Menu
Your Cart

Optimum Nutrition Creatine Powder

Optimum Nutrition Creatine Powder
Hot
Optimum Nutrition Creatine Powder
  • Наличност: Да
  • Модел: Optimum Nutrition Creatine Powder
Видян от: 5261
21.00 лв.
Без данък: 21.00 лв.

Възможни варианти

КреатинътCreatine Powder е продукт с отлично качество и топ цена в Protein.bg е органична киселина, съдържаща азот (аминокиселина), която нормално се среща в човешкия организъм и изпълнява ролята на енергиен източник за клетките в тялото и най-вече за мускулните клетки, където е и най-голямата концентрация на креатин (95%). Произвежда се в организма от други две аминокиселини - глицин и аргинин, а това означава, че креатинът не е есенциална аминокиселина. След образуването си от тези две аминокиселини, креатинът се преобразува във фосфокреатин - енергийния запас на клетките. Наличието на толкова високо ниво на креатин в мускулите е в резултат от голямата нужда от енергия, която се изисква за тяхната работа. 

Въпреки, че креатинът се образува в организма, неговата продукция не е достатъчна и на практика повече от половината от нужното количество креатин се доставя чрез храната (най-вече от червеното месо). При хората, които избягват приема на месо и то отсъства от диетата им, нивата на креатин са значително по-ниски. Това обаче може да се промени чрез приема на креатинови добавки като Creatine Powder на Optimum Nutrition.

При попадането си в организма, креатинът се превръща във фосфокреатин. От него зависи осигуряването на енергия, тъй като при съкращението на мускулните влакна, се използва енергия от разграждането на АТФ (аденозин трифосфат) до АДФ. АТФ обаче осигурява само само няколко секунди работа, тъй като е в малко количество. Попълването на АТФ става именно от фосфокреатина с помощта на определени ензими и това осигурява продължителната работа на мускулите. Наличният креатин обаче, също се изчерпва в зависимост от интензивното натоварване и е нужно и неговото възстановяване. Това може да стане чрез прием на креатинови добавки, каквато е и Creatine Powder

Creatine Powder съдържа 5 грама микронизиран (за лесно разтваряне) креатин монохидрат за доза, осигуряващ необходимата енергия и сила на мускулите за постигане на оптимални резултати. Освен това, креатинът на Optimum Nutrition е обработен чрез технология Creapure®, която гарантира чистотата на продукта. Така той се разтваря изключително лесно и стои разтворен по-дълго от повечето креатинови добавки. Creatine Powder на Optimum Nutrition се предлага в неовкусен вариант, което ви позволява да го смесвате със всякакви течности.

Защо да изберем Optimum Nutrition Creatine Powder?Creatine Powder е креатин монохидрат на Optimum Nutrition с високо качество и отлична цена от Protein.bg

  • Висококачествен креатин монохидрат
  • 5 грама за доза
  • Технология Creapure®
  • Осигурява енергия за мускулите
  • Подобрява силата и издръжливостта
  • Неовкусен - подходящ за всяка течност
  • Protein.bg ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представлява креатин монохидратът Creatine Powder на Optimum Nutrition?

Creatine Powder представлява креатин монохидрат, продукт на компанията Optimum Nutrition, обработен чрез Creapure® технология, която осигурява висока чистота на креатина и лесно разтваряне. Creatine Powder e неовкусен - подходящ за разтваряне в течност по избор. С помощта на креатина, вие си осигурявате снабдяване на мускулите с енергия, която гарантира тяхната по-голяма сила и издръжливост и постигане на оптимални резултати. Creatine Powder е чист продукт, който съдържа 5 грама креатин във всяка доза от 5 грама.

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава супер цена за Creatine Powder - креатин монохидрат на марката Optimum Nutrition

За кого е най-подходящ Creatine Powder (креатин монохидрат) на Optimum Nutrition?

Creatine Powder е подходящ за вас ако желаете да повишите издръжливостта и силата си, да постигнете оптимални резултати от тренировките си, както и да увеличите наличните запаси от креатин. Creatine Powder не съдържа нищо друго освен супер чист микронизиран креатин монохидрат, който е неовкусен и се разтваря изключително лесно във всяка течност, което го прави идеален избор за всеки.

Употреба и дозировка на Optimum Nutrition Creatine Powder:

Може да разтворите една доза (5 грама) Creatine Powder в около 240-250мл. течност по избор, тъй като той е неовкусен. В една опаковка Creatine Powder от 150 грама се съдържат 30 дози. Съхранявайте на сухо и прохладно място.

Състав на Creatine Powder : Микронизиран креатин монохидрат

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки