Menu
Your Cart

Optimum Nutrition Creatine 2500

Optimum Nutrition Creatine 2500
Optimum Nutrition Creatine 2500
  • Наличност: Да
  • Модел: Optimum Nutrition Creatine 2500
Видян от: 4696
36.00 лв.
Без данък: 36.00 лв.

Възможни варианти

CreatineCreatine 2500 е креатин монохидрат на капсули с топ цена от Protein.bg 2500 представлява креатин монохидрат (най-добре проучената и разпространена форма на креатина), произведен от американската компания Optimum Nutrition под формата на капсули, които са лесни за поглъщане и доставят 2,5 грама креатин за всяка доза, състояща се от две капсули (1 капсула - 1,25гр). Creatine 2500 ви осигурява сила и издръжливост за по-интензивни тренировки, като осигурява поддържането на енергия в мускулите.

Креатинът представлява органична киселина, която съдържа азотна група (аминогрупа) в молекулата си - т.е аминокиселина. Среща се естествено в организма при хората (и др.), като ролята му да доставя енергия до клетките и особено тези на мускулите. Там е и най-голямата концентрация на креатин в тялото, като достига до 95% от общото количество в организма. Това е така, защото за съкращаването на мускулите е нужно голямо количество енергия, а именно креатина има голяма заслуга за това. 

Креатина е е сред есенциалните аминокиселини, което значи, че тялото може да го синтезира (от аминокиселините глицин и аргинин) и преобразува във фосфокреатин, който пък се складира и се използва като енергиен запас от клетките в мозъка и мускулите. Обаче, човешкият организъм може да произвежда само около половината (дори по-малко) от необходимия креатин. Другата част се набавя с храната и по-точно с червеното месо (в най-големи количества). Това обяснява и много по-ниските нива на креатин сред вегетарианците, които обаче могат да бъдат повишени чрез добавки като Creatine 2500 на Optimum Nutrition

Фосфокреатинът се съхранява като енергиен запас в клетките. Когато е нужна енергия (например за съкращаване на мускула), специфични ензими използват фосфокреатина за да се образува допълнително количество АТФ (аденозин трифосфат) и да осигурят продължителна работа на мускулите, тъй като наличния преди това АТФ е достатъчен само за няколко съкращавания. Самата енергия се получава от разграждането на АТФ до АДФ (аденозин дифосфат), при което се отделя енергия. При по-голямо натоварване на мускулите обаче, ще бъдат нужни и по-големи количества креатин, за да се осигури продължителната работа.

Чрез Creatine 2500 можете да си доставите необходимите количества така, че да поддържате енергията в мускулите си по време на тренировката. Капсулите, в които се съдържа креатина се приемат много лесно и бързо се усвояват в организма. 

Защо да изберем Optimum Nutrition Creatine 2500?Creatine 2500 се усвоява лесно, доставя енергия до клетките и е на топ цена в Protein.bg

  • Висококачествен креатин монохидрат на капсули
  • 2,5 грама креатин за доза (2 капсули)
  • Осигурява енергия и сила на организма
  • Лесно се приема и абсорбира в организма
  • Осигурява енергия на мускулите
  • Поддържа енергийните запаси на клетките
  • Protein.bg ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представлява креатинът Creatine 2500 на Optimum Nutrition?

Creatine 2500 e креатин монохидрат, произведен от марката Optimum Nutrition под формата на лесноусвоими капсули, които доставят необходимите количества креатин до клетките, за да осигурят нужната енергия за мускулната работа и да поддържат енергийните запаси. Creatine 2500 ще ви помогне да подобрите резултатите си, като подобри вашата сила и издръжливост. Creatine 2500 съдържа 2,5 грама креатин монохидрат за всяка доза от 2 капсули (1 капсула - 1,25гр).

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава супер цена за Creatine 2500 - креатин монохидрат на Optimum Nutrition

За кого е най-подходящ Creatine 2500 (креатин монохидрат) на Optimum Nutrition?

Ако ваша цел е подобряването на издръжливостта, увеличаването на силата и ефективността на тренировките, както и натрупването на енергиен запас, Creatine 2500 може да ви помогне бързо да постигнете всичко. Той е под формата на лесноусвоими капсули, които бързо се разграждат в организма и доставят 2,5 грама креатин (за доза) до мускулите.

Употреба и дозировка на Optimum Nutrition Creatine 2500:

Можете да приемате по две капсули (1 доза) Creatine 2500 сутрин, следобяд и вечер с храната. Осигурете си поне 1 литър вода дневно когато приемате Creatine 2500. 

Съставки Количество за 1 доза
Креатин Монохидрат 2,5 g

Други съставки в Creatine 2500 : Желатин, Магнезиев стеарат

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки