Menu
Your Cart

Optimum Nutrition CLA Softgels

Optimum Nutrition CLA Softgels
Optimum Nutrition CLA Softgels
Optimum Nutrition CLA Softgels
Optimum Nutrition CLA Softgels
Optimum Nutrition CLA Softgels
Optimum Nutrition CLA Softgels
Optimum Nutrition CLA Softgels
Optimum Nutrition CLA Softgels
Optimum Nutrition CLA Softgels
  • Наличност: Да
  • Модел: Optimum Nutrition CLA SOFTGELS
Видян от: 4245
44.00 лв.
Без данък: 44.00 лв.

Възможни варианти

КонюгиранатаOptimum Nutrition CLA SOFTGELS съдържат 750mg конюгирана линолова киселина на топ цена в Protein.bg линолова киселина - CLA е представител на семейство от около 28 различни форми (изомери) на линоловата киселина, които се срещат най-често в червеното месо и млечните продукти. Сама по себе си, линоловата киселина е мастна киселина и по-точно полиненаситена омега-6 мастна киселина. Тя е есенциална мастна киселина, което означава, че не може да се произвежда в организма и трябва да бъде приемана чрез храната. 

Ползите и полезните ефекти на конюгираната линолова киселина, които са определени чрез лабораторни тестове и проучвания са разнообразни. Сред по-важните от тях са действието на CLA, което подобрява активността на инсулина и намалява нивата на кръвна захар. Освен това има данни, че CLA влияе благоприятно на организма като намалява телесните мазнини и има още по-добро действие при хора, които комбинират приема на CLA с активни тренировки. Други проведени изследвания показват, че CLA не само спомагат за намаляване на телесните мазнини, но и предпазват мусклната тъкан и подсилват метаболизма.

Както стана ясно, CLA SOFTGELS представлява конюгирана линолова киселина - група мастни киселини, които се срещат в червеното месо, яйцата и млечните продукти, но не в желаните количества. CLA SOFTGELS ви дава възможността да набавите необходимите количества линолова киселина, чрез която можете да постигнете и желаните ефекти. С всяка доза CLA SOFTGELS вие получавате 750mg конюгирана линоленова киселина. 

Защо да изберем Optimum Nutrition CLA гел капсули?В CLA SOFTGELS се съдържат различни изомери на линоловата киселина - (полиненаситена омега-6 мастна киселина) - продукт на топ цена в Protein.bg

  • 750mg конюгирана линолова киселина
  • Спомага за премахването на телесните мазнини
  • Подобрява активността на инсулина
  • Предпазва мускулната тъкан
  • Лесни за прием капсули
  • Protein.bg ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представлява конюгираната линолова киселина CLA на Optimum Nutrition?

CLA SOFTGELS представляват капсули конюгирана линолова киселина, която е изомер на линоловата киселина (полиненаситена омега-6 мастна киселина), притежаваща разнообразни полезни действия. В капсулите CLA SOFTGELS се съдържат различни изомери (форми) на линоловата киселина, които ще ви помогнат да премахнете телесните мазнини и да поддържате чиста мускулна маса. CLA SOFTGELS съдържат 750mg конюгирана линолова киселина във всяка доза (капсула).

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава супер цена за CLA SOFTGELS - конюгирана линолова киселина на марката Optimum Nutrition

За кого е най-подходящ CLA капсули (конюгирана линолова киселина) на Optimum Nutrition?

Капсулите CLA SOFTGELS са подходящи за вас, ако желаете да ускорите премахването на излишните телесни мазнини и да постигнете по-бързо желаните резултати. CLA имат доста разнообразни полезни действия върху организма, като това ги прави подходящи за прием от всеки, но по-ефективни резултати показват при физически активни, трениращи хора.

Употреба и дозировка на Optimum Nutrition CLA:

За да постигнете оптимални и бързи резултати, може да приемате по 1-2 капсули CLA сутрин, по обяд и вечер с храната. Всяка опаковка Optimum Nutrition CLA SOFTGELS съдържа 90 капсули, съдържащи по 750mg конюгирана линолова киселина. 

Хранителна стойност за една капсула CLA

Калории
- от мазнини
10
10
Мазнини1 g
CLA (конюгирана линолова киселина)750 mg

Други съставки в CLA SOFTGELS : Желатин, Глицерин, Оцветител карамел, Натурални токофероли

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки