Menu
Your Cart

AMIX BCAA Elite Rate Powder

AMIX BCAA Elite Rate Powder
AMIX BCAA Elite Rate Powder
AMIX BCAA Elite Rate Powder
AMIX BCAA Elite Rate Powder
AMIX BCAA Elite Rate Powder
  • Наличност: Да
  • Модел: AMIX BCAA Elite Rate Powder
Видян от: 9656
56.00 лв.
Без данък: 56.00 лв.

Възможни варианти

ПродуктътBCAA Elite Rate Powder намалява умората и е с топ цена в Proten.bg на AMIX - BCAA Elite Rate Powder представлява аминокиселини с разклонени вериги (ВСАА) на прах - един от най-ефективните продукти, чрез който можете да увеличите мускулната си маса и да оформите чисто от мазнини тяло, както и подобрите цялостно физиката си по време на тренировки. Аминокиселините, които съдържат в молекулата си странична верига с разклонение се наричат аминокиселини с разклонени вериги. В състава на телесните протеини изпълняващи различни роли в организма влизат три такива ВСАА. Това са L-левцин, L-изолевцин и L-валин. Те се срещат в природата в съотношение 2:1:1, което означава че левцинът съставя 50% от общото количество ВСАА. Освен това, тези три аминокиселини представляват около 35% от общото количество т.нар. есенциални или незаменими аминокиселини, които не могат да се произвеждат в човешкия организъм и трябва да се приемат чрез храната.

Обаче ролята на аминокиселините с разклонени вериги не е само в изграждането на протеините в тялото. Освен това те изпълняват още няколко важни функции, като една от тях е да стимулират производството на протеини в мускулите. Най-голяма активност в този процес има аминокиселината L-левцин. Чрез това си действие, ВСАА предпазват мускулите от разграждане в следствие на тренировките и подобряват тяхното възстановяване. Именно поради тези функции на ВСАА характеризират техния силен антикатаболитен и анаболитен ефект. Аминокиселините спомагат за премахването на излипшните мазнини и поддържат нивата на гликоген.

Проведени изследвания показват, че аминокиселините с разклонени вериги могат да намалят чувството на умора, като се свързват със определени мозъчни рецептори и инхибират ефекта на серотонина. По време на тренировка или друго физическо натоварване, нивата на триптофан в кръвта се повишават. При достигане до мозъка, триптофана претърпява ензимно преобразуване в 5-хидрокситриптамин - серотонин, който се свързва към определени рецептори и придава чувство на умора. ВСАА се транспортират по същия начин, както и триптофата. Когато те са в по-висока концентрация, могат конкурентно да се свържат със същите рецептори и да намалят чувството за умора.

Amix BCAA Elite Rate Powder ви предоставя 3 грама ВСАА за доза в съотношение 2:1:1 (L-левцин, L-изолевцин и L-валин), които ще ви помогнат да изградите чисти мускули и да подобрите своите тренировки. Силният антикатаболитен ефект на BCAA ги прави идеални за процесите на възстановяване.

Защо да изберем AMIX BCAA Elite Rate Powder?BCAA Elite Rate Powder е продукт с високо качество и топ цена в Protein.bg

  • Участват в изграждането на чисти мускули
  • Стимулират синтеза на мускулни протеини
  • Ускоряват възстановяването на мускулите
  • Съотношение 2:1:1 в полза на левцина
  • Намаляват чувството на умора
  • Спомагат за премахване на мазнините 
  • Лесно и бързо разтваряне
  • Protein.bg ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представляват аминокиселините с разклонени вериги BCAA Elite Rate Powder на AMIX?

ВСАА Elite Rate Powder са аминокиселини с разклонени вериги на прах на марката AMIX, които осигуряват на тялото ви висококачествени съставки, с които да изградите чисти мускули и да подобрите резултатите си по време на тренировка. BCAA Elite Rate Powder е продукт с отлично качество, който съдържа 3 грама аминокиселини с разклонени вериги във всяка доза от 4 грама.

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви предала супер цена за BCAA Elite Rate Powder - аминокиселини с разклонени вериги на марката AMIX

За кого е най-подходящ BCAA Elite Rate Powder (аминокиселини с разклонени вериги) на AMIX?

BCAA Elite Rate Powder е подходящ за всеки, който спортува активно и желае да изгради чисти мускули и да подобри резултатите си. Чрез своя антикатаболитен и анаболитен ефект, BCAA Elite Rate Powder ще ви помогне за натрупването на мускули, възстановяването след тренировка, както и премахването на мазнини и намаляването на умората.

Употреба и дозировка на AMIX BCAA Elite Rate Powder:

Можете да приемате по една доза (4гр.) BCAA Elite Rate Powder преди и една доза след тренировка за постигане на по-добри резултати.

BCAA Elite Rate Powder е в опаковка от 350гр., която съдържа 87 дози по 4гр.

Състав:Стойност за 1 доза:
L-левцин1500 mg
L-изолевцин750 mg
L-валин750 mg

Състав на BCAA Elite Rate Powder : L-левцин, L-изолевцин, L-валин, Подкисляващ агент - лимонена киселина, Аромати, Подсладители - сукралоза (Splenda®) и ацесулфам К

*Информация за алергии : може да съдържа следи от мляко, яйца, соя, глутен, орехи, фъстъци, ракообразни

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки