Menu
Your Cart

Now Foods Ornithine

Now Foods Ornithine
Now Foods Ornithine
 • Наличност: Да
 • Модел: Now Foods Ornithine
Видян от: 2856
38.00 лв.
Без данък: 38.00 лв.

Възможни варианти

Now Foods Ornithine е спортен суплемент, съдържащ незаменимата аминокиселина L-орнитин. Тя има основна роля в цикъла на уреята, подпомагайки детоксикирането на тялото. Стимулира секрецията на растежен хормон и увеличава анаболния ефект от инсулина. Това води до мощен тласък за мускулно изграждане, подобрено възстановяване и антикатаболна защита. Укрепва имунната система и подобрява дейността на черния дроб. Понякога е трудно да се разграничат важните за целите на бодибилдинга добавки. За да сте сигурни, че инвестирате разумно и в точните суплементи, е нужно да знаете кой как влияе върху организма и здравето. За орнитина може да се каже, че насърчава секрецията на хормона на растежа и влияе върху инсулиновите нива. Двете условия, в комбинация с прием на достатъчно протеин, добър режим на хранене и редовни тренировки, осигуряват мощен тласък за мускулен растеж, възстановяване и защита от катаболизъм.

Защо да изберем Ornithine Now Foods?Now Foods Ornithine стимулира производството на растежен хормон и мускулното нарастване.

 • Стимулира производството на растежен хормон;
 • Притежава мощен анаболен ефект;
 • Насърчава горенето на мазнините;
 • Укрепва имунната защита;
 • Профилактика на остеопорозата;
 • Увеличава азотните нива;
 • Детоксикира организма от амоняка;
 • Подобряват дейността на черния дроб;
 • Действа антикатаболно;
 • Подходящ за вегани/вегетарианци;
 • PROTEIN.BG ви осигурява достъпна цена и бърза доставка.

Какво представлява Now Foods (l-орнитин) Ornithine?

Now Foods Ornithine е хранителна добавка, съдържаща незаменимата аминокиселина л-орнитин. Тя увеличава производството на растежен хормон (цели 3 пъти повече в сравнение с аргинина), който е с изключителни анаболни качества. За бодибилдърите този ефект е повече от перфектен. Освен за стимулиране на хормона на растежа, орнитина увеличава анаболния ефект на инсулина. Всяка доза (3 капсули) осигурява на организма 1,5 г от аминокиселината орнитин. За максимален ефект препоръчваме комбиниране с цитрулин и аргинин. Така се постига ускорено мускулно нарастване и антикатаболна протекция. Орнитинът участва в мастния метаболизъм и подпомага редуцирането на мазнините в тялото. Повишава енергийните нива следствие на ускореното изгаряне на мазнините. Поддържа нивата на азотен оксид и подобрява кръвообращението. Прави вените по-изпъкнали, а съществената полза е увеличено снабдяване на тъканите, особено мускулите с кислород и хранителни вещества. От орнитин може да се образуват други аминокиселини – цитрулин, пролин, глутамат, както и в креатин. Ускорява оздравяването на рани и подобрява състоянието на кожата. Всяка доза от Now Foods Ornithine (орнитин) съдържа 1500 мг от незаменимата аминокиселина л-орнитин под формата на хидрохлорид. 

Now Foods Ornithine регенерира и детоксикира черния дроб.Особена е заслугата на L-орнитина за детоксикиране на организма от амоняк, преобразувайки го в урея. Амонякът е резултат от протеиновия метаболизъм, но може да бъде токсичен за клетките. Орнитинът го преобразува в урея, която е по-малко опасна и го извежда от тялото. Орнитин хидрохлоридът е прекурсор на азотния оксид, което означава, че достатъчните количества от него поддържат баланса на азот положителен. Резултатите от това са доброкачествено разширяване на кръвоносните съдове, подобрено кръвообращение, регулиране на кръвното налягане и увеличено снабдяване на тъканите и мускулите с хранителни вещества и кислород – идеалните условия за нарастване на мускулите.

За кого е подходящ Now Foods Ornithine?

Now Foods Ornithine е подходяща за спортуващи хора, подложени на нисковъглехидратна и високопротеинова диета. Превръща амоняка в урея и го извежда от тялото. Прочиства и облекчава дейността на черния дроб, като дефицитът на орнитин може да доведе до отклонения във функциите или до чернодробна недостатъчност. Насърчавайки произвеждането на растежен хормон, оптимизирайки ефекта от инсулина и повишавайки нивата на азотен оксид, l-орнитинът стимулира увеличаването на мускулната маса и притежава антикатаболни свойства. Това го прави незаменим за всеки атлет. Now Foods Ornithine е идеален за веган/вегетарианци, тъй като не съдържа животински продукти.

Употреба и дозировка на L-орнитин (орнитин) от Now Foods:

Една доза (3 капсули) с достатъчно вода или сок, за предпочитане на празен стомах – преди тренировка или преди вечеря. Препоръчваме употреба едновременно с L-аргинин и цитрулин за оптимизиране на мускулния растеж.

Хранителна стойност за 1 доза (3 капсули):

СъставСтойност за 1 доза
L-орнитин (орнитин хидрохлорид)1500 мг

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки