които да изградите чисти мускули и да подобрите резултатите си по време на тренировка. BCAA Elite Rate Powder е продукт с отлично качество, който съдържа 3 грама аминокиселини с разклонени вериги във всяка доза от 4 грама.

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви предала супер цена за BCAA Elite Rate Powder - аминокиселини с разклонени вериги на марката AMIX

За кого е най-подходящ BCAA Elite Rate Powder (аминокиселини с разклонени вериги) на AMIX?

BCAA Elite Rate Powder е подходящ за всеки, който спортува активно и желае да изгради чисти мускули и да подобри резултатите си. Чрез своя антикатаболитен и анаболитен ефект, BCAA Elite Rate Powder ще ви помогне за натрупването на мускули, възстановяването след тренировка, както и премахването на мазнини и намаляването на умората.

Употреба и дозировка на AMIX BCAA Elite Rate Powder:

Можете да приемате по една доза (4гр.) BCAA Elite Rate Powder преди и една доза след тренировка за постигане на по-добри резултати.

BCAA Elite Rate Powder е в опаковка от 350гр., която съдържа 87 дози по 4гр.

Състав:Стойност за 1 доза:
L-левцин1500 mg
L-изолевцин750 mg
L-валин750 mg

Състав на BCAA Elite Rate Powder : L-левцин, L-изолевцин, L-валин, Подкисляващ агент - лимонена киселина, Аромати, Подсладители - сукралоза (Splenda®) и ацесулфам К

*Информация за алергии : може да съдържа следи от мляко, яйца, соя, глутен, орехи, фъстъци, ракообразни

Няма мнения за този продукт.

Оценете

Вашето име:


Вашето мнение:Важно: HTML is not translated!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода от картинката: