Menu
Your Cart

Now Foods Theanine

Now Foods Theanine
Now Foods Theanine
Now Foods Theanine
Now Foods Theanine
Now Foods Theanine
 • Наличност: Да
 • Модел: Now Foods Theanine
Видян от: 3806
61.00 лв.
Без данък: 61.00 лв.

Възможни варианти

Now Foods Theanine съдържа неесенциалната аминокиселина теанин. Тя се съдържа в черния и зеления чай, и притежава мощни антиоксидантни качества. Не участва в структурата на протеините или за производство на ензими, но притежава редица ползи за здравето. Преминава през кръвно-мозъчната бариера и подобрява менталното здраве. Укрепва имунната система като активира защитните сили при сблъсък с болестотворни микроорганизми. Във формулата на Now Foods Theanine е включен и екстракт от безкофеинов зелен чай.

Защо да изберем Now Foods Theanine?Now Foods Theanine съдържа екстракт от зелен чай без кофеин.

 • Стабилна антиоксидантна защита;
 • Подобрява паметта;
 • Стимулира мозъчната активност;
 • Намалява раздразнителността и напрежението;
 • Увеличава нивата азотен оксид;
 • Подобрява кръвообращението;
 • Регулира сърдечната дейност;
 • Намалява проявите на стреса;
 • Подобрява съня;
 • Намалява умората;
 • Укрепва имунната защита;
 • Подобрява мозъчното кръвообращение;
 • Веган/вегетариански продукт;
 • Съдържа 100 мг l-теанин и 250 мг зелен чай без кофеин;
 • PROTEIN.BG ви осигурява достъпна цена и бърза доставка.

Какво представлява Now Foods (l-теанин) Theanine?

Now Foods Theanine е хранителна добавка, съдържаща аминокиселината теанин. Неин източник са зеленият и черният чай. Теанинът е неесенциална аминокиселина, която не участва в синтеза на ензими или протеини, съответно не отговаря директно за мускулния растеж. Въпреки това, способностите на теанина да подобрява дейността на нервната система му отрежда заслужено място наред с GABA, глутамин, орнитин и цитрулин. L-теанинът подпомага организма да се справи със стреса, но не действа релаксиращо. Неговото действие се изразява в подобряване на нагласата, концентрацията и настроението. 

Now Foods Theanine подобрява настроението.Аминокиселината намалява стреса и негативите след това – преумора, нервно напрежение, трудно заспиване, често събуждане, кошмари, главоболие, отпадналост, раздразнителност, липса на концентрация и проблеми с паметта. Освен върху психиката, стресът потиска имунната защита и се наблюдава увеличаване честотата на настинки, грипоподобни състояния и податливост към инфекции. L-теанинът подобрява функциите на нервната система като стимулира предаването на импулси между клетките. След перорален прием на зелен чай, теанинът, който се съдържа в него достига до мозъка за 1 час, а действието му продължава до 5 часа след това. Подобрява отговора на организма към външните дразнители, подобрява настроението и тонуса. Оптимизира действието на серотонина, който подобрява настроението. Повишава се качеството на съня и способността за обработване на информация, както и се скъсява времето за реакция. Now Foods Theanine съдържа безкофеинов екстракт от зелен чай, който облекчава симптомите преди менструация, увеличава концентрацията и запаметяването. Защитава клетките от увреждане поради изразените си антиоксидантни качества.

За кого е подходящ Theanine (Л-теанин) Now Foods?

Now Foods Theanine е подходящ избор за всеки подложен на голям стрес – физически и психически, желае да осигури антиоксидантна защита за клетките, да подобри паметта, съня и концентрацията. В случай, че не обичате зелен чай, но не желаете да се лишавате от мощните защитни качества на L-теанина, то суплементът е изключително подходящ за вас. Във формулата му са включени 100 мг L-теанин и 250 мг безкофеинов зелен чай. Осигурете си добро настроение, защита срещу свободните радикали и подобрена памет, преборете стреса. Доказано е, че при повече нервно напрежение се наблюдават и разстройства при храненето – липса на апетит или неконтролируем глад. Това често пречи на спортните цели, а стресовите хормони пречат на анаболните да си свършат работата. Редовните тренировки и следването на режим се превръща в истинско изпитание.

Употреба и дозировка на Now Foods Theanine:

Една доза (1 капсула) 1-2 пъти дневно, задължително с приема на храна. 

Хранителна стойност за 1 доза (1 капсула):

СъставСтойност за 1 доза
L-теанин100 мг
Безкофеинов зелен чай250 мг

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки